spanky Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 latka latkami ale przebieg ma 130kkm | skad ten optymizm :?: ... :diabelek:
T-żółw Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Uwaga test nowego emotka ikonka za***ista "...cudeńko... " zacytuję kolegę, który tak nazywa swoje SI GT :diabel2:
Hugo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 kupiony w salonie Audi Hahhahaha uwielbiam ten tekst w ogłoszeniach.Na zdrowy chłopski rozum to każde Audi jest kupowane w salonie :053:
bratpit Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 kupiony w salonie Audi Hahhahaha uwielbiam ten tekst w ogłoszeniach.Na zdrowy chłopski rozum to każde Audi jest kupowane w salonie :053: niekażde w polsce czasami sie składa jednego z trzech a taki juz był kupiony w 3 salonach :053:
wit.s Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 w polsce czasami sie składa jednego z trzech a taki juz był kupiony w 3 salonach Czy wtedy powinien kosztować 3X więcej :?: :galy: Czy tylko kocha się go 3 X bardziej :?: A czy któraś z powyższych reguł dotyczy też kobiet? :540:
spanky Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 kupiony w salonie Audi sam kupiłeś w salonie ... :?: (przepraszam za moja nadgorliwość ale bardzo jestem ciekaw tak niskiego przebiegu )
Al_Capone Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 No wiec to jest auto klienta, ktory kupowal sobie u nich nowe audi i to zostawil w rozliczeniu. Na auto jest roczna gwarancja. Dobry znajomy ktory ma w tamtej okolicy sam trzy salony opel/VAG/mercedes powiedzial mi, ze nie slyszal o tym salonie zlego slowa. Przebieg chce jeszcze skonfrontowac z baza serwisowa w salonie Audi w polsze ale sie cos nie moge dodzwonic od dwoch dni [ Dodano: 05-01-2007, 10:24 ] P.S.k**ew rzesz trzeba bylo to zrobic zaraz po kupnie. Ponoc od jakiegos miesiaca ta funkcja jest zastrzerzona. Ciekawe dlaczego? :galy: Anyway, auto wyglada na przebieg 130kkm. Fotele niezuzyte, kiera(skora) prawie jak nowa, podwozie idealne. Widzialem tam pare autek z przebiegiem 150kkm i na prawde ygladaly duzo gorzej
ono Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 W PL tez sie da okazje trafić ale jest to trudne , moja ciotka ostatnio sprzedawała paska z 97 roku miał 160 tyś stan normalnie idealny jak zobaczyłem w środku to byłem w szoku jak z salonu , pięciu gości sie licytowało o ten samochód.
Al_Capone Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Podobnie sprzedawalem teraz corse '94 67kkm Sprzedalem ja w ciagu jednego dnia od wystawienia na traderze. Moglem cholera wziac za nia wiecej
ono Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Panowie jest jest jest płyta navi DVD PL Tylko w niemczech od dzisiaj w salonach , zamówiłem za tydzień max będzie Jak mi sie uda ją ten teges to sie podziele oczywiście
Lukas Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 no prosze ono piknie normalnie a ja dostalem info ze nasze Dziewczynki pojechaly do Krakowa :564:
Al_Capone Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 kupiony w salonie Audi Hahhahaha uwielbiam ten tekst w ogłoszeniach.Na zdrowy chłopski rozum to każde Audi jest kupowane w salonie :053: JA kupilem Auto w salonie Audi OSOBISCIE z tabliczka "Gebrauchtswagen" P.S.Extremely funny :|
wit.s Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 nasze Dziewczynki :galy: hehehehe spodoba im się to już wiem czemu ono został :580:
Lukas Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 to już wiem czemu ono został :one: mam nadzieje ze adas nie bedzie zalowal samochodu Pozia i przedmucha mu ta rure a wlasnie Poziu obiecal we wtorek oddac nam na testy swoja rakiete :diabel:
ono Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ja może jutro polece na hamownie do kraka
Al_Capone Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 A nie lepiej sie zapisac na 13.01 do Chojnackiego? Bedzie zdarma i czas sie zaoszczedzi
NIUNIAA4 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 witam a teraz zinnej beczki, zapraszam do ankiety: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=4927
Lukas Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 o prosze i niuniek do nas zawitał :one: ale Warszawa to sie szykuje na zimowego zlota w marcu :diabel2:
Rekomendowane odpowiedzi