Reggi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ku*wa, muszę się przejechać po swojej okolicy jeszcze może coś znajdę.. Przecież nie będę kupował całego błotnika po to żeby mieć nie popękaną dokładkę, a tym bardziej całej deski.. Paranoja ...szroty straciły cały swoj urok.. Gdzie kiedyś sie wchodziło wykręcało ..płaciło grosze Jadę jutro naprawić swój lakier www.setniewski.pl zrobię zdjęcia "przed" i "po", spróbuje tez pogadać na temat jakiś zniżek, może uda się coś wynegocjować.. :th: Te bedziesz na spocie ? Byś,y sie umowili na ta przeprowadzkę moją ..bo to juz ten tydzień
spanky Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mailowałem z nim jakiś czas temu i tak: 1) polerka ok 200zł (jakieś drobne maźnięcia pędzelkiem, mówi że do dogadania nawet bezpłatnie) 2) pytałem o malowanie maski razem z uzupełnianiem odprysków (bardzo wielu odprysków) +/- 400zł Po rozmowie przez telefon facet wydaje sie bardzo konkretny i swobodnie można z nim pogadać, dogadać się i pozałatwiać Także polerka całego samochodu + drobne renowacje zadrapań (tych które nie zejdą przy polerce) może wynieść coś ok 300zł. Ale oczywiście - musi obejżeć lakier, bo dokładnie nie potrafi określić. a terminowowo jak wygladaja ? [dlugo trzeba czekac].... i czy widziales ich prace na innym aucie ?
boberek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jest jeden mały niuans - przy pracującym silniku (1.9 TDI 130 KM 2002r 190tys km) po wyjęciu bagnetu wydobywa się lekki dymek. niewiem jak z bagnetem ale zawsze jak odkręcisz korek olejowy na silniku ( przy gorącym silniku ) wydobywa się dymek - więc spoko :th:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2008, 08:58 _________________________________________________ a to dobre http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,5327674,Szef_Castrola__wymiana_oleju_szkodzi_silnikowi.html no to co my robimy ja juz nie zmieniam
Reggi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Wszystkiego naj naj naj Angela :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: To dziś nie ?
Nosfer Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mailowałem z nim jakiś czas temu i tak: 1) polerka ok 200zł (jakieś drobne maźnięcia pędzelkiem, mówi że do dogadania nawet bezpłatnie) 2) pytałem o malowanie maski razem z uzupełnianiem odprysków (bardzo wielu odprysków) +/- 400zł Po rozmowie przez telefon facet wydaje sie bardzo konkretny i swobodnie można z nim pogadać, dogadać się i pozałatwiać Także polerka całego samochodu + drobne renowacje zadrapań (tych które nie zejdą przy polerce) może wynieść coś ok 300zł. Ale oczywiście - musi obejżeć lakier, bo dokładnie nie potrafi określić. a terminowowo jak wygladaja ? [dlugo trzeba czekac].... i czy widziales ich prace na innym aucie ? Nie widziałem Przejrzałem jedynie foty ze strony, więc pod tym względem wiem nie wiele.. Żeby umówić się na robotę wystarczy zadzwonić dzień, dwa wcześniej. A co do czasu, "operacja polerowania" to raczej jeden dzień, rano oddajesz później odbierasz.
Aydaho Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Angela - NAJLEPSZEGO, 100 lat 100 lat ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angela Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Wszystkiego naj naj naj Angela :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: To dziś nie ? no dzis Angela - NAJLEPSZEGO, 100 lat 100 lat ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki chlopaki
Aydaho Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 no to co my robimy ja juz nie zmieniam Piotruś może byśmy wkońcu moje drzwi wyrezali bo już pół roku woże graty w bagażniku
wit.s Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Angee, Śliczności. Najlepszego No, to wreszcie pełnoletniość - będą Cię wreszcie do Klubów wpuszczać
Nosfer Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ku*wa, muszę się przejechać po swojej okolicy jeszcze może coś znajdę.. Przecież nie będę kupował całego błotnika po to żeby mieć nie popękaną dokładkę, a tym bardziej całej deski.. Paranoja ...szroty straciły cały swoj urok.. Gdzie kiedyś sie wchodziło wykręcało ..płaciło grosze Jadę jutro naprawić swój lakier www.setniewski.pl zrobię zdjęcia "przed" i "po", spróbuje tez pogadać na temat jakiś zniżek, może uda się coś wynegocjować.. :th: Te bedziesz na spocie ? Byś,y sie umowili na ta przeprowadzkę moją ..bo to juz ten tydzień Będę :th: Przyjadę prosto po polerce.. _________________________________________________ _________________________________________________ Angela Sto lat ! Sto lat !
letallec Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Angela Zdrówka, szczęścia i jeszcze raz pieniendzy.
angela Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Małego Sławusia hahaha..... :bicz3: Angee, Śliczności. Najlepszego No, to wreszcie pełnoletniość - będą Cię wreszcie do Klubów wpuszczać no wlasnie........ bo w tym wieku to 18 lat sie konczy co roku Dziekuje wszystkim za mile zyczonka
angela Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Angela Forsy, zdrowia, pomarańczy, niech Ci Slaweq nago tańczy sprobowal by nie.... Dzieki Bryniu
Kaśka Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Angel wszystkiego co najlepsze. Happy birthday
Rekomendowane odpowiedzi