Aydaho Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ale nie udało się przejechać ;( Zepsuł się Jak to eSa, pewnie jej turbina jebnęła a jak B6 to pewnie zegary wyjebało
Al_Capone Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 TAKI OT: Mam pytanie do dziewcząt z B5 w dizlu. Ostatnio jechał moja szczałą kolega co ma paska. Wg niego sprzęgło jest na wykończeniu bo bierze bardzo wysoko wystarczy wcisnąć 5cm i już jedzie na półsprzęgle. Prawda to?
Nosfer Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 TAKI OT: Mam pytanie do dziewcząt z B5 w dizlu. Ostatnio jechał moja szczałą kolega co ma paska. Wg niego sprzęgło jest na wykończeniu bo bierze bardzo wysoko wystarczy wcisnąć 5cm i już jedzie na półsprzęgle. Prawda to? Pani nie z B5, ale z Brazylii mówi: To nie prawda Ten typ tak ma
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Moje sprzęło tez bierze pod sam koniec, wg opinii powinno już paść 2 lata temu, a ona nadal w takim samym stanie fakt, Bryńki sprzęgło to ewenement na skalę światową...tyle co ono przeżyło to jest szok...
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 I nadal żyje przyznaj się kochanie, że raz już wymieniałaś :tongue4: :tongue4: :tongue4:
soolek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Niestety teoria nie zawsze idzie w parze z praktyką, bo u mnie też teoretycznie bierze źle od dwóch lat i ... pewnie padnie jak zrobię chipa
Al_Capone Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Pani nie z B5, ale z Brazylii mówi: Zakochałem się A jestem już żonaty
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Pani nie z B5, ale z Brazylii mówi: Zakochałem się A jestem już żonaty W czym problem?
soolek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Pani nie z B5, ale z Brazylii mówi: Zakochałem się A jestem już żonaty Ale ja tu nie widzę żadnego problemu ??? Wg. to prawidłowa reakcja
AndyN Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A jak to jest dobrze zrobiony transseks? Albo straszny paszczur z facjaty? Gęby co by nie mówić na tym zdjęciu nie widać ....
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A jak to jest dobrze zrobiony transseks? Albo straszny paszczur z facjaty? Gęby co by nie mówić na tym zdjęciu nie widać .... talia i dupeczka mistrzowskie po prostu...jak kiepska twarz to gazeta na nią i pchasz
soolek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A jak to jest dobrze zrobiony transseks? Albo straszny paszczur z facjaty? Gęby co by nie mówić na tym zdjęciu nie widać .... No Risk, No Fun
AndyN Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A jak to jest dobrze zrobiony transseks? Albo straszny paszczur z facjaty? Gęby co by nie mówić na tym zdjęciu nie widać .... talia i dupeczka mistrzowskie po prostu...jak kiepska twarz to gazeta na nią i pchasz Albo flagę i "za ojczyznę" ...
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kochanie ja nie wymieniałam, wymieniał poprzedni własciciel przy 60 tys :tongue4 Musiał wsadzić jakieś full-mega-profi karbonowe czy cuś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Realna sytuacja (prawie) Skrzyżowanie ze światłami. Czekam (jestem pierwszy przed sygnalizatorem) na czerwonym na zmianę świateł. Światła się zmieniają, ruszam. Nagle okazuje się, że drogą prostopadłą z mojej lewej strony (teraz mają czerwone światło), skrajnym prawym pasem naprawdę szybko zapiernicza karetka na sygnale. Nie zdążyłem zahamować (karetka chyba nawet nie próbowała), buuum Czyja byłaby wina? Podobną sytuację widzieliśmy ok. miesiąc temu w Radomiu na spocie, tylko że tam doszło do wypadku. Ambulans uderzył w Fiata Ducato - oczywiście Fiat na zielonym, a Ambulans z lewej na czerwonym.. Nie dowiedzieliśmy się kto był winny, ale wszystko wskazuje na to, że kierowca karetki.
moro99 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kierowca Karetki jest pojazdem uprzywilejowanym ale nie jest bogiem na ulicy. Jesli jadac spowoduje wypadek np wjezdzajac na czerwonym to wina lezy po stronie sprawcy - kierujacego karetka. Bry psze panstwa tak pozatym
Nosfer Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No przecie napisałem kto jest winny.. Echolalię macie ?
Pingvin Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dobry, Co do sprzęgła to u mnie podobnie jak u kolegów z Audi Club. Natomiast jak wsiadłem w renówkę megankę mojego ojca to "brał" tak wcześnie, że prawie za każdym razem mi gasł
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Co do sprzęgła to u mnie podobnie jak u kolegów z Audi Club U kogo ?? Jaki Club ?
Rekomendowane odpowiedzi