Opublikowano 23 Grudnia 200817 l na miejscu Modów - wywaliłbym to wogóle z forum .. facet jest niepoważny
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Spaky czemu uważasz że będzie mi ciężko sprzedać na forum?? Czytałeś to co napisałeś ? M.in. może dlatego, że się chwaliłeś co się z tym autem działo. Mam czasami wrażenie, że masz coś wspólnego z naszym obecnie panującym Panem Prezydentem - gdzie się nie pojawi i co nie powie to zawsze walnie jakąś gafę.
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l A3 jest mistrzem walenia gaf.. Gafmistrz On nawet w klubie potrafi zrazić do siebie ekipę, gdzie ludzie są naprawdę wyrozumiali i pełni akceptacji No normalniemistrz !! Niczym Beavis&Buthead :polew: KOX
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l napewno jak ktos sie na forum będzie pytał to na bank mu o tym powiemy nie musisz - już poszło w świat ( wszyscy wiedzą )
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Ja bym Ci A3 chciał zwrócić uwagę na inną rzecz - rzekłbym - aspekt prawny. Mianowicie ogłoszenie, które opublikowałeś stanowi ofertę handlową w rozumieniu - KC. W ofercie tej zawarłeś nieprawdziwą informację. Jeśłi sprzedasz samochód nieświadomemu i nie kuamtemu człowiekowi popełnisz przestępstwo oszustwa. A to już podpada nawet pod KK. Na Twoim miejscu usunąłbym informację o tym, że samochód jest bezypadkowy.
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Na Twoim miejscu usunąłbym informację o tym, że samochód jest bezypadkowy. Zalezy co podchodzi pod definicje wypadku. Wiesz jak to jest potem w sądzie. Powie że słyszał, ale sam nie miał żadnego etc. Mądry kupujący znajdzie wszystko. Swoją drogą to takiego szrota by sprzedawał poza forum, żeby nikogo nie naciąć.
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Na Twoim miejscu usunąłbym informację o tym, że samochód jest bezypadkowy. Zalezy co podchodzi pod definicje wypadku. Wiesz jak to jest potem w sądzie. Powie że słyszał, ale sam nie miał żadnego etc. Mądry kupujący znajdzie wszystko. Swoją drogą to takiego szrota by sprzedawał poza forum, żeby nikogo nie naciąć. A później będzie, że Ci z a4 .pl sprzedają szroty
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Oj nie przesadzajcie , jaki tam bity ,ważne że wszystkie ćwiartki były proste
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Oj nie przesadzajcie , jaki tam bity ,ważne że wszystkie ćwiartki były proste I od B5 [br]Dopisany: 23 Grudzień 2008, 12:21_________________________________________________ Na Twoim miejscu usunąłbym informację o tym, że samochód jest bezypadkowy. Zalezy co podchodzi pod definicje wypadku. Wiesz jak to jest potem w sądzie. Powie że słyszał, ale sam nie miał żadnego etc. Mądry kupujący znajdzie wszystko. Swoją drogą to takiego szrota by sprzedawał poza forum, żeby nikogo nie naciąć. A później będzie, że Ci z a4 .pl sprzedają szroty Można kupic ramki konkurencji... :polew:
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Oj nie przesadzajcie , jaki tam bity ,ważne że wszystkie ćwiartki były proste Tak. Jak będzie chętny do kupna to wyślemy z nim łukaszaR na oglądnięcie auta
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Tak. Jak będzie chętny do kupna to wyślemy z nim łukaszaR na oglądnięcie auta Może siebie wyślesz zamiast mnie ? Co ja jestem do wysyłania i na posyłki do sprawdzania samochodów ? Poza tym nie wydaje mi się i nie pamiętam żebyśmy przeszli na aż tak żartobliwy etap znajomości.
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Zmyjcie ten pot z tych klawiatur bo widze podniecenie dominuje nad nie którymi użytkownikami... Suli ja wiem co pisze możesz mnie śmiało kablować w sądzie, na sprawe przyjde z kim trzeba i udowodnie że auto jest bez wypadkowe i sprawa się zakończy na jednej sprawie która to sprawa potrwa góra 30min. I nie zmuszaj mnie żebym się do czegoś przyznał bo auto jest bezwypadkowe ja nic nie wiem o żadnych wypadkach, czekam na wezwanie do sądu letallec ja wiem że Ty jesteś ,,najlepszy" i Twoja fura nie bita i super jak agenta 007 jak nie wierzysz w stan auta zapraszam na oględziny
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Zmyjcie ten pot z tych klawiatur bo widze podniecenie dominuje nad nie którymi użytkownikami... Suli ja wiem co pisze możesz mnie śmiało kablować w sądzie, na sprawe przyjde z kim trzeba i udowodnie że auto jest bez wypadkowe i sprawa się zakończy na jednej sprawie która to sprawa potrwa góra 30min. I nie zmuszaj mnie żebym się do czegoś przyznał bo auto jest bezwypadkowe ja nic nie wiem o żadnych wypadkach, czekam na wezwanie do sądu letallec ja wiem że Ty jesteś ,,najlepszy" i Twoja fura nie bita i super jak agenta 007 jak nie wierzysz w stan auta zapraszam na oględziny żenujące
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Bardzo Was proszę o wyluzowanie - tym akcentem zakończmy dyskusję nad stanem samochodu A3. Każdy kolejny post na ten temat będzie kasowany, a jak ktoś przesadzi przygarnie świątecznego kropka.
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l A ja w końcu pojechałem na myjnię i nawoskowałem auto gratulacje :polew: PS fakt mi tez by sie przydało ;P