Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o prosze potwor ozyl..... ostanio tak zaparkowales ja rogu, wrrrrr...... dobrze ze znalem wlasciciela :P a co z sasiadka sie blizej zaprzyjazniles :) jak tak to lepiej wszystko w rodzinie zostanie :P

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak mi sie wyszystkie miejsca na pieknej skonczyly to gdzie mialem zaparkowac ? ;P no i nie zapominaj ze przyjezdni, nie zameldowani w okolicy przyjezdzaja w swoich w avantach i zabieraja miejsca parkingowe ;)

Opublikowano

mhm... no to gratulacje dla malzonki ;) ale ja i tak wiem ze to Twoj avant i ze to ty zabierasz mi miejsca parkingowe ! ;)

Opublikowano

juz juz... spokojnie ;) wyjatkowo ten jeden raz moge ci wybaczyc ;)

Opublikowano

i wlasnie wychodze poluzowac Ci kola ;)

Opublikowano

Przypominam, że dzisiaj spot o godz. 18 na parkingu c.h. Tulipan. Frekwencja powinna być spora, atmosfera również, a że jest śnieg, to atrakcje też łatwo można zorganizować :decayed: Obecność obowiązkowa :wink4:

Opublikowano

Witam :hi:

Szykuje sie spot w tą niedziele?

Potrzebuje podmienić z kimś czytnik małej nawigacji DX z bagażnika. Mam problem z uruchomieniem jej na Fisie i Alv mi podpowiedzial,zeby spróbować tej opcji... bedzie ktoś z takową? jeśli tak, to bym sie chetnie do Was pofatygował.

Pozdrawiam

Lukas

Opublikowano

a czyje to audi na klubowych ramkach stoi na Pieknej i straszy GRUUUUUUBA warstwa brudu ? ;P

Opublikowano

witam panow :hi: potrzebuje maski, lewego błotnika i lewej lampy przedniej do a4 po liftnigu z woj łodzkiego.

jesli bedziecie wiedziec to prosze o szybka odpowiedz o jakies namiary :hi:

Opublikowano

witam,

już pytałem tutaj kilka razy wiec zapytam jeszcze raz ;) będzie ktoś może w niedziele z kompem na spocie ? tak żeby podłączyć poklikać popatrzeć co w trawie piszczy ??

Pozdro

Opublikowano

Marcin,,, tam na w polowie pieknej w strone wlokniarzy stoi jakas czerwona corsa do sprzedania nie znasz moze wlasciciela ???