maku211 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 GUGAS jak zwykle ja jestem chetny... tylko nie wiem czy uda mi sie dojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam Podpisuję się pod listą chętnych. Mam nadzieje że tym razem żaden tryb awaryjny nie wyświetli mi się przed spocikiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanov Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Chetnie bym wpadla ale u mnie niestety worki i czwartki po 20 zupelnie odpadaja.Ale moze jeszcze cos wykombinuje..postaram sie byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 kurcze tydzien ten mam zawalony : / moze w nast. tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ...jak wytrzeźwieje po sylwku ... ... to będe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonko Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam, chętnie bym wpadła ale nadal nie mam czym Jak już uda mi się w końcu kupić to się odmelduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinua4 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam. Oczywiście, jeżeli nic mi nie wypadnie to jestem Panie(być może) i Panowie. Do zobaczyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ...a ja tu z wami tak gadu gadu, w klawiature pstryk, myszke klick i tak własnie pojawił sie już mój setny pościk, moja pierwsza 100 , mam nadzieje że nie ostatnia ...chyba trzeba to jakoś uczcic... :> Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinua4 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 He, he gratulacje Seb-a. Tak jak mówisz, musisz strzelić Sobie jakąś setkę na tą 100 :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 ...nie inaczej tak jak mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 ...a ja tu z wami tak gadu gadu, w klawiature pstryk, myszke klick i tak własnie pojawił sie już mój setny pościk, moja pierwsza 100 , mam nadzieje że nie ostatnia ...chyba trzeba to jakoś uczcic... :> Pozdrawiam. te chlopie gdzies to ty tyle tego nazbieral .. cala 100 cos mi sie wydaje ze masz jakies znajomosci u adminow ogolnie gratulacje i czekam na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 maku211 ...juz niedługo sie widzimy to sie wszystko nadrobi :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrborsuk Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witajcie Czytam watki o Lodzkich spotach juz od pewnego czasu i pomyslalem ze moze czas sie wybrac... i nawet czwartek 17 stycznia to calkiem niezly termin, jest tylko jedno male ale... pracuje do 21 w Galerii Łodzkiej... wiec gdybyscie sie przeniesli np pod Philipsa albo byli w okolicach Piotrkowskiej okolo godziny 21:10-21:15 to bardzo chetnie bym dolaczyl.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinua4 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Panowie, szykuje się całkiem niezły spocik z tego co czytam. Mam nadzieję, że wszyscy dopiszą. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 No Panie/Panowie dawać na spocik, nie ociągac się, przeciesz w końcu musi być ten pierwszy raz, nie ma co zwlekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 jA chyba poczekam az cieplej sie zrobi bo pizga z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Gugi lipa, nie mam tych nalkejek dla ciebie , w czwartek pogadamy.[br]Dopisany: 15 Styczeń 2008, 11:38 _________________________________________________Tutusik-bez przesady, słońce świeci, śniegu nie ma, temp. na plusie...tragedi nie ma! Najwyżej czapka,szalik, kalesonki.....i dajesz rade! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axoo Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam w nowym roku!! Możecie mnie dopisać do listy. Postaram się dojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Pięknie 7 autek,rewelacja a do czwartku jeszcze 2 dni,może ktoś sie jeszcze dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 jeszcze ja jeszcze ja tylko musicie na mnie poczekac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi