letallec Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ciekawe czy zdazyl silnik wyłączyć zanim mułu zaciągnął. Pewnie niedługo będzie możńa kupić na allegro silnik od R8 Okazja
Tukan Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ciekawe czy zdazyl silnik wyłączyć zanim mułu zaciągnął. Pewnie niedługo będzie możńa kupić na allegro silnik od R8 Okazja Cale R8 bedzie do sprzedania po zalaniu woda-powód Zostawione auto z otwartymi szybami
A3 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Hehehe ja wiem czy na allegro..nie wiadomo czy wypadek był w polsce. Ale tak na marginesie coś dużo się rozbija tych R8 ja już widze chyba z 7 zdjęcie R8 po konkretnym dzwonie... :gwizdanie: ciekawe czemu :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A3 nie dość że jest droga to jeszcze przez drogę dla rowerów przeleciał :gwizdanie: Poź widzę że ortografię poprawiasz
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Poź widzę że ortografię poprawiasz niektóre słowa "asz" mnie zaskakują
tomaszu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 To jest zadziwiające (przerwanie bariery dźwięku): http://pl.youtube.com/watch?v=annkM6z1-FE&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=jqdbCGzmCfg&feature=related Czy w naszym klubie ktoś już do tego doszedł..?
tomaszu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Aa, nie wiedziałem, bo akurat wtedy byłem na pokładzie Sy czwórki.
Flyer Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tak, Norbi swoja sy cztery A3 chyba tez...
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tak, Norbi swoja sy cztery A3 chyba tez... A3 mknie zawsze po wawie z prędkością światła
Nosfer Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A3 mknie zawsze po wawie z prędkością światła Ostatnio chciałem zrobić zdjęcie krajobrazu.. i co mi wyszło ? A3 ? - popsułeś mi zdjęcie
Flyer Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A to nie byl Prezes wracajacy o swicie z Wisly?
letallec Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ostatnio chciałem zrobić zdjęcie krajobrazu.. i co mi wyszło ? EXTRA :kox:
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A3 mknie zawsze po wawie z prędkością światła Ostatnio chciałem zrobić zdjęcie krajobrazu.. i co mi wyszło ? A3 ? - popsułeś mi zdjęcie A3 to to nie był bo napewno czarną chmurę ze swojego dajzela by zostawił
krzyniek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Nosfer fajne są takie "zdjątka" też mam kilka
A3 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Hehehe Poziu ma racje nie było czrnej chmurki to z pewnością Norbiasty albo sam Poziu tylko nie chce się przyznać że mu tak szybko Audiolka lata . Musze zpuścić z tonu bo ostanio mnie dogonili nie oznakowaną Vectrą i było na monitorku 211km/h i 500zł i 10 punktów i mam już 15 punktów. Także trzeba zwolnić nie żartuje . Poziu jak będziemy jechali na TVN się kilować np Ty z Norbim albo z Kasią to musze sie z Wami zabrać bo jak zaczne Was gonić i znowu mnie namierzą to prawka nie będzie
AndyN Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 bo jak zaczne Was gonić i znowu mnie namierzą to prawka nie będzie Jest jakiś sposób żeby sprawdzić ile się ma pkt na koncie? Bo ostatnio miałem kilka wypraw "w Polskę" po trasach z fotoradarami i nie wiem czy któryś nie zrobił mi pamiątkowej fotki ....
A3 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Z fotoradarami to nie wiem jak jest ja coś słyszałem że tylko dają kase punktów nie ale nie jestem pewny. Na pewno możesz pójść na komendę i zapytać ja tak zrobiłem u mnie na komendzie i mi powiedzieli ile mam.
Korzeń Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Idziesz z peselem na dowolną KP Kumpel oglądał w środę swoje zdjęcie z foto-radaru na KP Pan Policjant proponował mu przeniesienie punktów na mamę albo żonę. Auto służbowe więc nie wypadało.
Nosfer Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Musze zpuścić z tonu bo ostanio mnie dogonili nie oznakowaną Vectrą i było na monitorku 211km/h i 500zł i 10 punktów i mam już 15 punktów. No to ładnie dajesz czadu.. W ile to ? rok ?
Rekomendowane odpowiedzi