bigos_s Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 a4-klub.eu coś takiego ostatnio widziałem na b5 - wyszła kiedyś taka tura od nas? Wyszła...nie wróciła Już wszystko jasne :gwizdanie: http://www.a4club.eu/
Korzeń Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 a4-klub.eu coś takiego ostatnio widziałem na b5 - wyszła kiedyś taka tura od nas? Wyszła...nie wróciła Już wszystko jasne :gwizdanie: http://www.kaszana.eu/ nie dziala
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 hmm nie wiec co na to przyszła twoja zona zebym to zrobił Zvaginujesz ..Starszą .. na weselu takie akcje są dozwolone ale hmm lepiej nie nie namawiaj mnie do taich rzeczy bo sie D dowie i będzie lipa :polew: :polew: Ciśnie obroża ? Ragga. O przeKABLOWanie na PW poproszę Szło-po..szło - po ..szło -po [br]Dopisany: Listopad 17, 2008, 11:32:36 _________________________________________________ przez 3 miesiące nigdzie nie wyjde bo wczoraj spóźniłem sie 30 min :polew: :polew: ...aż tak ciasno .. ?? :decayed: :polew: Mój koleżka ma psa... który de facto jest tak głupi , że nadaje sie tylko na łańcuch ..po paru latach oszalał z braku suczki ...i nieustannie posuwa metalową miskę na jedzenie :polew: Wnioski trzeba wyciągnąc samemu
lukaszr Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Lukas/Lukaszr - wrzućta info do pierwszego posta, że jutro na spocie zbieramy kaskę na cele charytatywne. Bardzo proszę Ja będę dopiero koło 20 (dentist) Zrób sobie kilka kartoników z tekstami na ten spot, bo nie wiadomo czy będziesz w stanie mówić
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 nie ciśnie ale po co mi problemy lepiej powiedziec ze sie jedzie do łukaszar na kurs VAGa
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 epiej powiedziec ze sie jedzie do łukaszar na kurs VAGa Kiedyś sie mówiło , że sie pomyka do kolegi pograć na Pegasusie :laghing2: Albo z Adaho na piwo
lukaszr Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 lepiej powiedziec ze sie jedzie do łukaszar na kurs VAGa Tylko poinformuj mnie o tym wcześniej żeby potem nie było wtopy
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 lepiej powiedziec ze sie jedzie do łukaszar na kurs VAGa Tylko poinformuj mnie o tym wcześniej żeby potem nie było wtopy spoko D nie ma numeru do Ciebie zreszta ja nie robie takich akcji za pożądny zemnie Puci :polew: no chyba ze popije ostro to mi si emoze pomylic :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 no chyba ze popije ostro to mi si emoze pomylic ..odnoścnie picia ...to wypadało by kiedy na jakieś balety uderzyć :kox:
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 no chyba to by był jakis fajny pomysł moglibysmy gdzies potańczyć ale D pewnie tez by chciął iść :polew: a po co drzewo do lasu a tego jej nie wytłumacze ze wróce w nocy
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 no chyba to by był jakis fajny pomysł moglibysmy gdzies potańczyć ale D pewnie tez by chciął iść :polew: a po co drzewo do lasu a tego jej nie wytłumacze ze wróce w nocy Powiedz , że jedziesz na nocke na ryby ..jedziesz pomóc koledze wsadzić nowy zawias ..albo najlepiej zrób to z sakocznia.. Dobry tekst ..to nocny maraton horrorów Kurna ...myślałem , że ja mam przejebane :polew:
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 na horrory to by była pierwsza wiec by nie przeszło na ryby nie uwierzy bo za zimno zawieszenie sie zmienia w warsztacie albo w dzień nie tylko ty masz przejebane :polew: :polew: :polew: ja moze i bym mógł tylko nie chce usłyszec tego jak ty mozesz to ja tez chce :polew: :polew: i po co mi to :polew:
poziek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ..odnoścnie picia ...to wypadało by kiedy na jakieś balety uderzyć :kox: no popieram
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ja moze i bym mógł tylko nie chce usłyszec tego jak ty mozesz to ja tez chce :polew: :polew: i po co mi to :polew: hahaha Znam To.. Ja moja chce gdzieś iść ..to nawet zawioze pod samą impreze ...
Kaśka Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ..odnoścnie picia ...to wypadało by kiedy na jakieś balety uderzyć :kox: no popieram Bierhalle Arkadia
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ..odnoścnie picia ...to wypadało by kiedy na jakieś balety uderzyć :kox: no popieram :oklaski: A reszta pantofli ? Brać smalec do obrączek :laghing2: ( Adaho sie nie liczy bo On jest ten cwańszy ) i prasować kanty ze studniówki ..
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ..odnoścnie picia ...to wypadało by kiedy na jakieś balety uderzyć :kox: kaaarwa ... tylko mi smaku narobicie tym gadaniem ..wesele balety, dupeczki ... pare lat za późno - teraz jedyne balety to mam jak 'se' wyjde dywany wytrzepać family RULEZ ale już za tydzień jest wyjazd i przez tydzień grzeje ryja na lodowcu
Al_Capone Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Łomatko Czyzby Piotrek byl jedynym przyzwoitym gosciem na tym forum? Nie łapie tego... Ja robiłem na boku wszystkie moje dotychczasowe partnerki. Jak poznałem taką, po ktorej mi sie nie chce nigdzie indziej to sie ożeniełm Wyrazy wspolczucia panowie
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Łomatko Czyzby Piotrek byl jedynym przyzwoitym gosciem na tym forum? Nie łapie tego... Ja robiłem na boku wszystkie moje dotychczasowe partnerki. Jak poznałem taką, po ktorej mi sie nie chce nigdzie indziej to sie ożeniełm Wyrazy wspolczucia panowie poczekaj jeszcze z rok i też będziesz kombinował jak tu się choćby na spota urwać
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Łomatko Czyzby Piotrek byl jedynym przyzwoitym gosciem na tym forum? Nie łapie tego... Ja robiłem na boku wszystkie moje dotychczasowe partnerki. Jak poznałem taką, po ktorej mi sie nie chce nigdzie indziej to sie ożeniełm Wyrazy wspolczucia panowie poczekaj jeszcze z rok i też będziesz kombinował jak tu się choćby na spota urwać on powinien zadac sobie pytanie co to jest spot chłopaki :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi