poziek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 haha i wszystko jasne Po przesiadce z b5 pewnie szok nie ? Komfort , wnetrze itp :gwizdanie: wiadomo, że różnica jest aczkolwiek jeszcze sie nie najeździłem swoim bo czeka na mnie we wrocławiu na twardy dowód rejestracyjny. Do 2 tyg to ma potrwać dlatego staram się być cierpliwy i czekam na info od kolesia, że dokumenty już są. Kali dawaj znaka jak będzie już do odebrania. Biorę wolne z pracy i lecimy. Mamie i Tacie powiedz, że jedziesz ze starszym kolegą z Klubu. W drodze powrotnej montujemy TT :kox: :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 fajnie tu u Was No jeszcze Knurowianina tu brakuje , hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Cholera poziek wnerwia mnie ten twoj podpis Trzeba by jakies k04 chociaz wrzucic do mnie i skonczyc Ci to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 montujemy TT do diesla? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 montujemy TT do diesla? :polew: oooo widzę, że dbać będziesz :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 montujemy TT do diesla? :polew: oooo widzę, że dbać będziesz :polew: :polew: Cholera poziek wnerwia mnie ten twoj podpis Trzeba by jakies k04 chociaz wrzucic do mnie i skonczyc Ci to mysle, ze bede pierwszy :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 mysle, ze bede pierwszy :decayed: Czekam i czekam i się doczekać nie mogę farfocle :naughty: [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 00:13_________________________________________________ Cholera poziek wnerwia mnie ten twoj podpis Trzeba by jakies k04 chociaz wrzucic do mnie i skonczyc Ci to czekam koński bobku :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 oooo widzę, że dbać będziesz a po co, przecież tata kupi nowe jak się to popsuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 oooo widzę, że dbać będziesz a po co, przecież tata kupi nowe jak się to popsuje... Jesteś mega głąbem, wiec z litości powiem Ci, że swoją padlinę też będziesz musiał studzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 mysle, ze bede pierwszy :decayed: Czekam i czekam i się doczekać nie mogę farfocle :naughty: nie na darmo zapitalam po godzinach od jakiegos czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 a po co, przecież tata kupi nowe jak się to popsuje... wolałbym tego nie komentować, bo jestem na cenzurowanym a widziałem wcześniej, że Fleyer już się stawiał, więc tym razem odpuszczę :kox: :kox:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 00:17_________________________________________________ mysle, ze bede pierwszy :decayed: Czekam i czekam i się doczekać nie mogę farfocle :naughty: nie na darmo zapitalam po godzinach od jakiegos czasu Rękę uścisnę i w Berhalle browar z miską postawię, oczywiście nie będziesz musiał się martwić o zapłatę rachunku, jak to było ostatnio :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Poczekaj Poziu... zajrze do kalendarzyka i powiem Ci ile jeszcze zostalo kropek zeby sie banem nie skonczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Poczekaj Poziu... zajrze do kalendarzyka i powiem Ci ile jeszcze zostalo kropek zeby sie banem nie skonczylo Ja mam wszystkie dane na bieżąco podawane :tongue4: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 siema Dziewuchy dajta żyć chłopakowi :kox: Kali do dizla tez sie montuje TT , temperatura spalin moze nie jest tak wysoka jak w PB ale jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Siema dzyndzole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 :hi: Nie znudziło Wam się ?? Cały czas mordujecie biednego chłopaczyne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 ło matko 4 strony słowotoku niezły wynik, respect a poza tym - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 cofnij sie do poczatku tego "watku", podpisalem sie pod tym co napisal Norbi, do nikogo personalnie sie nie przyczepilem, przyleciales Ty i napisales, ze mi "korbi"... Za To Norbi mega poważny człowiek odróżnił żart od poważnego tekstu ..no k**wa listości Spinacie poślady jak nastoletnie dziewice c**j wie po co c**j wie na co..i tak od słowa do słowa pierdolenie o szopenie Kali się chyba mniej spina całą sytuacją niż wy :kox: Tymi słowami kończę ten niedojebany temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Misiek nie tłumacz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi