Gość Tomboy Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 JEST MAPA DVD DO A4 PL jesssss jessss qr** :shock: masz juz???????? bo nic mi o tym nie wiadomo zeby już wyszłłłłła.... a do a6 moge Ci zalatwic za 150 - poczekaj jeszcze chwile i stanieja
Hugo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 to niech Ci ją przegra :mrgreen: Nie każdy to potrafi
Norbi Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 mody w autach kunia, poźka i ono go lekko zmotywowały :razz: :mrgreen: hehehe, ale u nas o tym nie pisze, chce zaskoczyc ? :mrgreen: Nie chce zaskoczyć tylko tam jak przypuszczam jest wiecej użytkowników chociażby motorowni 2.7 biturbo , a chce się dowiedzieć konkretów, ale przecież wiadomo że to Was kocham!! :mrgreen:
ono Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Tomboyy to załatw mi ,dasz rade do środy ? bo wiesz wyjazdy na święta te sprawy.
adamooo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 qźwa chłopaki..nie dość że ukradli mi wkłady lusterek w starym b5 to w dodatku dzisiaj w nocy ktoś mi porysował drzwi w nowym..kluczem qr** co za pojebany kraj..
Norbi Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 qźwa chłopaki..nie dość że ukradli mi wkłady lusterek w starym b5 to w dodatku dzisiaj w nocy ktoś mi porysował drzwi w nowym..kluczem qr** co za pojebany kraj..qr** Ty to masz jakiegoś pecha!
ono Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 To fiuty... naprawde masz jakiegoś pecha.
Gość Tomboy Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 qźwa chłopaki..nie dość że ukradli mi wkłady lusterek w starym b5 to w dodatku dzisiaj w nocy ktoś mi porysował drzwi w nowym..kluczem :cry: qr** co za pojebany kraj.. ...człowieku...masz zdrowie...wstaw b5 do jakiegos komisu i sprzedawaj poprzez allegro...zawsze to bezpiecznie bedzie stała
wojtas-audi Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 wojtas ja bede jechał na święta bo pochodze z jeleniej gory i tak kombinuje że między świętami a sylwestrem bym wpadł , oczywiście wcześniej napisze u was w spocikach chętnie poznam wrocław No to kicha ... Ja 25 lece do londynu i wracam 1 stycznia ....
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Adamoo nie myślałeś żeby się do poloneza przesiąść?? kurde zawsze parking strzeżony w wawie. Tomboyu...weź że pochamuj emocje. I ogłaszam, że jestem pierwszy który zasiądzie za sterami nowej fury pana prezesa!!
Hugo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Tomboyu...weź że pochamuj emocje. I ogłaszam, że jestem pierwszy który zasiądzie za sterami nowej fury pana prezesa!! Musze Cię zmartwiić mój drogi.Właśnie wróciliśmy z Tomboyem z Niemcowni jego nowym nabytkiem :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Musze Cię zmartwiić mój drogi.Właśnie wróciliśmy z Tomboyem z Niemcowni jego nowym nabytkiem kurczę chyba sie popłaczę adamoooo pech cię prześladuje na maxa albo....kotlety w knajpie komuś nie posmakowały :mrgreen:
pre_pl Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Hugo, jakies szczegół bys zdradził. eee noo.. pozwólmy Tomboyowi... w końcu to jego zabawka
Hugo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Hahahhaahhaah to był taki mały żarcik z mojej strony na rozluźnienie atmosfery
Pikuś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dobre Hugo, mało z krzesełka nie spadłem. Aleś Ty dowciapny. hihihihi
pre_pl Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Hahahhaahhaah to był taki mały żarcik z mojej strony na rozluźnienie atmosfery to się teraz jesień zrobi... (liście) :twisted:
ono Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Jesień... Teraz tomboyy hugowi zrobi z d*py jesień średniowiecza hehe HA panowie , dzisiaj objechałem z rolowanego od 60 do 220 nissana 350Z , potem specjalnie pojechałem za nim żeby gdzieś czerwone światło złapać i gdy w końcu było czerwone ja 3 tyś obr czekam na strzał.......patrze na kolesia bo chce pokazać coś a on główka w bok i spokojny start ehh ale sie wqrwiłem , na maxa . Szkoda że sie poddał . Ale napewno zrozumiał że kupił nie ten samochód
Gość Tomboy Opublikowano 17 Grudnia 2006 Opublikowano 17 Grudnia 2006 milo tak objechac a'la sportowe autko:)
Rekomendowane odpowiedzi