Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy napieraja :drunk:??

Oniak na 100% tylko ogląda film :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko Wam %%%% w głowach hehehe :gwizdanie:

Opublikowano

ragga, pull-overrr maxxxx zaplułem całą klawierkę i monitor

Opublikowano

I to nie było wszystko :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ragga, pull-overrr maxxxx zaplułem całą klawierkę i monitor

właśnie, gdzie jest ragga?

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

ma kaca :polew:

albo spotkanie rodzinne ze szwagrem :>

Opublikowano

ragga cgyba w domu jest ;P ale rodzinnym tam nie ma internetu

Opublikowano

nooo,,, karwa Piter - Avatar wkońcu jak należy :good:

Opublikowano

Słuchajta koledzy i koleżanki jak zdjąć/odkleić znaczek z tylnej klapy?? nie chodzi mi o logo Audi tylko o logo modelu?

Opublikowano

Słuchajta koledzy i koleżanki jak zdjąć/odkleić znaczek z tylnej klapy?? nie chodzi mi o logo Audi tylko o logo modelu?

tak samo jak emblematy modelu i pojemności. Żyłka, lekko podważyć i ciąć. Starych już nie przykleisz raczej

Opublikowano

nooo,,, karwa Piter - Avatar wkońcu jak należy :good:

Ty też byś zmienił na jakiś porządniejszy ten avatar :tongue4:[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 23:43_________________________________________________

tak samo jak emblematy modelu i pojemności. Żyłka, lekko podważyć i ciąć. Starych już nie przykleisz raczej

Możesz też to zrobić cienkim i ostrym nożem, oczywiście uważając na lakier.

Opublikowano

Ty też byś zmienił na jakiś porządniejszy ten avatar :tongue4:[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 23:43[hr

czekam na zdjęcie Majki na crossie :decayed: wtedy zmienie :naughty:

Opublikowano

Śnieg ................ latamy :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox::kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Śnieg ................ latamy :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox::kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

:polew:
Opublikowano

...ale ladnie sypie na Ursynowie :kox:

Szkoda tylko, ze nie mam zimowek :decayed:

Opublikowano

Flyer powrócił :cool1:

Opublikowano

Fleja gdzieś ty był człowieku??