Nosfer Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Kochanie, a może byś sobie ostatnio chyba dawno nie byłaś na zakupach? Niezawodne, wiem po sobie Nienawidzę robić zakupów. A już łazić z kobietą po sklepach to czysta męczarnia Malik Też tego nie nawidzę (jak to możliwe, że to tyle trwaaa ?), ale tak naprawde to my tam nie jesteśmy potrzebni.. Chodzi tylko o naszą "zgodę" na wydanie tych pieniędzy - wtedy dla kobiet to jest prawdziwa przyjemność Kaśka tak zrobię ;( :polew:
Reggi Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Kaśka tak zrobię ;( :polew: Rzucisz kartę kredytową do paszczy "lwa"? Ja tam lubie zakupy
moskal Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jak ktos nie zna, to polecam klasyka http://rochum.wrzuta.pl/audio/l7RMx2KcTU/stacja_neste_i_zdenerwowany_klient A wiecie kiedy Warszawiak popełnił pierwszy błąd ?????? [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2008, 16:38 _________________________________________________a tak wogóle to mam sprawe. czy ktos kto ma ETKE mógłby sprawdzic nr węża który biegnie od pompy wspomagania ???? nie chodzi mi o ten który biegnie od zbiorniczka wyrównawczego do pompy tylko o ten drugi bo gdzies mi cieknie i musze wymienic. Ewentualnie niech ktos wklei skan to sobie sam spisze jakby nie było wiadomo o który chodzi
Reggi Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 A wiecie kiedy Warszawiak popełnił pierwszy błąd ?????? ? Jak mi sie wąż od wspomagania przedziurawił na Słomczynie to kupiłem na sztuke podobny z podobnym wygięciem za dyszke i z bani mam
spetsnaz Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jak ktos nie zna, to polecam klasyka http://rochum.wrzuta.pl/audio/l7RMx2KcTU/stacja_neste_i_zdenerwowany_klient A wiecie kiedy Warszawiak popełnił pierwszy błąd ?????? [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2008, 16:38 _________________________________________________a tak wogóle to mam sprawe. czy ktos kto ma ETKE mógłby sprawdzic nr węża który biegnie od pompy wspomagania ???? nie chodzi mi o ten który biegnie od zbiorniczka wyrównawczego do pompy tylko o ten drugi bo gdzies mi cieknie i musze wymienic. Ewentualnie niech ktos wklei skan to sobie sam spisze jakby nie było wiadomo o który chodzi http://www.vagcat.com/
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Nienawidzę robić zakupów. A już łazić z kobietą po sklepach to czysta męczarnia Zawsze mozesz popatrzyc na inne
krzyniek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 e tam nie znacie sie na zakupach jest fajnie i Flyer wyżej dobrze pisze, do wyboru do koloru :gwizdanie:
maciejak Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jak tam po spociku?? Kojarzycie Adama, który ma zayebistą kierownicę i felgi od R8? Miałem się do niego odezwać, ale nie wiem jaki ma nick. Podpowiedzcie proszę.
angela Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jak tam po spociku?? Kojarzycie Adama, który ma zayebistą kierownicę i felgi od R8? Miałem się do niego odezwać, ale nie wiem jaki ma nick. Podpowiedzcie proszę. Zayebista kierownice to kazdy prawie ma........ powiedz lepiej jakim autem jezdzi Mamy dwoch Adamow ...........Adamooo i Adaho ....zabijcie mnie a nie skojarze, ktory na jakich felach jezdzi
Lukas Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Angela a wlasnie ze zle napisalas bo jemu chodzi o adamooo przez 3 x o a nie dwa o
angela Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Angela a wlasnie ze zle napisalas bo jemu chodzi o adamooo przez 3 x o a nie dwa o oj tam..... czepiasz sie szczegolow Lukas
angela Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 z kątowni koło Adasia siłowni taaa nie swiruj :polew:
hornet Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 oj tam najeba*em się i dalej chce mi się pić
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Czlowiek przyjezdza na spota po 6 tyg, a tu polowa nowych twarzy...
Norbi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Stary ja jestem co tydzień i 80% nie znałem
moskal Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 A wiecie kiedy Warszawiak popełnił pierwszy błąd ?????? ? Jak mi sie wąż od wspomagania przedziurawił na Słomczynie to kupiłem na sztuke podobny z podobnym wygięciem za dyszke i z bani mam Warszawiak popełnił pierwszy błąd w życiu w momencie w którym sie urodził
daniel95 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 ja byłem wczoraj drugi raz i nadal kojarzę tylko 4 twarze a własciwie to juz 5 bo kumpla czerownym kombi w końcu doprowadziłem na spot
Rekomendowane odpowiedzi