Nosfer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja po robocie też lecę szorować (a miałem kandydować do najbrudniejszego auta w Klubie )
franio Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 myć można codziennie i tak jeden efekt
AndyN Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Mnie bardziej chodziło o nawoskowanie przed zimą. Czego nie udało mi się do tej pory robić To, że po jednym dniu niewiele zostanie z efektu dobrze wiem
franio Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 żeby mrozek był to i autka długo czyściutkie by jeździły
lukaszr Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Mnie bardziej chodziło o nawoskowanie przed zimą. Czego nie udało mi się do tej pory robić Jedno woskowanie raczej na zimę nie wystarczy - po miesiącu z tego wosku nic nie zostanie
AndyN Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Mnie bardziej chodziło o nawoskowanie przed zimą. Czego nie udało mi się do tej pory robić Jedno woskowanie raczej na zimę nie wystarczy - po miesiącu z tego wosku nic nie zostanie Niestety ;( Aby była możliwość wyprawy na myjnię .... Później pastowanko w garażu i będzie git
lukaszr Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Później pastowanko w garażu i będzie git Oby nie pastą do butów
boberek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Później pastowanko w garażu i będzie git Oby nie pastą do butów a ty używałeś pasty do butów ze wiesz ze sie nie nadaje ?? :polew: :polew: i ostrzegaż przed takimi błędami ;P :polew:
Reggi Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Powiało mrozem po pośladkach Ide dalej grać w Diablo
lukaszr Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 a ty używałeś pasty do butów ze wiesz ze sie nie nadaje ?? :polew: :polew: i ostrzegaż przed takimi błędami ;P :polew: Ostrzegam, żeby nie zrobił tak jak Ty ostatnio u siebie :polew: :polew:
boberek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 a ty używałeś pasty do butów ze wiesz ze sie nie nadaje ?? :polew: :polew: i ostrzegaż przed takimi błędami ;P :polew: Ostrzegam, żeby nie zrobił tak jak Ty ostatnio u siebie :polew: :polew: :polew: :polew: hmm ale ja zrobiłem to u soebie bo zobaczyłem jak to wygląda na twoim aucie tylko ja mam jasne auto i troche gorzej wyszło
lukaszr Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 hmm ale ja zrobiłem to u soebie bo zobaczyłem jak to wygląda na twoim aucie To źle mnie zrozumiałeś - to nie była pasta do butów tylko wosk do auta ... ech ten hałas w Arkadii :polew: tylko ja mam jasne auto i troche gorzej wyszło Przyjedziesz to przekodujemy VAGiem
boberek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Przyjedziesz to przekodujemy VAGiem ok to dzis jestem ciekawe czy tosik będzie naprawiał jakies auto
Nosfer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Panowie, nie wiem czy wiecie, ale właśnie rozmawiałem z Pruszkowem i tam Napie*ala śnieżek :naughty: A póki co w Warszawie cisza... :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 u mnie na wschodzie biało. Padało ze 3h i przestało. Raczej nie będzie na czym się ślizgać
Al_Capone Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Mam pytanie, wiozlem felge w bagazniku i przydazyla mi sie przykra rzecz ;(. MIanowicie w b5 w sedanie jest taka raczka do podniszenia podlogi, i ta raczka mi sie uj***la jak prz ruszaniu trzepnela o nia felga. Pytanie: czy mozna taka raczke jako oddzielna czesc dokupic, chocby w aso, czy trzeba by cala podloge kupowac? Z gory dzieki
kokos Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Przyjedziesz to przekodujemy VAGiem ok to dzis jestem ciekawe czy tosik będzie naprawiał jakies auto na pewno,jak nie-to spot stracony :>
malik Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Panowie, nie wiem czy wiecie, ale właśnie rozmawiałem z Pruszkowem i tam Napie*ala śnieżek :naughty: Mówisz? Mam już zarejestrowaną i ubezpieczoną eSę
Rekomendowane odpowiedzi