Nosfer Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Musicie się biedaki jakoś pocieszać, bo życie bez turbo jest smutne :polew:
tomaszu Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 No tak, pozostaje nam się tylko smucić, że nie mamy takiej A4 jak Twoja... ...padlina, co udaje sportowy wóz...
Kaśka Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Ja sie jeszcze ostatnio Quattro dorobiłam i już jest milion razy lepiej, tak to można śmigać :> Tomaszust, żebys Ty wiedział jak mi cie szkoda i moge to napisac wielkimi literami.
tomaszu Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Tak tak, Q to dobra sprawa... ...ale nie w tej padlinie, co chce być wyścigówką i terenówką w jednym (patrz na poobrywane zderzaki)...
Kaśka Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Dzieciaku kiedy ty ostatnio moje auto widziałeś, żeby głos w tej sprawie zabierać? Przynajmniej nie musze dokładki do wydechu robić bo mam oryginalnie dwie rurki.
tomaszu Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Dziecinko, dokładki do wydechu nie musiałem robić, dali ją poprzedniemu właścicielowi jak zakładał LPG, żeby kuchenka się nie dławiła, hahaha. Ale niedługo ją zdejmę, bo będę robił SWAPa na diesla, wtedy wciągnę nosem Twoją turbawkę.
Kaśka Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 kto kogo wciągnie to sie jeszcze okaże. :naughty: A na razie nie chce mi się z Toba gadać. Zmykam . Pa
tomaszu Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Nie chce Ci się gadać, bo boisz się, że mój dizel przerobiony na gaz Cię objedzie.
wit.s Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Jak nie przestaniecie cytować cytowanego w cytacie, to Wam zaraz któryś z Modów tak w świece nagwizda, że Turbo gazem wyjdzie Już była kiedyś o to awantura :gwizdanie:
Lukas Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 jakie cytowanie Witek ty wczoraj tak wolno jechales czy ja tak szybko ze wyjechalem 20 minut po tobie i dogonilem Cie
Nosfer Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Ciężko się napracował moderowaniem Szacuken :naughty:
Suli Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Dziecinko, dokładki do wydechu nie musiałem robić, dali ją poprzedniemu właścicielowi jak zakładał LPG, żeby kuchenka się nie dławiła, hahaha. Ale niedługo ją zdejmę, bo będę robił SWAPa na diesla, wtedy wciągnę nosem Twoją turbawkę. kto kogo wciągnie to sie jeszcze okaże. :naughty: A na razie nie chce mi się z Toba gadać. Zmykam . Pa No to niezły challenge nam się szykuje Ale to pewnie dopiero za jakiś czas, jak Tomek sobie palniki poodkręca Tymczasem w ramach supportu i treningu możecie się zmierzyć w innych konkurencjach Np. podnoszenie ciężarów Albo starciu na gołe klaty Kasia, w tym ostatnim stawiam zdecydowanie na Ciebie :gwizdanie:
moskal Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Nie widziałes klaty Tomka , ma klate jak pognieciony karton po murzynkach 20:1 na Oszusta stawiam
wit.s Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 jakie cytowanie Witek ty wczoraj tak wolno jechales czy ja tak szybko ze wyjechalem 20 minut po tobie i dogonilem Cie Eeee tam - zapierdzielasz tym przecinakiem, to i krzywa czasu się wygina W sklepie jeszcze byłem
tomaszu Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Nie widziałes klaty Tomka , ma klate jak pognieciony karton po murzynkach 20:1 na Oszusta stawiam Ja bym nie ryzykował na Twoim miejscu. Jak ten karton zetknie się z dwiema szpilkami to może być ciężko, ups... :gwizdanie:
poziek Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 BUM co BUM? a tak nie wiedziałem jak wejść w dyskusję
spetsnaz Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 BUM co BUM? a tak nie wiedziałem jak wejść w dyskusję buahahaha
Rekomendowane odpowiedzi