moskal Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Pany potrzebuje jednej sztuki kapcia Michelin Pilot Sport 225/45/17 , macie jakis kontakt ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Pany potrzebuje jednej sztuki kapcia Michelin Pilot Sport 225/45/17 , macie jakis kontakt ???? 1)Józefów/k. Otwocka ul. Piłsudskiego 3 (8.00-18.00, sob. 9,00-14,00) tel. 22/789-16-98 2)Tatarska 6a, (obok cmentarza Powązkowskiego) tel. 888 181 888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Gość mi przysłał kapcie i jeden miał bumbelek , ma mi zalatwić albo zwróci kase jak sam sobie załatwie , a myslałem ze wszystko pójdzie bezboleśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Moskal, to ile Ty masz lat? Kto dzisiaj idzie na BK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Moskal, to ile Ty masz lat? Kto dzisiaj idzie na BK? jak jesteś taki miły to poproszę z dostawą do strefy żółtej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 malik zawsze zaznaczam jak zmieniam kierownice ale uzytkownik potem nie wie czy była prosto czy nie bo nie pamieta i najlepiej zawlic ze zj***l ten co robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 malik zawsze zaznaczam jak zmieniam kierownice ale uzytkownik potem nie wie czy była prosto czy nie bo nie pamieta i najlepiej zawlic ze zj***l ten co robił ekhm u mnie było prosto:D a jest _prościej_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 nie jestes pewien czy było zaznaczylismy i nie trafilismy zycie ja u siebie 4 razy ustawiąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 malik zawsze zaznaczam jak zmieniam kierownice ale uzytkownik potem nie wie czy była prosto czy nie bo nie pamieta i najlepiej zawlic ze zj***l ten co robił A, to chyba że tak Najwyraźniej był bity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 nie jestes pewien czy było zaznaczylismy i nie trafilismy zycie ja u siebie 4 razy ustawiąłem _________________________________________________ Moskal czy ja dobrze Cię teraz zacytuję ? - "Już nigdy nie założę 17-stek !!" - Będziesz na spocie dzisiaj - miałem nie przyjeżdzać, ale chyba jednak przyjadę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 kokosa zabierz z dobrymi fajkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 A COCO nie ma fury.. :gwizdanie: To go zabiorę jak będę jechał.. _________________________________________________ Dawno nie było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Dzzzzzzzziiiiizas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Dzzzzzzzziiiiizas! mam nadzieję, że nie Jesteś teraz w dresach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Dzzzzzzzziiiiizas! mam nadzieję, że nie Jesteś teraz w dresach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Dzzzzzzzziiiiizas! mam nadzieję, że nie Jesteś teraz w dresach :polew: Możecie wrzucić na inny serwer? Nic nie widzę :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 change work Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 change work Za dobrze płacą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Możecie wrzucić na inny serwer? Nic nie widzę :!: :!: Nie widzisz zdjęcia ? Przerzuciłem Ci na inny serwer.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Już żałuję, że poprosiłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi