Aydaho Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 :polew: dajecie ...az sie bronxem przytopilem [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 21:21_________________________________________________ale w sumie Andy dal dobry pomysl..jutro wyciagam z zastepczej Astry AQU i wieszamy go na jajcach winnego .. Lukas .. mozesz odetchnac - przewodniczacy Cie wykluczyl
T-żółw Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Lukass nie jest podejrzany bo by nie podniósł akumulatora. pierdołem :polew: do komisji to jeszcze chemika brakuje jako wykonawca wyroku
Aydaho Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Lukass nie jest podejrzany bo by nie podniósł akumulatora. pierdołem :polew: do komisji to jeszcze chemika brakuje jako wykonawca wyroku skoro pierdnales to Ty bedziesz najlepszym chemikiem ..takim Magiem wrecz
Lukas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Lukas .. mozesz odetchnac - przewodniczacy Cie wykluczyl wiedzialem ze bylem głownym podejrzanym ale fakt ten aq ważył prawie tyle co ja do komisji to jeszcze chemika brakuje jako wykonawca wyroku toż to bedzie jak krzesło elektryczne a nie zwykły akumulator
T-żółw Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 ada ś nie pierdłem tylko pierodłem a to różnica chemikiem czy magiem mogę być aby Mr Iskierka nie zostać :laghing2:
Aydaho Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 dobra dobra pierdles az sie na Tarcho zastrzeslo ale zawsze mozemy to zwalic na plyty tektoniczne - wkoncu polska to prawie jak Filipiny
AndyN Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Barański: Myślisz, że nie kłamał? Gross: Z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie kłamał...
Norbi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Sori adaho kaska poszła na PW [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 21:57_________________________________________________gdyby Lukas mnie nie popchnął to ta klema by nie opadła, oddał mi j**aniec tylko 250 zeta, a przecież za wymiane pewnie też beknę. Adaś zerkaj co jakiś czas na PW, w A4-banku przelewy latają całą noc
Lukas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Ale to co Norbi sprzedałes eSSSe bo ta komisja w takim składzie to tania nie jest sam oniak to z 10 tys za godzine, Witek za jedną swoją wypowiedz pobiera 3 tys. a adamooo to za byle pare groszy tenisówek sobie nie bedzie brudził
lukaszr Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 niewiem Kate, nie zlapalem nikogo za reke ... ale slyszalem ze cos komus 'blysnelo' jak szukalem aku Adaś, błysnęło jak odłączaliście akumulator, a nie podczas szukania nowego, a schowanie akumulatora (nota bene przeze mnie jak wspominałem Tobie na spocie) nie miało z tym nic wspólnego. Zresztą jak poszło iskrzenie to stałem obok i mówiłem, że nie może tak być, bo elektronika jest na to wrażliwa - dokładnie w ten sam sposób mój znajomy spalił kiedyś sterownik w Oplu (koszta dość spore) stąd wiem, że trzeba przy zmianie akumulatora bardzo uważać na klemy
Norbi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Czukundur to Ty!!!!!!!!!!!!! Jak mogłeś!!!!!!!!
lukaszr Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Czukundur to Ty!!!!!!!!!!!!! Jak mogłeś!!!!!!!! Jeżeli chodzi o schowanie aku to ja, ale na pewno nie miało to nic wspólnego z tymi iskrami, które poszły dużo wcześniej niż Adaś zaczął go szukać.
Lukas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 O Żółwiu zapomniałeś Żółw sie nie nadaje bo puszcza bąki i ma dziwne miny podczas tego precedensu
tomaszu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Przyjechałem na spota, kłapnąłem drzwiami i poszła iskra..
Lukas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 a Ty kto ?? a to ten co mu koncówke upierniczyli na zlocie Dobrze że Norbiego nie dorwali bo bylby teraz NOR
Norbi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Dobrze że Norbiego nie dorwali bo bylby teraz NOR mi też koncówkę upier... człowieku ;(
tomaszu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Opiłem się cytrynówy i gdzieś posiałem... :gwizdanie:
T-żółw Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Lukas dobry bąk nie jest zły ufo przyleciało to się dziwnie spojrzałem :> ale poziek to jakis niewyraźny z lekka
Reggi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 ale poziek to jakis niewyraźny z lekka Zapomniał wziąć Rutinoscorbin
Lukas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 ale poziek to jakis niewyraźny z lekka a co się dziwisz po takim bąku to każdy byłby niewyraźny Raga co to za pani w avatarku ?
Rekomendowane odpowiedzi