poziek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Jakoś mnie to słowo w oczy razi oooo bystry :polew:
Reggi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Jakoś mnie to słowo w oczy razi oooo bystry :polew: Wymieniłeś AGD ? :laghing2:
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wymieniłeś AGD ? :laghing2: :evil2 moje jeszcze na gwarancji
Reggi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wymieniłeś AGD ? :laghing2: :evil2 moje jeszcze na gwarancji Na sprzęt czy na obudowę ? Bo jak ładowana od góry to awaria klapy wisi w powietrzu Zabierasz M . na poświąteczny wypad na "dzbanek" ?
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zabierasz M . na poświąteczny wypad na "dzbanek" ? :naughty JAK OBIECASZ, ŻE NIE BĘDZIESZ OD RAZU PODBIJAŁ TO TAK :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 19:13_________________________________________________ Na sprzęt czy na obudowę ? :decayed sprzęt vaguje regularnie więc jak cokolwiek jest nie tak to od razu naprawiam obudowa jeszcze spokojnie parę lat pohula :kox: :kox: :decayed:
Reggi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zabierasz M . na poświąteczny wypad na "dzbanek" ? :naughty JAK OBIECASZ, ŻE NIE BĘDZIESZ OD RAZU PODBIJAŁ TO TAK :gwizdanie: Obiecuje* Nawet do niej nie zagadam Nawet nie będę udawał jaki fajny jestem i nie będę rzucał zboczonymi dowcipami A pójdziemy gdzieś potańczyć * z uwagi na obecny związek to nawet nie mogę... do Czerwca
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nawet do niej nie zagadam :decayed no co ty...zagaduj tylko nie ma mowy nawet o pierwszej bazie.... :evil: :polew:
Reggi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nawet do niej nie zagadam :decayed no co ty...zagaduj tylko nie ma mowy nawet o pierwszej bazie.... :evil: :polew: Czyli odrazu wykluczyłeś opcje , że pójdziemy potańczyć [..] Tylko pamiętaj , że ja nieśmiały jestem ..więc bezpośredniego ataku nie będzie:P
boberek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 jechałe z pracy patrze śnieg dojechałem do domu mówie do Doroty kurde juz widze oniaka cieszącego sie i miałem racje
wit.s Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Urwa w końcu śnieg !!!!!!!!!!!! Ja już dzisiaj boki robiłem. Omal słup nie został skoszony - Stilak daje radę
Korzeń Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 I ja się bawiłem. Koledzy a właściwie oglądacze z Omegi zazdrościli tylko
Aydaho Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Poziek , Ty mieszkasz na takim zadupiu że masz więcej literek niż cyferek w rejestracji :naughty: takie leszcze jak ty tych cyferek nie są w stanie odczytać [br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 18:01_________________________________________________ Poziek Nareszcie masz normalny , świąteczny avatar no podpasował mi utożsamiasz się z ...... choinką [br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 21:27_________________________________________________ esteta... No wiesz... sa pewne granice, chyba ze lubisz Waść ogladac bejow z palcami w doopie ostrzeżenie przed otwieraniem linku było ? .. było , więc chyba nie możesz mieć do mnie pretensji. to bardziej było ku przestrodze - żeby nie siadać na słoikach walnijcie mi kropka za kare albo bana - przyjmuję z pokorą
Korzeń Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 ostrzeżenie przed otwieraniem linku było ? .. było , więc chyba nie możesz mieć do mnie pretensji. to bardziej było ku przestrodze - żeby nie siadać na słoikach walnijcie mi kropka za kare albo bana - przyjmuję z pokorą Kropek dla Ciebie
Aydaho Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 czuję się porządnie zbatowany w/w kropkiem
Norbi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tydzień mnie nie było ,a Wy wciąż piszecie, paluchy Wam nie popuchły?
slodki79 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam "Audiczki" planujecie zrobić spota przed świętami?Pytam ponieważ przyjadę z Bielska na Święta do WAWKI więc może dał bym radę przyjechać zobaczyc jak stolica sie bawi :hi:
marcin j Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Polecą zaraz ostrzeżenia ,już kablowałem do Pana H , Cuber i Poziek: Prosze zmienić avatary , bo was k...wa tylko po spalaniu można odróżnić :> :> :> :>
Flyer Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Urwa w końcu śnieg !!!!!!!!!!!! Ja bylem dzis w Plonsku i okolicach... masakra 5x wiecej sniegu niz w Wawie :decayed:
letallec Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam "Audiczki" planujecie zrobić spota przed świętami?Pytam ponieważ przyjadę z Bielska na Święta do WAWKI więc może dał bym radę przyjechać zobaczyc jak stolica sie bawi :hi: Bedzie wyjscie na piwko zamiast spota. Gdzies był link....
Rekomendowane odpowiedzi