SEB-A4 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 maku a propo zlotu w Wiśle, czy ja dobrze wyczytałem ze twój wyjazd stoi pod takim znakiem ??????? Zastanów sie zanim dasz odpowiedź :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 spoko panowie to do zobaczenia na zlociku :PP maku :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s33d Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2040066&page=1 enjoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 gugas, bryke rozwaliles?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s33d Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 hehe no mi wlasnie tam obszywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 hehe no mi wlasnie tam obszywali ile zapłaciłes za to obszycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_gie Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam!! Podepnę się do tematu i wproszę na spota Pisałem w Newbie, że jeszcze szukam no ale znalazłem - kupiłem auto od niejakiego Motora z Wawy oto autko: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,13094.0.html Niestety jeszcze się nie zorganizowałem i nie mam świeżych fotek, nawet aura nie ta... No ale dosyć OT - pracuję w Koluszkach a mieszkam w Bełchatowie, więc miejsce spota jest mi prawie po drodze. Więc o ile można się wprosić na spota to z chęcią na godzinkę do Was zajrzę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s33d Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 hehe no mi wlasnie tam obszywali ile zapłaciłes za to obszycie? ok 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris16 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam .!DZIEKI ZA WIADOMOSC I SUPER ZE COS SIE DZIEJE W LODZI I OKOLICACH.JESZCZE POTWIERDZE OBECNOSC ALE NA CODZIEN SMIGAM PO KRAJU I Z CZWARTKIEM MOZE BYC ROZNIE.DAM ZNAC.ZAPISALEM NUMER TEL.POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_gie Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Na godzinkę baaa zapraszamy na cały wieczór :DDDD Tnx...na cały wieczór nie dam rady - żona by mnie :> I tak mnie całymi dniami nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 P.S. Kurde biorąc pod uwagę odzew na forum i gg to organizacja mi wychodzi To fakt GUGAS robi dobrą robotę,chwała mu za to :oklaski: Parking pod Philipsem robi sie mały,bedą musieli go przebudować ....ostatecznie ulokujemy sie w innym miejscu :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s33d Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Parking pod Philipsem robi sie mały,bedą musieli go przebudować ....ostatecznie ulokujemy sie w innym miejscu :th: to moze pasy startowe na lublinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marys608 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 bryka juz wypolerowana szkoda ze w takim stanie do 7 nie wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s33d Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 2,8 - litrowcy ale wam palą te auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s33d Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 2,8 - litrowcy ale wam palą te auta Iiiiiii tam na trasie pali 8 - 9 litrów o to juz lepiej no ale za koniki sie płaci niedawno zarzadalem 30% podwyzki w robocie, jak dostane z 20 to sobie podrasuje silnik chyba:) k**wa pomyslec ze w ostatnie pol roku ujebalem na GPW 40 koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s33d Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 GPW Wielka WYPRZ Współczuje. W sumie pierwszy raz się cieszę, że inwestuje w życiu i nie odkładam. spoko ja to na luzie przyjmuje. narazie jestem na 0. no ale co sie nauczyłem to moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marys608 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 moje koniki gaz dostają tylko sniadanko jest na benzynie :polew: gugas w swoim stadzie ma ich 20 wiecej ale tylko benzynke zrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s33d Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 gugas s33d moje koniki gaz dostają tylko sniadanko jest na benzynie :polew: gugas w swoim stadzie ma ich 20 wiecej ale tylko benzynke zrą bo rozpieszczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINN Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ogranicza mnie brak czasu, więc rzadko odwiedzam stronkę, ale widzę, że zaiteresowanie spocikiem rosnie i dobrze :th: :th: :th: Gugas będziesz miał szmyczki??? Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s33d Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ile kosztuje taka smycz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi