Mariooo Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a nazwy części też masz po polsku czy tylko program??
soolek Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Ta "slizgaweczka" jest niedaleko FACTORY ursus To z Arkadii bliżej do M1 i koło Leroy jeszcze można potrenować...
Pingvin Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 O ile pamiętam to po polskiemu są... EDIT: Są po polsku nazwy części.
lukaszr Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a nazwy części też masz po polsku czy tylko program?? Wszystko. Może dzisiaj spocik pod M1? Był ktoś ,oglądał ,latał ? Bo jak ma mnie wypizgać na parkingu to już wole sie poślizgać. Ciekawe czy nie stopniało - posiedzimy w Arkadii i można około 20 pojechać pod M1
Mariooo Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 No właśnie a ja nie i dlatego zacząłem d*pę zawracać , chyba bazy mam jakieś po hu..
soolek Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a nazwy części też masz po polsku czy tylko program?? Wszystko. Może dzisiaj spocik pod M1? Był ktoś ,oglądał ,latał ? Bo jak ma mnie wypizgać na parkingu to już wole sie poślizgać. Ciekawe czy nie stopniało - posiedzimy w Arkadii i można około 20 pojechać pod M1 Jak będę wylatał z doma ok. 1900, to zahaczę o Leroy'a i może M1, to zobaczę jak warunki.
lukaszr Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 No właśnie a ja nie i dlatego zacząłem d*pę zawracać , chyba bazy mam jakieś po hu.. Pierwsze słyszę o ETCE któa interfejs ma po PL, a resztę w innym języku lub odwrotnie.
Pingvin Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Pany, jaka jest najnowsza aktualizacja ETKI? Lukaszr w tym temacie chyba mocno z orientowany jest widzę, więc do Ciebie głównie to pytanie...
reikeb Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Nie dam rady wpasc na spota bo zaraz jade z kumplem po felgi i moze o 19 bede w domu i ustawilem sie tam z paroma znajomymi ... to jest kawałek za factory bo na parkingach to sie skonczylo bo zaraz gonia ...
moskal Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Pany, jaka jest najnowsza aktualizacja ETKI? Lukaszr w tym temacie chyba mocno z orientowany jest widzę, więc do Ciebie głównie to pytanie... A gdzie wzmianka o butelce ???
Flyer Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Poleci ktos miejsce gdzie mi dobrze ustawia zbieznosc na Ursynowie?
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Poleci ktos miejsce gdzie mi dobrze ustawia zbieznosc na Ursynowie? Tosik
lukaszr Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Pany, jaka jest najnowsza aktualizacja ETKI? Lukaszr w tym temacie chyba mocno z orientowany jest widzę, więc do Ciebie głównie to pytanie... Jeżeli chodzi o AUDI to 740 (ETKA 7.0). A gdzie wzmianka o butelce ??? Widzisz moskal, ta młodzież w dzisiejszych czasach jest jakaś taka niereformowalna
Nosfer Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 A gdzie wzmianka o butelce ??? Widzisz moskal, ta młodzież w dzisiejszych czasach jest jakaś taka niereformowalna Pierwszy raz mam wrażenie, że piszecie coś z sensem
kokos Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 wlasnie mi net ruszyl niestety na spocik nie dojade (brak transportu) ,a chetnie bym wpadl na: vagowanie,wyrwac od kogos jakas ETKE,ELSE,MAPY DO RNS`A,INSTRUKCJE OBSLUGI. ...AAA I JESZCZE KSIAZKOWY PLAN WARSZAWY :polew:
moskal Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Widzisz moskal, ta młodzież w dzisiejszych czasach jest jakaś taka niereformowalna Tragedia :polew: Pierwszy raz mam wrażenie, że piszecie coś z sensem nieee-eee niestety na spocik nie dojade (brak transportu) ,a chetnie bym wpadl na: vagowanie,wyrwac od kogos jakas ETKE,ELSE,MAPY DO RNS`A,INSTRUKCJE OBSLUGI. ...AAA I JESZCZE KSIAZKOWY PLAN WARSZAWY :polew: ale ty nie przyjeżdzasz po raz pierwszy więc możesz pewnych rzeczy takich jak : vagowanie,wyrwac od kogos jakas ETKE,ELSE,MAPY DO RNS`A,INSTRUKCJE OBSLUGI. ...AAA I JESZCZE KSIAZKOWY PLAN WARSZAWY wymagac od starych klubowiczów bez ponoszenia kosztów (czyt. Wódka) :)
Nosfer Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Kokos co z twoją furą ? Moja stoi u Filipowskiego
kokos Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Widzisz moskal, ta młodzież w dzisiejszych czasach jest jakaś taka niereformowalna Tragedia :polew: Pierwszy raz mam wrażenie, że piszecie coś z sensem nieee-eee niestety na spocik nie dojade (brak transportu) ,a chetnie bym wpadl na: vagowanie,wyrwac od kogos jakas ETKE,ELSE,MAPY DO RNS`A,INSTRUKCJE OBSLUGI. ...AAA I JESZCZE KSIAZKOWY PLAN WARSZAWY :polew: ale ty nie przyjeżdzasz po raz pierwszy więc możesz pewnych rzeczy takich jak : vagowanie,wyrwac od kogos jakas ETKE,ELSE,MAPY DO RNS`A,INSTRUKCJE OBSLUGI. ...AAA I JESZCZE KSIAZKOWY PLAN WARSZAWY wymagac od starych klubowiczów bez ponoszenia kosztów (czyt. Wódka) :) no co ja poradze ze taki malo bystry jestem i nie pomyslalem o tym na pierwszym spocie Kokos co z twoją furą ? Moja stoi u Filipowskiego ŻONA ,mam nadzieje ze to nie bedzie norma :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 ŻONA ,mam nadzieje ze to nie bedzie norma :gwizdanie: Coś się rozhulała ostatnio :gwizdanie: Wiesz co robić .. :bicz3: :polew:
kokos Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 ŻONA ,mam nadzieje ze to nie bedzie norma :gwizdanie: Coś się rozhulała ostatnio :gwizdanie: Wiesz co robić .. :bicz3: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi