Reggi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 mam pytanko co to jest jak słychać pisk przy ostrym skręceniu kierownicy?? Prawdopodobnie do pompy wspomagania zakradła Ci się mysz Ludzie szukam kawalerki ..ew. pokoju do wynajęcia .. tak do tysiaka . Jak coś to pisać.
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 mam pytanko co to jest jak słychać pisk przy ostrym skręceniu kierownicy?? Podczas jazdy czy na postoju ?????
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 jeśli nic nie obciera to najprawdopodobniej pompa wspomagania, sprawdz stan płynu w zbiorniczku. a najlepiej to przyjedz na spota , obczaimy temat na miejscu , tylko weź kolezanki :drool: :drool:
kasia82 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 biore faceta:) a koleżanki zostawiam sobie
Nosfer Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 biore faceta:) a koleżanki zostawiam sobie Ludzie szukam kawalerki ..ew. pokoju do wynajęcia .. tak do tysiaka . Jak coś to pisać. Nie mów, że Cie młoda wyje*... z domu
Italiano Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 biore faceta:) a koleżanki zostawiam sobie to może zróbmy tak; faceta zostaw sobie, a koleżanki zabierz dla nas (oczywiście żartuje)
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie mów, że Cie młoda wyje*... z domu to po tym wczorajszym wyciszaniu biore faceta:) a koleżanki zostawiam sobie nie Kasiu , nie zrozumieliśmy sie , robisz dokładnie odwrotnie , facet w domu koleżanki z Kasią na spota od razu to lepiej wygląda.
kasia82 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 nie ma mowy myślisz że tylko ty masz chci.... na dziewczynki
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie mów, że Cie młoda wyje*... z domu Nie po prostu szukanie co raz to droższych mieszkań to moje nowe hobby
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 ale wy jesteście ogry wstretne , od 12:00 nikt tu nawet nie zajrzał , o 17:50v sie laska odezwała to sie pozabijają w pisaniu postów :polew:
Nosfer Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 nie ma mowy myślisz że tylko ty masz chci.... na dziewczynki Mistrz Nie mów, że Cie młoda wyje*... z domu Nie po prostu szukanie co raz to droższych mieszkań to moje nowe hobby Aaa.. no to luz.. [będę miał oczy i uszy otwarte ]
kasia82 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 za tysiaka będzie ci ciężko coś znależć do wynajęcia wiem bo swoją kawalerkę wynajęłam ludziskom za 1300
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 nie ma mowy myślisz że tylko ty masz chci.... na dziewczynki wiem ze nie tylko ja , z tego co zauważyłem to zainteresowanie wykazuje jeszcze Wit , Raguś , Adecneo. Nosfer nie moze sie demaskowac bo pewnie K czyta forum
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 za tysiaka będzie ci ciężko coś znależć do wynajęcia wiem bo swoją kawalerkę wynajęłam ludziskom za 1300 Szukam szukam ....Tarcho mile widziane
kasia82 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 na tarchominie jest prawdopodobne że cos znajdziesz pewnie dlatego że koreczki zniechecaja wiekszosc osob żeby pchac sie na tarchomin[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 18:56_________________________________________________no co tak zamilkliście??
kasia82 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 myślę muśle :mysli:nic mi do głowy nie przychodzi
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 na tarchominie jest prawdopodobne że cos znajdziesz pewnie dlatego że koreczki zniechecaja wiekszosc osob żeby pchac sie na tarchomin No ciężko jest ..
kasia82 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 co wy robicie na zlotach ale teraz pytam się na serio?
Rekomendowane odpowiedzi