wit.s Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 przeszła na ciemną stronę mocy? szoking ? A mnie powody interesują. Nic nie dzieje się bez powodu.
letallec Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ale to z Kasia to przegiąłeś W którym miejscu ? Bo chyba do mnie nie dociera W calym zakresie wymiany zdań.
poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 A mnie powody interesują. Nic nie dzieje się bez powodu. Powodzenia z zrozumieniu
spetsnaz Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 d) nie podoba ci się na forum - zagadaj do Kasi - może znajdziecie sobie inne - fajniejsze To jest wg mnie jedyne przegięcie. W pozostałych wypowiedziach byłeś po prostu mało delikatny.
poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 W calym zakresie wymiany zdań. tak najwygodniej powiedzieć zacytuj proszę
tomaszu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Wyłączta to forum na kilka godzin, bo już mnie przez was głowa boli..
letallec Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 W calym zakresie wymiany zdań. tak najwygodniej powiedzieć zacytuj proszę To nie chodzi o jakieś zdanie tylko o sposob w jaki to zrobiłeś.
poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 d) nie podoba ci się na forum - zagadaj do Kasi - może znajdziecie sobie inne - fajniejsze To jest wg mnie jedyne przegięcie. wypowiedziałem te słowa w pełni świadomie W pozostałych wypowiedziach byłeś po prostu mało delikatny. seksista? szowinista ? [br]Dopisany: 23 Luty 2009, 17:08_________________________________________________ To nie chodzi o jakieś zdanie tylko o sposob w jaki to zrobiłeś. Tomek i do ciebie też to napiszę: seksista? szowinista ?
Flyer Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Jakby tak kazdy z czytajacych wiedzial, ze zyjecie oboje w kiepskich stosunkach to pewnie inaczej ta dyskusja zostalaby odebrana... Choc i tak byla zbedna.
poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Choc i tak byla zbedna. Ja guza nie szukałem :tongue4:
letallec Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 d) nie podoba ci się na forum - zagadaj do Kasi - może znajdziecie sobie inne - fajniejsze To jest wg mnie jedyne przegięcie. wypowiedziałem te słowa w pełni świadomie W pozostałych wypowiedziach byłeś po prostu mało delikatny. seksista? szowinista ? [br]Dopisany: 23 Luty 2009, 17:08_________________________________________________ To nie chodzi o jakieś zdanie tylko o sposob w jaki to zrobiłeś. Tomek i do ciebie też to napiszę: seksista? szowinista ? Dlaczego ze znakami zapytania?
poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Dlaczego ze znakami zapytania? Już tłumaczyłem Suliemu: jeżeli uważasz, że potraktowałem kobietę zbyt ostro to według definicji które Kasia tu przytaczała jesteś szowinistą i seksistą Userów traktuję równo bez podziału na płci silniejsze czy słabsze :gwizdanie: To tak gwoli respektowania 8 punktu regulaminu
spetsnaz Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 d) nie podoba ci się na forum - zagadaj do Kasi - może znajdziecie sobie inne - fajniejsze wypowiedziałem te słowa w pełni świadomie To teraz już niczego nie rozumiem, każdemu kto zwróci Ci uwagę będziesz podsuwał pomysł przeniesienia się inne forum?? Podkreślam teraz, że nie chodzi mi już o sytuację z Kaśką.
letallec Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Dlaczego ze znakami zapytania? Już tłumaczyłem Suliemu: jeżeli uważasz, że potraktowałem kobietę zbyt ostro to według definicji które Kasia tu przytaczała jesteś szowinistą i seksistą Userów traktuję równo bez podziału na płci silniejsze czy słabsze :gwizdanie: To tak gwoli respektowania 8 punktu regulaminu Czyli potraktowales jej uwage jak kazdego innego usera na forum i to co ponizej nie mialo znaczenia. Jakby tak kazdy z czytajacych wiedzial, ze zyjecie oboje w kiepskich stosunkach to pewnie inaczej ta dyskusja zostalaby odebrana... Czyli jednak potraktowales ją jak Kaskę, a nie jak usera.
poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Podkreślam teraz, że nie chodzi mi już o sytuację z Kaśką. NIE SPECU - tyczy się wyłącznie Kaski [br]Dopisany: 23 Luty 2009, 17:24_________________________________________________ Czyli potraktowales jej uwage jak kazdego innego usera na forum i to co ponizej nie mialo znaczenia. zgadza się - i odpowiedziałem tak jak każdemu innemu Jakby tak kazdy z czytajacych wiedzial, ze zyjecie oboje w kiepskich stosunkach to pewnie inaczej ta dyskusja zostalaby odebrana... Czyli jednak potraktowales ją jak Kaskę, a nie jak usera. Nie zgadza się, to są słowa Flyera i jego interpretacja.
Italiano Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ohoho, co tu się dzieje do jasnej? Zrobiła się z tego niezła pokazówka.
tomaszu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Wiedziałem, że jak Poziek sprzeda siwka to każdy się od niego odwróci...
Rekomendowane odpowiedzi