Nosfer Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 http://www.proksenia.pl/galeria/Galeria%20Via%20Baltica/10%20Matka%20Boska%20Ostrobramska.jpg To ja znalazłem nam "Patrona spotowego" a my zmieniamy na Arkadię ;(
poziek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 I tak Lukas przyjdzie, walnie pięścią w stół i podejmie decyzję właśnie
krzyniek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 I tak Lukas przyjdzie, walnie pięścią w stół i podejmie decyzję :wink4 właśnie no to po co ta cała gadka aaa już wiem nabijacie licznik postów
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Szczególnie wszyscy będą chodzić do Bierhalle na spocie - a potem to niby co ? do samochodu i do domu ? Lepsze Bierhalle niż KFC I kobiete można wypuścić na zakupy przy okazji
lukaszr Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Lepsze Bierhalle niż KFC A co jedno z drugim ma wspólnego ? W KFC nie podają % - rozumiem jakbyśmy się spotykali wieczorkiem bez samochodów, ale spoty są typowo samochodowe więc jak niby mamy skorzystać z uroków Bierhalle ? I kobiete można wypuścić na zakupy przy okazji Przyjeżdżasz z kobietą na spoty ? Dobrze ją ukrywasz
poziek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Dobrze ją ukrywasz Widac podejrzał starszych kolegów jak to się robi
Kaśka Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 no to po co ta cała gadka aaa już wiem nabijacie licznik postów Tu nie ma włączonego licznika.
wit.s Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 no to po co ta cała gadka aaa już wiem nabijacie licznik postów Tu nie ma włączonego licznika. Jak to To po kiego ja z Wami gadam :polew:
poziek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 To po kiego ja z Wami gadam Przypomnieć sobie swoje lata mlodości i świetności
krzyniek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 no to po co ta cała gadka aaa już wiem nabijacie licznik postów Tu nie ma włączonego licznika. miałem na myśli akcje bicia do 2000strony
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 A co jedno z drugim ma wspólnego ? W KFC nie podają % - rozumiem jakbyśmy się spotykali wieczorkiem bez samochodów, ale spoty są typowo samochodowe więc jak niby mamy skorzystać z uroków Bierhalle ? Jak mam szamać w KFC to lepiej Bierhalle O % nawet nie pomyślałem Przyjeżdżasz z kobietą na spoty ? Dobrze ją ukrywasz Ano była ze dwa razy Dobrze ją ukrywasz :wink4 Widac podejrzał starszych kolegów jak to się robi
Korzeń Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Dobrze ją ukrywasz :wink4 Widac podejrzał starszych kolegów jak to się robi przed niektórymi trzeba wszystko chować, szczególnie dziewczyny
poziek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 przed niektórymi trzeba wszystko chować, szczególnie dziewczyny Masz rację Krzyniek żadnej nie przepuści :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 przed niektórymi trzeba wszystko chować, szczególnie dziewczyny Nosfer
lukaszr Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 przed niektórymi trzeba wszystko chować, szczególnie dziewczyny Wczoraj mogliście przyjechać z kobietami ... Poźka i tak miało nie być także byłyby bezpieczne
krzyniek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 przed niektórymi trzeba wszystko chować, szczególnie dziewczyny Masz rację Krzyniek żadnej nie przepuści :gwizdanie: nie prawda
wit.s Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 To po kiego ja z Wami gadam Przypomnieć sobie swoje lata mlodości i świetności Czemu przypomnieć ? Skoro nadal trwają ...
hornet Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Wczoraj mogliście przyjechać z kobietami ... Poźka i tak miało nie być także byłyby bezpieczne On i tak jest nie groźny Na gadaniu się kończy :polew:
Suli Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Bo te felgi zdążył jeszcze zaliczyć Przemo Kaśki :laghing2 Korzeń nie stresuj się, Suli pisze o moich stalówkach co to leżą u Przema w firmie No to je Przemo musiał nieźle odpicować i sporo farby aluminowej na nie nałożyć bo wyglądają dosłownie jak alusy komunikat do 5 typów w "jakimś" srebrnym avancie we wtorek około 22.30 na Bora- Komorowskiego: macie szczęście, że jechałem z dziewczyną! tak sobie tłumacz i nie wciskaj ludziom kitu że masz serie 1,8T 150KM .... na moją "okohamownie" minimum 180KM Dobry bajer nie jest zły :gwizdanie: Franio - pełen szacun :th: ciesz sie ze Suli ciągnął tylko do 6 tysięcy. Odpuszcałem przed 6k Jak już się toczył - to niech się toczy A na serio, trochę obawiałem się przeginać - Bora i Fieldorfa wbrew pozorom to jednak ulice osiedlowe, zwsze może ktoś wyskoczyć, wpakować się - wiem, bo to moje okolice Poszaleć to można sobie na TŚ czy nawet Wale Miedzeszyńskim - pomimo świateł trasa jest w klasie GP - jest oddzielona od terenów zamieszkałych, ma drogi zbiorcze, separację ruchu pieszych itp. Tosik - dzięki za rozwiązanie problemu drzwi, choć niestety połowiczne Skrzypi JAKBY trochę mniej, ale jednak. Ja chyba muszę wozić całą waszą czwórkę jako stałe wyposażenie Wtedy wcale nie skrzypiało :gwizdanie: :polew:
Nosfer Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 przed niektórymi trzeba wszystko chować, szczególnie dziewczyny Nosfer Ragga no przecież nie moja wina, że się przyśnię twojej U. od czasu do czasu..
Rekomendowane odpowiedzi