lukaszr Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 To sie cenicie Wg mnie to dobra cena. Dla przykładu Spanky z racji swojej bezcennej i dużej wiedzy w tym temacie bierze 199 zł więc tutaj masz połowę taniej.
cineq Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Czyli to nie klub tylko instytucja Wpadne dzisiaj.
moro99 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 no wlasnie ja mam vag i zero wiedzy ktos chce mi korkow udzielic ?
boberek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 w ASO samo podpiecie 200zł + 50 zł za kazdy bład :kox: :kox:
malik Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Norbiak kupuj 13" sony vaio kox..albo 11" takiego co malik ma..za***iste kompy.. http://allegro.pl/item534611726_sony_vaio_g11vn_t_waga_1_3_kg_do_9h_na_baterii.html Chyba Cie posrało. Ja mam TZa a nie jakieś gówno G11 http://www.forum.v10.pl/sony,vaio,tz,t1710.html
lukaszr Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 no wlasnie ja mam vag i zero wiedzy ktos chce mi korkow udzielic ? Wszystko zależy od kwoty za 1h nauki
lukaszr Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ja mam TZa a nie jakieś gówno G11 http://www.forum.v10.pl/sony,vaio,tz,t1710.html Niezbyt rozpisują się o wytrzymałości tych lapków
malik Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 sony robi naprawdę dobre kompy.. Oniakowa kupiła HPka to jej przyciski wypadają..a łukaszr wywalił malika komputer sony vaio..matryca wypadła - włożyli i dalej działa A właśnie mam takiego jednego VAIO do sprzedania. Nówka sztuka, nieśmigany
boberek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 no wlasnie ja mam vag i zero wiedzy ktos chce mi korkow udzielic ? Wszystko zależy od kwoty za 1h nauki no to ty udzielasz wiedzy
Nosfer Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 no wlasnie ja mam vag i zero wiedzy ktos chce mi korkow udzielic ? A to jak korki to do Adaho.. On ma taką dobrą nauczycielską gadkę I przygotowane przysłowie na każdą okazję
lukaszr Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 A to jak korki to do Adaho.. On ma taką dobrą nauczycielską gadkę I przygotowane przysłowie na każdą okazję I ma wiedzę, bo też ma VAGa i uczynny jest chłopaczyna
moro99 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ja to nie chce diagnozowac srubek w silniku takie podstawowe parametry w ktore sie zaglada i wsio
lukaszr Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ja to nie chce diagnozowac srubek w silniku takie podstawowe parametry w ktore sie zaglada i wsio U nas nie odstawia się fuszerki, robimy wszystko tak jak powinno być.
AndyN Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ja to nie chce diagnozowac srubek w silniku takie podstawowe parametry w ktore sie zaglada i wsio U nas nie odstawia się fuszerki, robimy wszystko tak jak powinno być. VAGowanie, przy okazji ocena jak bardzo wypadkowe było auto. To już gratis.
spanky Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 To sie cenicie Wg mnie to dobra cena. Dla przykładu Spanky z racji swojej bezcennej i dużej wiedzy w tym temacie bierze 199 zł więc tutaj masz połowę taniej. w dobie kryzysu daje znizke .... - 1.0 %
lukaszr Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 w dobie kryzysu daje znizke .... - 1.0 % Dobre i to, ale widać od razu, że mięczak z Ciebie - ja trzymam twardo ceny
Nosfer Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ja to nie chce diagnozowac srubek w silniku takie podstawowe parametry w ktore sie zaglada i wsio U nas nie odstawia się fuszerki, robimy wszystko tak jak powinno być. Tylko jeszcze Tosik musi dojechać, bo ma 4 komplety kluczy, dwa podnośniki, a już ostatnio mu się ręcę trzęsą, bo w domu nie ma czego rozkręcać.. (taki efekt odstawienia).. Moro nie ma bata ! Ostatnio nawet się okazało, że jeden od "Viagry" ma pas przedni od trabanta.. Ale Tosik mu naprawił. No i przy okazji wszyscy Ci już na hurra powiemy z ilu aut było składane twoje i gdzie było walone. – To gratis.. Szydera zawsze gratis.. _________________________________________________ Andy właśnie to pisałem..
poziek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ale widać od razu, że mięczak z Ciebie phi, tez mi odkrycie...ja zawsze się utwierdzam w tym przekonaniu jak temu szczylowi podaję rękę...tak podaję mu rękę jak się witamy...no co z litości... :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi