wit.s Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 (...)sprzedaje swój gryll od S4 i nakładki na lusterka. Chętni na PW (...) Ostatnio próbowałeś mnie obrazić wspominając coś o mojej pompie, ale tak pomyślałem, że dopiero Twoja musi robić bokami, że Siwy tylko na części się nadaje. Zabierz te nakładki na spota-jak będą do Stilaka pasować, to może je wezmę.
lukaszr Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 (...)sprzedaje swój gryll od S4 i nakładki na lusterka. Chętni na PW (...) Ostatnio próbowałeś mnie obrazić wspominając coś o mojej pompie, ale tak pomyślałem, że dopiero Twoja musi robić bokami, że Siwy tylko na części się nadaje. Zabierz te nakładki na spota-jak będą do Stilaka pasować, to może je wezmę. Dziewczynki, skończcie już proszę te potyczki słowne - nie dość, że robi się to nudne to jeszcze przestaje być przyjemne w czytaniu. Wyjaśnijcie sobie pewne rzeczy w 4 oczy, a nie ciągnie się to przez kilkaset stron i końca nie widać.
Aydaho Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 (...)sprzedaje swój gryll od S4 i nakładki na lusterka. Chętni na PW (...) Ostatnio próbowałeś mnie obrazić wspominając coś o mojej pompie, ale tak pomyślałem, że dopiero Twoja musi robić bokami, że Siwy tylko na części się nadaje. Zabierz te nakładki na spota-jak będą do Stilaka pasować, to może je wezmę. Dziewczynki, skończcie już proszę te potyczki słowne - nie dość, że robi się to nudne to jeszcze przestaje być przyjemne w czytaniu. Wyjaśnijcie sobie pewne rzeczy w 4 oczy, a nie ciągnie się to przez kilkaset stron i końca nie widać. dokładnie - dajcie sobie po ryju gdzieś albo dogadajcie się w inny równie skuteczny sposób.... bo psujecie nam świąteczną atmosfere reniferki
lukaszr Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ciekawy profil http://nasza-klasa.pl/profile/18421898/gallery
lukaszr Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 A tu ile koleżanek http://nasza-klasa.pl/friends/20876332
wit.s Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 (...)sprzedaje swój gryll od S4 i nakładki na lusterka. Chętni na PW (...) Ostatnio próbowałeś mnie obrazić wspominając coś o mojej pompie, ale tak pomyślałem, że dopiero Twoja musi robić bokami, że Siwy tylko na części się nadaje. Zabierz te nakładki na spota-jak będą do Stilaka pasować, to może je wezmę. Dziewczynki, skończcie już proszę te potyczki słowne - nie dość, że robi się to nudne to jeszcze przestaje być przyjemne w czytaniu. Wyjaśnijcie sobie pewne rzeczy w 4 oczy, a nie ciągnie się to przez kilkaset stron i końca nie widać. dokładnie - dajcie sobie po ryju gdzieś albo dogadajcie się w inny równie skuteczny sposób.... bo psujecie nam świąteczną atmosfere reniferki No, patrzcie, a ja myślałem, ze Wy jesteście zachwyceni tymi wykwitami erudycji, elokwencji i wyrafinowanej złośliwości ... OK - do niektórych dotarło
Aydaho Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Łukaszek, widzę, że naładowany dzisiaj Jesteś
lukaszr Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Łukaszek, widzę, że naładowany dzisiaj Jesteś Nie Adaś, tak tylko sobie przeglądam
Madas Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 no chłopaki żeby nie było że Pyrlandia kultury nie ma :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 no chłopaki żeby nie było że Pyrlandia kultury nie ma :gwizdanie: dobre
Aydaho Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Łukaszek, widzę, że naładowany dzisiaj Jesteś Nie Adaś, tak tylko sobie przeglądam to prosze trzymać ręce NA biurku
lukaszr Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 to prosze trzymać ręce NA biurku Trzymam
letallec Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 (...)sprzedaje swój gryll od S4 i nakładki na lusterka. Chętni na PW (...) Ostatnio próbowałeś mnie obrazić wspominając coś o mojej pompie, ale tak pomyślałem, że dopiero Twoja musi robić bokami, że Siwy tylko na części się nadaje. Zabierz te nakładki na spota-jak będą do Stilaka pasować, to może je wezmę. Dziewczynki, skończcie już proszę te potyczki słowne - nie dość, że robi się to nudne to jeszcze przestaje być przyjemne w czytaniu. Wyjaśnijcie sobie pewne rzeczy w 4 oczy, a nie ciągnie się to przez kilkaset stron i końca nie widać. Nieeeeeeeeee. Dlaczego chcesz niektórym zabrać te wybitne wymiany słowne, napompowane inteligencja, elokwencja i nieocenionym kunsztem oratorskim. Pls, chlopaki ne słuchajcie Go.
lukaszr Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nieeeeeeeeee. Dlaczego chcesz niektórym zabrać te wybitne wymiany słowne, napompowane inteligencja, elokwencja i nieocenionym kunsztem oratorskim. Pls, chlopaki ne słuchajcie Go. Tomek, bez żartów.
Reggi Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 dokładnie - dajcie sobie po ryju gdzieś albo dogadajcie się w inny równie skuteczny sposób.... bo psujecie nam świąteczną atmosfere reniferki Adaś jak zwykle ..krótko zwięźle i humorystycznie ŁukaszuRy...kupiłem te króćce..i były w nich te uszczelki które mi zamówiłeś [br]Dopisany: Grudzień 15, 2008, 11:59:16 _________________________________________________http://nasza-klasa.pl/profile/20484496/gallery/11 Koleżanki konkretne ...rąbał by jak młodą brzózkę ..tylko by wióry strzelały :kox:
spetsnaz Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 dokładnie - dajcie sobie po ryju gdzieś albo dogadajcie się w inny równie skuteczny sposób.... bo psujecie nam świąteczną atmosfere reniferki Adaś jak zwykle ..krótko zwięźle i humorystycznie ŁukaszuRy...kupiłem te króćce..i były w nich te uszczelki które mi zamówiłeś [br]Dopisany: Grudzień 15, 2008, 11:59:16 _________________________________________________http://nasza-klasa.pl/profile/20484496/gallery/11 Koleżanki konkretne ...rąbał by jak młodą brzózkę ..tylko by wióry strzelały :kox: czym???
Reggi Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 czym??? :naughty Chyba nie siekierą :doh1:
Wąski Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 http://deser.pl/deser/1,83452,4815529.html
Rekomendowane odpowiedzi