boberek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 kurde ze ja wcześniej nie przeczytałem to wogule bym dododmu nie jechał a na ktra sie tam umówlisiscie i gdzie to dokąłdnie jest ?? i czy jest tam gdzie fure zostawić to moze sie jeszcze k**wa raz do wqarszawy przejade
Reggi Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 kurde ze ja wcześniej nie przeczytałem to wogule bym dododmu nie jechał a na ktra sie tam umówlisiscie i gdzie to dokąłdnie jest ?? i czy jest tam gdzie fure zostawić to moze sie jeszcze kurfa raz do wqarszawy przejade Piotruś ..Arkadia - Bierhalle Wbijaj.. Bierz Dotę pod pachę Ja będe po 21 .. Założe swoje buty ....
Norbi Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 kurde ze ja wcześniej nie przeczytałem to wogule bym dododmu nie jechał a na ktra sie tam umówlisiscie i gdzie to dokąłdnie jest ?? i czy jest tam gdzie fure zostawić to moze sie jeszcze kurfa raz do wqarszawy przejade Najebanyś ?? :>
boberek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 kurde ze ja wcześniej nie przeczytałem to wogule bym dododmu nie jechał a na ktra sie tam umówlisiscie i gdzie to dokąłdnie jest ?? i czy jest tam gdzie fure zostawić to moze sie jeszcze kurfa raz do wqarszawy przejade Piotruś ..Arkadia - Bierhalle Wbijaj.. Bierz Dotę pod pachę Ja będe po 21 .. Założe swoje buty .... D poszła z koleżankami znaczy do koleżanki chyba więc jak cos to przyjade sam ;P kurde ze ja wcześniej nie przeczytałem to wogule bym dododmu nie jechał a na ktra sie tam umówlisiscie i gdzie to dokąłdnie jest ?? i czy jest tam gdzie fure zostawić to moze sie jeszcze kurfa raz do wqarszawy przejade Najebanyś ?? :> nie za szybko pisałem ;P
Italiano Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 A czy mr. NORBI wpada dziś do Bierhalle?
franio Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Fajna pupa ...fajne oczy ..cyc też niczego sobie .. buzia fajna embarrassedBrał by decayed kox w aucie w żółtym sektorze... a na marginesie, brakuje podstawowej emotikonki.... "sexincar"
Norbi Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 A czy mr. NORBI wpada dziś do Bierhalle? Niestety, nie zgraliśmy się , ja dziś napieram hir http://www.clubfairplay.pl/news/54[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 18:57_________________________________________________ale luzik, też się najebie tyle że nie z ogrami ;(
Nosfer Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 A czy mr. NORBI wpada dziś do Bierhalle? Niestety, nie zgraliśmy się , ja dziś napieram hir http://www.clubfairplay.pl/news/54[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 18:57_________________________________________________ale luzik, też się najebie tyle że nie z ogrami ;( :polew: :polew: Norbi zabiłeś mnie tym linkiem :naughty: No nie mów, że FerPlej to twoje progi.. Ile Ja tam wódy wypiłem to głowa boli.. Pracuję obok, więc sam rozumiesz :> Tylko coraz drożej tam jest... knajpa schodzi na psy - pamiętam jeszcze browar po 5-6zł (i to pół roku temu)
Italiano Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Ragga :good: Dzięki za wieczór, było za***iście śmiesznie :>
tomaszu Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Ładna dziś pogoda była. Wrzucać zdjęcia z imprezy. Terenia była??
krzyniek Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Ładna dziś pogoda była. Wrzucać zdjęcia z imprezy. Terenia była?? foty się nie nadają na forum :gwizdanie: tym bardziej nagrania Tereni nie było ale była pani M :drool: dzięki, było zajebiaszczo
Reggi Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 tyle że nie z ogrami ;( Twoje pośladki będa smażyły sie w pikle Panowie dzięki za przezajebisty wieczór Dawno sie tak nie ośmiałem .. :kox: :kox: :kox: Boberrrrro jesteś moim idolem ... :polew: :polew: :polew: Browar to istna bomba zegarowa..wczoraj jak sie kładłem było ok....rano otwieram oczy ...rzut na ściane..biała ..barwy rozpoznaje...chce ruszyć lewą nogą..ok..polaryzacja sie nie odwróciła Wstaje ..i tu zaczyna sie problem ..nura pod wode i NEMO MAM NADZIEJE , ŻE KWASU ZE MNĄ NIE BYŁO Majka Szarpał by te "uszy" [br]Dopisany: Listopad 22, 2008, 09:02:15 _________________________________________________Aaaaaaa....Bracie mojej przyszłej konkubiny Q to jest dopiero kobietka ....graty ŁukaszR....jak mówiłem żebyś ślinił fingla to nie na Q tylko na Maję I nie wstawiaj tu tych fotek co z Adaho .. " chrzcilismy sejczento " :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
krzyniek Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 MAM NADZIEJE , ŻE KWASU ZE MNĄ NIE BYŁO nie kwasu nie, SIARA była :polew:
Norbi Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 A czy mr. NORBI wpada dziś do Bierhalle? Niestety, nie zgraliśmy się , ja dziś napieram hir http://www.clubfairplay.pl/news/54[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 18:57_________________________________________________ale luzik, też się najebie tyle że nie z ogrami ;( :polew: :polew: Norbi zabiłeś mnie tym linkiem :naughty: No nie mów, że FerPlej to twoje progi.. Ile Ja tam wódy wypiłem to głowa boli.. Pracuję obok, więc sam rozumiesz :> Tylko coraz drożej tam jest... knajpa schodzi na psy - pamiętam jeszcze browar po 5-6zł (i to pół roku temu) Lokal tupu sam kur..wa nie wiem jakiego, ale najebka była na maxa. O chryste ale się nałoiłem, a tera tak wyglądam [br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 09:18_________________________________________________Jak tam ogry było w Bierhalle pucować się?
Reggi Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Jak tam ogry było w Bierhalle pucować się? Było O S T R O :kox: Poziownik.... kasuj ten materiał dokumentalny .. to tak żeby M. sie nie rozczarowała :gwizdanie: I chyba kobieta mnie rzuciła [br]Dopisany: Listopad 22, 2008, 09:28:09 _________________________________________________Ooooo.....ale zrobiła rosół ...wiec jej wybaczam
Reggi Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Na początku było tak Że armatura łazienkowa ? Widze , że u ciebie też cieżki poranek
Italiano Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Ciężki, i jeszcze córka mi skacze po głowie od 7 rano
krzyniek Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Adrian co to się tam jarało wczoraj ? saloon beemki
Rekomendowane odpowiedzi