Hugo Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Keżor naklejki klubowe robił, 20 zł przyjoł :gwizdanie: i przestał być klubowiczem :bicz3: Masz jego profil na naszej klasie to pisz i nich kasę oddaje.Nie dość , że te naklejki to wyglądały jak z odrzutu , a kosztowały tyle co full profi.Wystarczy zobaczyć po ile zrobił naklejki Sławek.
tomaszu Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 OT Chcę się zarejestrować na jakimś forum A3, możecie podrzucić linka do jakiegoś zaprzyjaźnionego klubu.
AndyN Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 stan posiadania Chyba przesadziłeś.... Trochę tak Zależy ile zdjęć w profilu na NK zamieści i na tle czego będzie się fotografował
krzyniek Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 OT Chcę się zarejestrować na jakimś forum A3, możecie podrzucić linka do jakiegoś zaprzyjaźnionego klubu. www.a3-club.net
Korzeń Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 spac idź. rano do pracy wstać trzeba.
Nosfer Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Dzień dobry Z rana się pochwalę :gwizdanie: 200zł / 6pkt. Ciśnienie 140/70 Dziękuję Ps.Fajne nowe emoty..
krzyniek Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 gratki Nosfer ale co tak mało, zwalniałeś już :gwizdanie: ps. a CB to Wy nie macie?
Nosfer Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 CB w bagażniku.. Pojechałem z Kasią do kina w sobotę, wyjechałem z Nadarzyna w stronę Janek i ustawili się max 100m przed stałym fotoradarem.. Wyszedł zza krzaczorów, Ja hebel... i na pobocze , Przejeżdzałem tamtędy 100.000.000 razy.. pierwszy raz tam widziałem Policję.. :gwizdanie:
poziek Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Przejeżdzałem tamtędy 100.000.000 razy.. pierwszy raz tam widziałem Policję.. :gwizdanie Bardzo często tam stoją....
Korzeń Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Ktos tu przed chwila mowil o ochronie danych osobowych, naszej-klasie, Pesel-ach i Audi
Nosfer Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Poziek, jak żyję to ich jeszcze nie widziałem w tym miejscu.. Ktos tu przed chwila mowil o ochronie danych osobowych, naszej-klasie, Pesel-ach i Audi Częstuj się..
AndyN Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Nosfer No to mamy Twoje imię i nazwisko, adres, numer PESEL i dowodu. Fajnie, wezmę sobie "kredyt na dowód" MODERATOR: Chciałem prosić o zedytowanie tego obrazka. Chwila w Paincie żeby dane osobowe zamazać
Korzeń Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Poziek, jak żyję to ich jeszcze nie widziałem w tym miejscu.. Ktos tu przed chwila mowil o ochronie danych osobowych, naszej-klasie, Pesel-ach i Audi Częstuj się.. już nie ma czym, i słusznie
Nosfer Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Dzięki za troskę... Obrazek za jakiś czas bym usunął.. Z samymi danymi nie jest tak łatwo wziąć kredyt, a nawet jeśli się uda, to nie jest to aż tak wielkim problemem, żeby obalić to później przed sądem.. (żeby nie być gołosłownym: na co dzień zajmuję się takimi sprawami) Ale AndyN masz rację, lepiej dmuchać na zimne
Nosfer Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Dzięki :> W końcu nie jeden tu zbiera na nowe Turbo :polew:
Rekomendowane odpowiedzi