Armi Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 pitolenie tam ze laminat to chlam i najwieksze zlo, dopóki nie podjedziesz pod wysoki kraweznik to nie popeka, a cena lekko ponad stowe pozwala zaryzykowac niestety po tym jednym zdjeciu nie wiele mozna powiedziec, ale wyglada jak najbardziej ok. sorry armi, ale te zdjecie, ktore wkleiles to wg mnie wiocha i robienie juz prawie plugu ze zderzaka. jesli kolego ci sie to podoba to kup, zamontuj, porob zdjecia i pochwal sie na forum,a moze wiecej osob pojdzie twoim sladem Po pierwsze, laminat jest jednak takim bardzo tanim tworzywem które nawet pod wpływem tylko słońca potrafi zmieniać kształt Po drugie Armi nie pisał że mu się ten pług podoba. Wręcz przeciwnie. Chciał tylko podkreślić swoje zdanie na temat dokładek do zderzaka Dokładnie
K2 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Właścicielem Auta jesteś TY czy Ludzie z forum To Tobie ma się podobać Robisz Autko dal siebie czy dla forum ???? Zrobisz jak uważasz mnie tam podoba się ori dokładka ale to tez jest niczego sobie zawsze możesz zaszpachlować łączenie i będzie wyglądać jak cały błotnik
Embe Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Nie wygląda źle ale jak dla mnie jak coś robić z przodem to tylko zderzak z S4 Potrzeba by więcej fotek tej dokładki żeby ocenić bo nie wiadomo jak to wygląda z profilu...
ŁYSY44 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 jak dla mnie jak coś robić z przodem to tylko zderzak z S4 wink popieram
rastafaraj87 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Sorki ze dopiero się odzywam ale nie miałem możliwości wypowiedzi.Źle ta dokładka to nie wygląda w sumie ale chyba jednak kupię podkład i pomaluję oryginalne dokładki w kolor razem z progami .Chce nadać trochę bardziej rasowy wygląd autku , s4 to chyba za dużo do adr.Przeanalizuję to jeszcze . A ten pług co kolega podrzucił na 2 foto to od nas z forum? Czy tylko przykład ? maskra
Armi Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Sorki ze dopiero się odzywam ale nie miałem możliwości wypowiedzi.Źle ta dokładka to nie wygląda w sumie ale chyba jednak kupię podkład i pomaluję oryginalne dokładki w kolor razem z progami .Chce nadać trochę bardziej rasowy wygląd autku , s4 to chyba za dużo do adr.Przeanalizuję to jeszcze . A ten pług co kolega podrzucił na 2 foto to od nas z forum? Czy tylko przykład ? maskra Przykład tylko, rzadko kiedy trafiają się tutaj takie ulepy
rastafaraj87 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 uff![br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 22:42_________________________________________________Baldur chce znać waszą opinie nawet mi sie spodobała dokładka moze ktoś ma coś takiego wiec się radzę kolegów.
davidoati Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Średnio mi się to widzi, jakiś za "masywny" ten przód, a jakość materiału też zapewne pozostawia sporo do życzenia, ja bym tego nie zakładał
andy_sky Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 fajne ale ja bym tego nie założył
rusektdi Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 NIe jest zle, lepiej kierowac sie w strone ori ale tu bez tragedii
Panda z Teksasu Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 jak dla mnie to sympatyczna dokładka można założć i wsi nie będzie:D
major13 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 moim zdaniem gustowna,do tego progi z eski i tył
Rafas Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Każda dokładka nie ori w niemieckim aucie będzie dla mnie wiochą ale o gustach dyskutować się nie powinno...
OQS Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 lepiej bez dokladki Wogóle bez? :> Aż taka zła to chyba nie jest.
zarzyk2 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 wydaje mi się że po założeniu nie bedzie tak ładnie wyglądało....jak na zdjęciu
Kowi87 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Jak byście lepiej poszukali to taka dokładka jest z pakietu riegera i naprawde dobrze wyglada jest to ABS, ale swoje kosztuje [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 12:34_________________________________________________ jest pare wersji takiej dokładki, niektóre opcje sa przekombinowane np to Ale i tak najlepszą opcją jest pomalowanie swojej w kolor
elmichalkw Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 połowa mówi tak połowa tak, rzuć monetą i spokój to Tobie ma sie podobac, jedni wyznają ,,polifta" lub ,,ese/rs" a inni wolą nfs
rastafaraj87 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Opublikowano 25 Maja 2011 Stwierdziłem że jednak zostaje ori dokładka , pójdzie w kolor nadwozia i będzie święto
OQS Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Stwierdziłem że jednak zostaje ori dokładka , pójdzie w kolor nadwozia i będzie święto
Rekomendowane odpowiedzi