Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 raggaman - "władca postów" a cóż to się stało ??? Pierdle komercję :polew: :polew: :polew: :polew:
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 raggaman - "władca postów" a cóż to się stało ??? Pierdle komercję :polew: :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 pierd..le , zamkneli najgoretszy wątek ostatnich 2 dni i niema gdzie spamować
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 pierd..le , zamkneli najgoretszy wątek ostatnich 2 dni i niema gdzie spamować daliście się zapędzić
Nosfer Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 A właśnie chciałem dopisać, że Pozia nie lubi już żadna dziewczyna na forum :polew: Dobra, ale ja tu jestem od Spamowania nie WY !! Więc..
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 A właśnie chciałem dopisać, że Pozia nie lubi już żadna dziewczyna na forum :polew: na szczęście tak wiele ich tu nie ma - a jak już się jakaś odezwie to dla dymu
moskal Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 daliście się zapędzić ja sie dzielnie broniłem
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 daliście się zapędzić ja sie dzielnie broniłem ja też
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 daliście się zapędzić ja sie dzielnie broniłem to trochę poszedłeś po bandzie z tymi regionalnymi :gwizdanie: [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 13:40_________________________________________________ ja też :decayed na ciebie przez chwile miałem wkurwa :decayed:
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 daliście się zapędzić ja sie dzielnie broniłem to trochę poszedłeś po bandzie z tymi regionalnymi :gwizdanie: [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 13:40_________________________________________________ ja też :decayed na ciebie przez chwile miałem wkurwa :decayed: a ja na ciebie nie nigdy nie wkurwiam się na kolegów z forum
moskal Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 to trochę poszedłeś po bandzie z tymi regionalnymi kłamałem ????
Italiano Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Przestańcie, to nie miejsce. Część zarządu zarządziła że chwilowo przerywamy obrady. Więc po cichutku czekamy na dalsze losy.
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 to trochę poszedłeś po bandzie z tymi regionalnymi kłamałem ???? moim zdaniem trochę niewłaściwie to interpretujesz
moskal Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 moim zdaniem trochę niewłaściwie to interpretujesz Pisze tak ,jak ja to widze.
Kaśka Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Przestańcie rozmawiać tutaj na ten temat, gadajcie sobie na gg albo na PW.
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Moskal o to mi chodzi : chce zeby bycie klubowiczem nie stało sie czymś powszednim i przyznawanym odgórnie po 2 miesiącach od rejestracji bo koledzy z regionu sie zmówili , a reszta jak te barany ślepo im wierzy.
hornet Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Moskal o to mi chodzi : chce zeby bycie klubowiczem nie stało sie czymś powszednim i przyznawanym odgórnie po 2 miesiącach od rejestracji bo koledzy z regionu sie zmówili , a reszta jak te barany ślepo im wierzy. Można jeszcze sporo dorzucać ale po co ....żeby kolejna zadyma była ..... jak ma się coś kroić to dajcie znać
MRoger Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Moskal o to mi chodzi : chce zeby bycie klubowiczem nie stało sie czymś powszednim i przyznawanym odgórnie po 2 miesiącach od rejestracji bo koledzy z regionu sie zmówili , a reszta jak te barany ślepo im wierzy. Poziek ... a tak na Ciebie liczyłem
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Moskal o to mi chodzi : chce zeby bycie klubowiczem nie stało sie czymś powszednim i przyznawanym odgórnie po 2 miesiącach od rejestracji bo koledzy z regionu sie zmówili , a reszta jak te barany ślepo im wierzy. Można jeszcze sporo dorzucać ale po co ....żeby kolejna zadyma była ..... jak ma się coś kroić to dajcie znać horni ty też naciśnieniowany widzę :tongue4:[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 15:14_________________________________________________ Moskal o to mi chodzi : chce zeby bycie klubowiczem nie stało sie czymś powszednim i przyznawanym odgórnie po 2 miesiącach od rejestracji bo koledzy z regionu sie zmówili , a reszta jak te barany ślepo im wierzy. Poziek ... a tak na Ciebie liczyłem hehe to akurat nie moje słowa
hornet Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 horni ty też naciśnieniowany widzę :tongue4 :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi