moskal Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 No jak to co ? Chciał chłopak zainstalować sobie moduł BT, męczył wszystkich przez rok czemu mu się nie udaje, co tu zrobic itp. itd. a okazało się, że ma już w aucie BT :polew: :polew: Miszcz roku jak dla mnie. Niewyjęty. :polew: :polew: to ja go chyba tez w podpis wbije jako pierwszego :polew: a kto mu pomagał i doradzał ?? :mysli:
malik Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Ja i mój poradnik http://www.a4-klub.pl/smf/b6b7_instalacja_fabrycznego_modulu_bluetooth-t32362.0.html Zapomniałem cholera napisać na początku poradnika żeby sprawdzić czy przypadkiem nie mamy już w aucie fabrycznego modułu [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 17:20_________________________________________________Dodałem! Teraz już jest perfekcyjny!
poziek Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Dodałem! Teraz już jest perfekcyjny! WESOŁY PIĄTEK :kox: :kox:
AndyN Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Też Was kocham Widzę, że wiecie więcej niż jak (jak zwykle na tym forum). Bo jeszcze fotela pasażera nie wymontowałem. Resztę porad na tym forum też przy pomocy tego daru udzielacie? Spoko, grunt aby odpowiedzialności nie ponosić.
Italiano Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 :polew: :shocked: AndyN - MeGa ReZaCz 2008 RoKu Oj Andy, Andy
poziek Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Resztę porad na tym forum też przy pomocy tego daru udzielacie? Spoko, grunt aby odpowiedzialności nie ponosić. Ale czy ja dobrze widzę, że masz żal do tych, którzy ci cierpliwie pomagali ? Tracili swój czas, energię i nerwy żeby odpowiadać na twoje irytujące pytania a teraz masz do nich żal ? Przemiszcz
moskal Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Poziek , to Evo którym Adamooo jeżdził tak ładnie po śniegu to Twoje ???
AndyN Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Nawet coś napisałem w odpowiedzi. Wywaliłem po zastanowieniu. EOT z mojej strony
boberek Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 ANdy spoko luz kazdemu sie zdarza na spocie wyjmiemy siedzenie i zobaczymy tylko powiedz to klucze wezme
Suli Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Po zainstalowaniu fabrycznego modułu Bluetooth w moim autku kilka osób prosiło mnie o wskazówki dotyczące zakupu potrzebnych części oraz samego montażu. UWAGA! Przed pakowaniem się w wydatki radzę sprawdzić wcześniej czy w Waszym aucie nie ma już fabrycznie zamontowanego modułu. Wystąpił bowiem przypadek gdy nie wiedząc o instalacji fabrycznej próbowano zainstalować dodatkowy moduł. Powodowało to konfikt w instalacji. Aby, sprawdzić czy w aucie mamy moduł wystarczy z poziomu telefonu odszukać urządzenie Audio BT w ciągu 30 sekund od przekręcenia kluczyka. (...) :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Malik :gwizdanie: :polew: :polew:
adamooo Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Poziek , to Evo którym Adamooo jeżdził tak ładnie po śniegu to Twoje ??? tak to jego nowe auto
boberek Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Też Was kocham Widzę, że wiecie więcej niż jak (jak zwykle na tym forum). Bo jeszcze fotela pasażera nie wymontowałem. Resztę porad na tym forum też przy pomocy tego daru udzielacie? Spoko, grunt aby odpowiedzialności nie ponosić. wyjmiemy siedzenie tylko powiedz zemym klucze wziął
Reggi Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 http://moto.allegro.pl/item562231711_nissan_200sx_s14_300_km_uszkodzony.html
Nosfer Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Prędzej bym się kierował na adamooooola - graty wyprzedaje, po śniegu Evem lata.. Serio.. zmieniasz sprzęt ? _________________________________________________ Zapomniałem cholera napisać na początku poradnika żeby sprawdzić czy przypadkiem nie mamy już w aucie fabrycznego modułu [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 17:20_________________________________________________Dodałem! Teraz już jest perfekcyjny! :polew: Dzisiaj to już chyba ze 3 razy się popłakałem
moro99 Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 A ja niedawno wróciłem z pojeżdżawki na Cargo Flyer dzięx za wspólną jazdę Na koniec jeździłem z jednym gościem z RS 6. I tylko od czasu do czasu się jeszcze jakaś beta wcinała Ale w końcu przyjechała policja, a zaraz potem wyjechał pług i wszystko posypał A ja niedawno wróciłem z pojeżdżawki na Cargo Flyer dzięx za wspólną jazdę Na koniec jeździłem z jednym gościem z RS 6. I tylko od czasu do czasu się jeszcze jakaś beta wcinała Ale w końcu przyjechała policja, a zaraz potem wyjechał pług i wszystko posypał Suli A ta RS6 to w starej budzie czy nowej ? Avant czy sedan ?
Korzeń Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 ANdy spoko luz kazdemu sie zdarza na spocie wyjmiemy siedzenie i zobaczymy tylko powiedz to klucze wezme ostatnio ragg nie mial stopów, oj działo sie działo jak sie okazało że to bezpiecznik
adamooo Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Prędzej bym się kierował na adamooooola - graty wyprzedaje, po śniegu Evem lata.. Serio.. zmieniasz sprzęt ? _________________________________________________ Zapomniałem cholera napisać na początku poradnika żeby sprawdzić czy przypadkiem nie mamy już w aucie fabrycznego modułu [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 17:20_________________________________________________Dodałem! Teraz już jest perfekcyjny! :polew: Dzisiaj to już chyba ze 3 razy się popłakałem fura nie jest na sprzedaż
Rekomendowane odpowiedzi