Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyzwoite zarobki w Warszawie to często za mało żeby żyć na dobrym poziomie. O ile na początku mieszka się samemu i zarabia tylko na siebie to miasto jest rajem.

Ale za parę lat, masz żonę i dziecko. Trzeba kupić mieszkanie, rodzinę utrzymać i wtedy nie jest już tak różowo.

Nie to, że Ci odradzam ale jak masz szansę na dobrą pracę w mniejszym mieście to warto taką propozycję rozważyć bo 3k w Warszawie a 3k w Lublinie to zupełnie inne pieniądze.

Poza tym Warszawa jest fajnym miastem i gdybym miał wybór Warszawa vs Lublin. Wybrałbym Warszawę.

nie dołuj chłopaka żoną i dzieckiem, skończył szkołę niech poszaleje troszkę po lokalach z 5 lat jak mu się znudzi to dopiero statusieje :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

armistead :polew: Po pierwsze... Warszawy nie znam z opowieści, ale fakt nie mieszkałem tam dłuższy czas :) Poza tym gadasz jak koleś który jest jakieś 2 razy starszy ode mnie, a z tego co widzę jesteś o rok młodszy :naughty: Teraz zależy mi na znalezieniu pracy w której podszkolę się w zawodzie i zdobędę uprawnienia. Jak już "wkręcę" się w zawód i zdobędę doświadczenie, ze znalezieniem pracy gdziekolwiek indziej nie powinno być problemu. A jeśli chodzi o Lublin, to najzwyczajniej w świecie już mi się znudził :) A z pracą nie jest tam kolorowo... Przede wszystkim mi w tym momencie nie chodzi o wysokość zarobków :) To jest dla mnie najmniej ważne, aby się utrzymać samemu. Bo na odpowiednie zarobki przyjdzie czas jak już będę miał doświadczenie i uprawnienia. A jeśli chodzi o żonę i dziecko to nie pali się :naughty: Na to przyjdzie czas :wink4: Zastanawiałem się jeszcze nad Wrocławiem, ale może kiedyś... :gwizdanie:

Opublikowano

Yo

prośba od Flyer'a - potrzebny numer do Nosb'a !!! PILNE

xxxxxxxx lub xxxxxxxxxx

dzięx Zioom :drunk:

ps. można już skasowac żeby nas ochorna danych nie ganiała :wink4:

Opublikowano

Yo

prośba od Flyer'a - potrzebny numer do Nosb'a !!! PILNE

xxxxxxxx lub xxxxxxxxxx

dzięx Zioom :drunk:

ps. można już skasowac żeby nas ochorna danych nie ganiała :wink4:

spoko :wink4: metoda dedukcji doszedłem do tego , ze jednak fleja wkłada 2.7 do padaczki ??

Opublikowano

Siema dziewuchy :hi:

Boze jaki ten Kolkov meczacy :thumbdown: Masakra tyle godzin z nim spedzic to wyczyn :gwizdanie:

Opublikowano

Boze jaki ten Kolkov meczacy :thumbdown:

trzeźwy czy nabuchany ??? :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

bez zadnych uzywek :decayed:

Opublikowano

bez zadnych uzywek :decayed:

phi tam , tez mi krówa wycieczka :thumbdown:

Opublikowano

Kolkov sie przez godzine meczyl z wyjeciem licznika, zdjeciem kiery i manetek od fisa. ja w tym czasie zrzucilem caly przod zeby sie dostac do pompy wspomagania bo nie mielismy narzedzi zeby sie dostac innaczej. masakra jedna srubka i tyle zamieszania.

a z calej imprezy ja sobie wzialem tylko haczyk do mocowania daszka przeciwslonecznego :angry:

Opublikowano

i nic nie załatwiliście ?? :shocked:

a z calej imprezy ja sobie wzialem tylko haczyk do mocowania daszka przeciwslonecznego :angry:

kórwa , mogłes wziąć dwa bo dzisiaj sobie jeden ujebałem :decayed:

Opublikowano

trzeba bylo mowic :gwizdanie:

Zalatwilismy mase gratow ale nie zdarzyliśmy jechac po moje bo tam bylo tylko do 16 czynne i musielibysmy przeleciec 140km w 1.5h co bylo malo realne i tylko bysmy sie wkurzyli

Opublikowano

trzeba bylo mowic :gwizdanie:

rano nie wiedziałem ze popołudniu spier.dole :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Siema :hi:

Opublikowano

Witam panowie, potrzebuje na szybko ustawić zbieżność i sprawdzić geometrie , ma ktoś jakieś namiary zależy mi na czasie.

Opublikowano

widzę raga że rezasz i to nieźle :kox:

Opublikowano

siema , jade do zoooooo małpy straszyć :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

siema , jade do zoooooo małpy straszyć :kox: :kox: :kox:

to nie parkuj tak gdzie nie wolno bo te małpy z SM łażą i mandaty wlepiają :decayed:
Opublikowano

widzę raga że rezasz i to nieźle :kox:

TO żony :D

Opublikowano

Witam panowie, potrzebuje na szybko ustawić zbieżność i sprawdzić geometrie , ma ktoś jakieś namiary zależy mi na czasie.

W Ursusie jest dobra stacja :good:

Ale nie pamietam ulicy ani nazwy zakladu :kwasny::tongue4: :tongue4:

[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 09:36_________________________________________________Ragga, kiedy robimy akcję obszywanko ? :cool1: