Skyliner89 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wiocha jak #uj :polew: . Widziałem gorsze "przypadki". Często się zastanawiam co takimi ludźmi kieruje, żeby tak oszpecić sobie samochód . Brak słów... W sumie jak by zdjąć ten spojler, progi, 4 rurki, dać inne felgi, zderzaki, przemalować go na biało i zostawić czarny grill ala Audi to by wtedy całkiem fajnie wyglądał :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 00:44_________________________________________________Na 3 lecie przedstawiam Wam najlepszy "tuning" : Na koniec
ksiu85 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Znam tego kolesia i to osobiscie,zawsze nazywalem ten samochod "helikopter" bo ta tylnia lotka to jak z kosmosu :polew: normalnie porazka!![br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 06:28_________________________________________________ Nie wiem czy to dobry dział, żeby to wrzucić, ale musze sie z wami podzielić tym co dzisiaj zobaczyłem na parkingu przed pływalnią.... :polew: :polew: Parkuje auto i własnym oczom nie wierze..... na błotniku znaczek Ferrari od razu rispekt +200 punktów.. nie mogłem się powstrzymać przed zrobieniem zdjęć w końcu zobaczyć passata z silnikiem ferrari często się nie zdarza... Ma ktoś namiary do TEDEgo albo do operacji tuning??
Orzeł Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2011 liczy sie to co jest pod maską !!! jak widać siedzi V8
Patrox Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 liczy sie to co jest pod maską !!! jak widać siedzi V8 To najnowsze ferrari 599 GTO
dario_77 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 O ile sie nie myle to w niedziele stał nim na gieldzie w gliwicach, przód jak by ten sam, ale nie przygladalem sie z tyłu bo takich padak po tuningu nigdy nie ogladam Po tym wątku to chyba już nikt go nie kupi
domjenick Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ...a te ławeczki ,z tyłu na klapie-to w jakim celu są?
Orzeł Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2011 nie mogłem się powstrzymać i wpisałem w google "junghardt" czyli napis z szyby i oto co wujek google pokazał : http://junghardt.fotosik.pl/ odziwo to auto kiedyś było seryjne, ale fotki przy A6 też budzą rispekt :polew: :polew: :polew: Pozdrawiamy zakręconego kierownika furki
pastaldo Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 nawet bym ten samochód strawił ale ta pułka na tylnej klapie
pokson Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jakoś w need for speed i fast and furious te samochody ładniej wyglądają
PARAF Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 obraz nędzy i rozpaczy a Pasek z pierwszego postu... 3 x 3.000.000
pawel1380 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 nie mogłem się powstrzymać i wpisałem w google "junghardt" czyli napis z szyby i oto co wujek google pokazał : http://junghardt.fotosik.pl/ odziwo to auto kiedyś było seryjne, ale fotki przy A6 też budzą rispekt :polew: :polew: :polew: Pozdrawiamy zakręconego kierownika furki Zgłosiłem na fotosiku naduzycie.. :polew:
Mitshi Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 No nie mam nic do powiedzenia w tej sprawie...
Rekomendowane odpowiedzi