adamooo Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Suli na VIPA..dla niego specjalnie świnki kręcą dupką :
Suli Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Dajcie spokój A ja się zastanawiałem, skąd Krzyniek to zdjęcie wyczesał Moja strona od jakiś dwóch lat nie była aktualizowana - kumpel, na którego serwerze stoi strona zgubił hasło administratora Przymierzałem się parę razy do zrobienia nowej, ale jakoś nigdy nie mieliśmy czasu, żeby się zebrać nad tym, usiąść i zrobić... gdyż z reguły sił starczało na podsumowanie etapu koncepcyjnego Skarbnikiem w SISKOM-ie już nie jestem, choć się wciąż tam aktywnie udzielam. Zainteresowanym problematyką inwestycji drogowych w Warszawie i okolicach polecam www.siskom.waw.pl Suli..zrób pikietę i kopnij w te zadki co trza ..tak żeby most północny wybudowali szybciej..i tuż obok bloku Adaho Ragguś, w kwestii Mostu Północnego to w zadek trzebaby kopnąć Moskala - bo to jego firma ma kontrakt na budowę Ale na głównym banerze jest literówka. Przepraszam. :> :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Ze trzydzieści osób oglądało ten baner w trakcie konstruowania i wieszania, kilka, jeśli nie kilkanaście tysięcy później - i nikt nie zwrócił na to uwagi :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Tomek - jesteś miszcz [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 23:46_________________________________________________ Suli na VIPA..dla niego specjalnie świnki kręcą dupką : Dzięks Adaś Jedna z tych blondyneczek była, że paluszki lizać i nie tylko :naughty: :gwizdanie: Masz jakiś nr telefonu do niej
moskal Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Suli..zrób pikietę i kopnij w te zadki co trza ..tak żeby most północny wybudowali szybciej..i tuż Te łojciec , se uważaj. :kox: Ragguś, w kwestii Mostu Północnego to w zadek trzebaby kopnąć Moskala - bo to jego firma ma kontrakt na budowę Na razie to możecie sobie kopnąć w zadek inwestora bo to oni opóźniają , nasi od dawna moga wchodzić na robote
krzyniek Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 nasi od dawna moga wchodzić na robote ale jak to w polsce bywa - nigdzie nie wychodzą
moskal Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 ale jak to w polsce bywa - nigdzie nie wychodzą Bejurokracja , wykonawca nie może wejsć na robote przed przekazaniem przez inwestora (w tym wypadku U.M. st Wawy) placu budowy [br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 07:39_________________________________________________A tak wogóle : Bry Panowie
krzyniek Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 U.M. st Wawy) placu budowy oni uważają że na euro 3012 zdążymy więc się nie spieszą
malik Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 O maasz, to dobre jest. za***isty serwis. Śledze od paru lat i jestem pod wielkim wrażeniem pracy włożonej w jego powstanie i utrzymanie. Suli - gratuluje świetnej roboty. Nie wiedziałem, że za tym stoisz.
boberek Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 osz k**ew :polew: :polew: Suli na prezydenta
tomaszu Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Ze trzydzieści osób oglądało ten baner w trakcie konstruowania i wieszania, kilka, jeśli nie kilkanaście tysięcy później - i nikt nie zwrócił na to uwagi :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Tomek - jesteś miszcz Jestem dziennikarzem, więc to zboczenie zawodowe..
Al_Capone Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 No mi zajelo 10 minut szukanie bledu jak juz wiedzialem, ze jest :polew: A tak wogole nie mozesz reprezentowac interesow wszystkich klubowiczow bedac radnym dzielnicy. Musisz pogadać z Hanką... niech Cie przygalnie do swojego biula na vice plezydenta. A potem ja wyglyziesz
moskal Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Jestem dziennikarzem, więc to zboczenie zawodowe.. Tomaszu drogi , podobno miala byc jakaś ankieta co do twojej nowej ksywy , prawda to czy fałsz ????
Italiano Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 To prawda. Sam zaproponował. Działamy. Ja proponuje "BryTomek" :>
Suli Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 ale jak to w polsce bywa - nigdzie nie wychodzą Bejurokracja , wykonawca nie może wejsć na robote przed przekazaniem przez inwestora (w tym wypadku U.M. st Wawy) placu budowy A zabezpieczenie złożyli Miasto teren przekaże Wam lada chwila - tyle, że z domkiem i jednym panem co się w nim chowa :polew: za***isty serwis. Śledze od paru lat i jestem pod wielkim wrażeniem pracy włożonej w jego powstanie i utrzymanie. Suli - gratuluje świetnej roboty. Nie wiedziałem, że za tym stoisz. Oj tam, mam w tym tylko swój niewielki udział :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 09:53_________________________________________________ To prawda. Sam zaproponował. Działamy. Ja proponuje "BryTomek" :> A ja - Cytrynka :polew:
tomaszu Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 To prawda. Sam zaproponował. Działamy. Ja proponuje "BryTomek" :> A ja - Cytrynka :polew:
Lukas Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Panowie to czekam na jeszcze kilka propozycji i ruszamy z głosowaniem
tomaszu Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Yyy Panowie, Mam chęć kupić Ikarusa przegubowca. Czy ktoś ma jakąś orientację ile takie cudo może kosztować (mowa o cenie i kosztach remontu). Ile takie cuś pali itp. Na zlot letni możemy pojechać czymś takim.
Reggi Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Tomek ..zapierdol Jelcza z wywrotką ..lepsze atrakcje bo niebo widać podczas jazdy
Rekomendowane odpowiedzi