Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yrb yrb :)

dawno mnie nie było. Ciesze sie że zlocik Wam się udał. W życiu najważniejsza jest... Rozpusta :naughty:

Suli co do oponek to wiem z własnego doświadczenia z eSy, że używki to nie jest dobry pomysł. TO auto juz jednak jakąś moc ma a opona to jedyny punkt kontaktu z podłożem i naprawde warto aby był on jaknajlepszy. Ja w zeszłym tygodniu kupiłem komplecik nowych TOYO PROXES T1R i juz moge powiedzieć, że spisują się meeeega rewelacyjnie. puki co wszystkie, nawet najtrudniejsze testy przeszły na 6+. I naprawde zauważyłęm ogromną różnice po wymienie ze starych gum. Kupowałem je na tarchominie za 526 zł sztuka z montażem.

a wogóle to padł mi synchronizator w skrzyni :( 1 i 2 wogóle nie wchodzi a z 3 niezbyt komfortowo się rusza :P I znowu będą koszta. Chyba w moim aucie nadszedł okres kiedy po kolei pewne elementy się zużywają i to w najmniej korzystnym dla mnie momencie... Ale co zrobić. Jest impreza - są koszta... ;)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

yrb yrb :)

dawno mnie nie było. Ciesze sie że zlocik Wam się udał. W życiu najważniejsza jest... Rozpusta :naughty:

Suli co do oponek to wiem z własnego doświadczenia z eSy, że używki to nie jest dobry pomysł. TO auto juz jednak jakąś moc ma a opona to jedyny punkt kontaktu z podłożem i naprawde warto aby był on jaknajlepszy. Ja w zeszłym tygodniu kupiłem komplecik nowych TOYO PROXES T1R i juz moge powiedzieć, że spisują się meeeega rewelacyjnie. puki co wszystkie, nawet najtrudniejsze testy przeszły na 6+. I naprawde zauważyłęm ogromną różnice po wymienie ze starych gum. Kupowałem je na tarchominie za 526 zł sztuka z montażem.

a wogóle to padł mi synchronizator w skrzyni :( 1 i 2 wogóle nie wchodzi a z 3 niezbyt komfortowo się rusza :P I znowu będą koszta. Chyba w moim aucie nadszedł okres kiedy po kolei pewne elementy się zużywają i to w najmniej korzystnym dla mnie momencie... Ale co zrobić. Jest impreza - są koszta... ;)

Tu nawet nie chodzi o moc, tylko w używkach dochodzi różne zużycie opon, różne indeksy prędkości, czyli różna twardość rantu , co ma wpływ na ciąganie po koleinach. podobnie jak Oniak przerobiłem temat używek i wkurwienia na maxa.

i.KALI.i. co do twojego problemu ze skrzynia to przerobiłem temart dogłębnie i życzę powodzenia bo będzie Ci potrzebne. Niestety w S4 synchro to słaba część układanki.

Opublikowano

Chyba w moim aucie nadszedł okres kiedy po kolei pewne elementy się zużywają i to w najmniej korzystnym dla mnie momencie... Ale co zrobić. Jest impreza - są koszta... ;)

Niestety ten czas zawsze nadchodzi.. Michał co tam słychać. Kiedy rajd po LWO robimy ;p

Opublikowano

.i.KALI.i., ta Twoja ma czarny kolor?

A pozostałym: :foch:

:decayed:

Opublikowano

(...)

:shocked: :shocked: :shocked:

Stary, gdzie dokładnie i w jakim rozmiarze :?: Przecież takie oponki to conajmniej 800 - 900 złociszy za sztukę :slina:

Opublikowano

też się chętnie dowiem bo moje T1R juz ostatni sezon a wymieniłbym na takie same. tylko tak jak Suli pisze ceny jakie widziałem są trochę wyższe niż 500pln

Opublikowano

A pozostałym: :foch:

:decayed:

a za co ????

Opublikowano

Boberek jechał, jechał i nie dojechał do Piły :polew:

e8753cd28b.jpeg

Podobno był gdzieś blisko

50d98f296e.jpeg

Opublikowano

Suli i Kali - Wy nie macie chyba takich samych rozmiarow felg :cool1:

Opublikowano

Qrva, jak leje :naughty::kox::evil:

Opublikowano

Suli i Kali - Wy nie macie chyba takich samych rozmiarow felg :cool1:

Ja mam 18' a Kali :co: - 19' :mysli::kox:

Opublikowano

Kali ma chyba 17".

Opublikowano

e8753cd28b.jpeg

Ale widze, że jest na 1119 kilometrze od Warszawy.

On po prostu pognał za daleko.

:D

Opublikowano

Po

e8753cd28b.jpeg

Ale widze, że jest na 1119 kilometrze od Warszawy.

On po prostu pognał za daleko.

:D

Pojechał do Niemiec :)

Opublikowano

Ciachnął bym coś! :slina:

Opublikowano

0,7 zgłoś się przy piąteczku? :drunk:

Opublikowano

specu ! nie poplynales na domaniewskiej? :polew:

Opublikowano

i.KALI.i. co do twojego problemu ze skrzynia to przerobiłem temart dogłębnie i życzę powodzenia bo będzie Ci potrzebne. Niestety w S4 synchro to słaba część układanki.

To mnie pocieszyłeś stary... :P

Michał co tam słychać. Kiedy rajd po LWO robimy

a po za autem to wszystko wporządeczku. Rajdzik możemy zrobić (bardzo chętnie) jak naprawie moje zacne 1.6. :)

Stary, gdzie dokładnie i w jakim rozmiarze

ja mam 225/45 R17 i tak pisałem dałem 526 zł za sztuke z montażem.

dokładnie tutaj kupowałem:

PIMADO Autoryzowany Serwis Ogumienia Nokian, Toyo

Adres: Światowida 75, 03-144 Warszawa

Telefon: (022) 889-95-73

z modlińskiej jadąc do Legionowa skręt w lewo przy Ratuszu Białołęka, Stacja BP i caaaaały czas prosto. jak juz Wam się znudzi jazda to jeszcze kawałek :P Dość spory biały budynek z pomarańczowymi reklamami/napisami.

.i.KALI.i.[/b], ta Twoja ma czarny kolor?

Granatowa jest. Jeśli widziałeś czarną na rej. WL na łądnej feldze to jest RS4 gościa od nas. ok 600 KM ma ;)

I co za zaszczyt mnie kopnął, że na mnie focha nie ma? :mysli:

Suli i Kali[/b] - Wy nie macie chyba takich samych rozmiarow felg

no nie mamy. Suli ma 18 a ja 17. mniejszy brat jestem :P

Ciachnął bym coś! :slina:

0,7 zgłoś się przy piąteczku? :drunk:

zapraszam dzisiaj do Klubu SPACE na Kolejowej. (dawna Lokomotywa jak ktoś nie kojarzy) :) Pobawimy sie troche, napijemy. bedzie wódka, będą śledzie i poru... potańczyć też gdzie bedzie :)

UFFF... ale jebłem esey :P

Opublikowano

Kurfa - zalalo mi cala ulice :wallbash:

3 idiotów wjechalo za szybko i teraz chodzą w wodzie i szukacja pomocy :decayed: