krzyniek Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Nie wiem, nic nie widziałem. a zapomniałem w tym stanie to nie mogłeś widzieć bo za daleko było
Italiano Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 http://www.tvn24.pl/-1,1574194,0,1,potezny-ogien-w-warszawie,wiadomosc.html[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 10:10_________________________________________________Jednak się jarało ostro,
tomaszu Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Noo Pany, widzę, że śmiesznie było. Czekam na resztę fotek...
Aydaho Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Ragga :good: Dzięki za wieczór, było za***iście śmiesznie :> potwierdzam dawno się tak nie wyśmiałem piwsko pyszne ale z jakimś dziwnym nastawem - 4 L wieczorem i nic ....a rrrrrrrrano .......... miałem jak Raggus Boberek dzięki za transport życie mi uratowałeś ..... i znowu się nie dowidziałem jak to jest z biletemi w ZTM [br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 11:25_________________________________________________acha .. na moto oczywiście nie pojechałęm ... 4 litr zamówiony przez Pozia mnie skutecznie zniechęcił
kokos Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 kurfa,jeden dzien bez forum i mnie ominelo ,a widze ze chyba towarzystwo niezle sie sponiewieralo? ja tez zreszta mialem ciekawy wieczor ok.1.00 w nocy fura mi sie wysrala i wrocilem na lince .ale jak bedzie jeszcze poprawka wczrajszego wieczoru to sie pisze
boberek Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 no ja własnie wróciłem dzieki chłopaki kiedy następny raz tylko tym razem kto mnie wozi
Nosfer Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Ekstra Może następnym razem jakiś bilardzik ? - może ktoś ma w pracy karty Benefit ?? w 147 Breake bilard za free. Albo przekąski-zakąski na krakowskim na rozgrzewkę i przerzut na jakąś knajpę.. Za tydzień z okazji Andrzejek AndyN będziesz honorowym gościem
Nosfer Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Ale powiemy mu później.. :gwizdanie: _________________________________________________ http://foodandspirits.wordpress.com/2007/09/16/zakaski-przekaski/ -Przekąski-zakąski gdyby ktoś nie znał.. Wszystko po 4 zł Fajny klimat.
boberek Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 to nasz kochany Admin a to ragguś
Italiano Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Tu macie jeszcze kilka: ADAHO gra hymn na folijce od fajek Przyszłe trendy na następny rok Jakieś piejoki
boberek Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 no a jak ja miałem z nimi wesoło ojej
Korzeń Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Ekstra Może następnym razem jakiś bilardzik ? - może ktoś ma w pracy karty Benefit ?? w 147 Breake bilard za free. Albo przekąski-zakąski na krakowskim na rozgrzewkę i przerzut na jakąś knajpę.. Za tydzień z okazji Andrzejek AndyN będziesz honorowym gościem Na sobote na bilard to juz trzeba pewnoe rezerwacje robic. Jacys chetni?
Nosfer Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Nie koniecznie.. Można zrobić rezerwację w ten sam dzień nawet.. proponuje 147 Breake - http://www.147break.waw.pl może któryś z dzików ma jeszcze Karty benefit www.eakces.pl/ ? Wtedy na jedna karte 1,5 h jest za darmo.. 2 karty na stól i wystarczy.. Jak się zbierzemy to mogę się tym zając..
boberek Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 w hula kula są andrzejki moze tam sie wybierzemy zrobimy rezerwacje na kilka torów itp zreszta moze byc i bilard a co robimy z sylweestrem kto zostaje w warszawie ??
krzyniek Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 boberek widzę że wreszcie masz normalnego avatara
Rekomendowane odpowiedzi