Norbi Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 znowu nocą Mniejszy ruch po prostu :gwizdanie: i żeś bydlaku nie zadzwonił :>
moskal Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 dopadliscie tego z Vectra club polska ????? :kox: I nawet mamy dowody Melduj
Kaśka Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 znowu nocą Mniejszy ruch po prostu :gwizdanie: Przyznaj że sie ukrywasz, bo się wstydzisz paździocha.
poziek Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Przyznaj że sie ukrywasz, bo się wstydzisz paździocha. :wink4 fakt wstydzę się, bo jest na 16" czarnych stalówkach...jak wrzucę 19" OZetki to będe smigał za dnia :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Przyznaj że sie ukrywasz, bo się wstydzisz paździocha. :wink4 fakt wstydzę się, bo jest na 16" czarnych stalówkach...jak wrzucę 19" OZetki to będe smigał za dnia :gwizdanie: No przecież ja o niczym innym nie mówię.
poziek Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Przyznaj że sie ukrywasz, bo się wstydzisz paździocha. :wink4 fakt wstydzę się, bo jest na 16" czarnych stalówkach...jak wrzucę 19" OZetki to będe smigał za dnia :gwizdanie: No przecież ja o niczym innym nie mówię. Kaska jak jesteś dzisiaj ubrana ?? :naughty:
Kaśka Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Przyznaj że sie ukrywasz, bo się wstydzisz paździocha. :wink4 fakt wstydzę się, bo jest na 16" czarnych stalówkach...jak wrzucę 19" OZetki to będe smigał za dnia :gwizdanie: No przecież ja o niczym innym nie mówię. Kaska jak jesteś dzisiaj ubrana ?? :naughty: W czarną obcisła sukienkę i czarne szpilki. a co chcesz zobaczyć czy szukasz pomysłu co założyć? :polew:
Nosfer Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 dopadliscie tego z Vectra club polska ????? :kox: I nawet mamy dowody Melduj Krzyniu zaraportuje Kaska jak jesteś dzisiaj ubrana ?? :naughty: O matko !
spetsnaz Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 znowu nocą Mniejszy ruch po prostu :gwizdanie: i żeś bydlaku nie zadzwonił :> eee tam dobrze, że nie dzwonił.. nawet nie chciałeś ze mną fiata objechać..
poziek Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 W czarną obcisła sukienkę i czarne szpilki. a co chcesz zobaczyć czy szukasz pomysłu co założyć? :polew: Bravo Kaśka spadłam z krzesła po tym tekście czyli mówisz, że podobny majkap i będziesz podobna do: :tongue4: :tongue4: :tongue4:
Norbi Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Szpecu szkoda eSy na kwiata, jak tam deprecha minela? :>
spetsnaz Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Szpecu szkoda eSy na kwiata, jak tam deprecha minela? :> Trochi ta i torchi nie.. ale bardzieja ta jak nie.
Kaśka Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 W czarną obcisła sukienkę i czarne szpilki. a co chcesz zobaczyć czy szukasz pomysłu co założyć? :polew: Bravo Kaśka spadłam z krzesła po tym tekście czyli mówisz, że podobny majkap i będziesz podobna do: :tongue4: :tongue4: :tongue4: Nie mam błękitnych oczu, więc nie przejdzie podobieństwo.
poziek Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Nie mam błękitnych oczu, więc nie przejdzie podobieństwo. załozymy ci niebieskie soczewki :decayed: :decayed:
spetsnaz Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Nie mam błękitnych oczu, więc nie przejdzie podobieństwo. załozymy ci niebieskie soczewki :decayed: :decayed: bixenon
Kaśka Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Nie mam błękitnych oczu, więc nie przejdzie podobieństwo. załozymy ci niebieskie soczewki :decayed: :decayed: pozwolisz, że zostanę przy swoim kolorze oczu tak jest o.k..
poziek Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 pozwolisz, że zostanę przy swoim kolorze oczu tak jest o.k.. :cool1 spoko loko wyobraźnia moim przyjacielem
krzyniek Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 dopadliscie tego z Vectra club polska ????? :kox: I nawet mamy dowody Melduj Krzyniu zaraportuje proszę bardzo jednym słowem mamy agenta/wtykę etc.... :polew:
moskal Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 dopadliscie tego z Vectra club polska ????? :kox: I nawet mamy dowody Melduj Krzyniu zaraportuje proszę bardzo jednym słowem mamy agenta/wtykę etc.... :polew: NIESCEŚCIE
f16mysliwiec Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Kto będzie miał dziś czas po 17 spotkać się i sprawdzić czy w mojej 1z skrzynia nieposzła ;/
Rekomendowane odpowiedzi