Carlos Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ciekawe czy to prawda.. http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Stara-Nokia-1100-jest-warta-nawet-25-tys-euro,wid,11062611,wiadomosc.html?ticaid=17ee1 Porąbało ich hehehe. Niezłe ceny osiągnęła na allegro. http://allegro.pl/14951_1100.html?id=14951&view=gtext&buy=1&order=pd&change_view=1
Flyer Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Panowie - gdzie w Wawie najlepiej szyby przyciemnić ? A nie myslales o pomalowaniu dokladek?
Aydaho Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 może jakaś gruppen ściema ja tez się dopisuję do listy pamiętam, że grupowa dali nam zniżkę jak robilismy szybki z Adasiem i Wiciem w zakładzie na Conrada musze to zrobić bo strasznie mi córe oślepia i nagrzewa się za***iście w środku. To szukamy zbiorowego ?
Kolkov Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 musze to zrobić bo strasznie mi córe oślepia i nagrzewa się za***iście w środku. To szukamy zbiorowego ? ściemniam z tego samego powodu taaak myślę że grupowo będzie raźniej, taniej, lepiej
Flyer Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jakby wyszlo na prawde tanio, to moze i ja bym sie skusil.
poziek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 z Adasiem płacilismy po 550 ale podobno poszły w górę ceny...
soolek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Może i ja bym się podłączył do grupowej ściemy - zależy od terminu (bo od tego zależy kasa )
Aydaho Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 musze to zrobić bo strasznie mi córe oślepia i nagrzewa się za***iście w środku. To szukamy zbiorowego ? ściemniam z tego samego powodu taaak myślę że grupowo będzie raźniej, taniej, lepiej no to siup ja jeszcze tu chce sprawdzić ceny - sa porządni http://www.jaan.com.pl/autoglass/pl/kontakt/mapa/mazowieckie/
adamooo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 zróbcie na conrada..warsztat git..robią nowe fury z salonów..robiłem tam wszystkie samochody i zawsze git ..malik teraz też tam robił i bardzo zadowolony
poziek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/mazowieckie/grupowe_przyciemnianie_szyb-t77743.0.html;new#new
AndyN Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Panowie - gdzie w Wawie najlepiej szyby przyciemnić ? też o tym myślałem... może jakaś gruppen ściema Też byłbym zainteresowany Tylne szyby pasażera (w słoneczny dzień na monitorkach niewiele widać ) i szyby bagażnika Jakiego rzędu jest to koszt?
Flyer Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ja ze sciemy odpadam, szkoda mi kasy na razie na to.
malik Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 zróbcie na conrada..warsztat git..robią nowe fury z salonów..robiłem tam wszystkie samochody i zawsze git ..malik teraz też tam robił i bardzo zadowolony Polecam bo na prawdę zrobili to profesjonalnie i w miarę szybko (mniej niż 3h). Za swojego sedana (wszsytkie szyby oprócz czołowej) zapłaciłem 700PLN.
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 z Adasiem płacilismy po 550 zapłaciłem 700PLN. a ja mam za czysta [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 11:53_________________________________________________wszystkie plus pół przedniej :kox:
Korzeń Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Pany zrobiłem przegląd. Nigdy tak dokładnie nie latali wokół auta. Nie chcieli podbić bo brakowało naklejki na szybie, a jak ją chciałem nakleić pod wycieraczką to szybko mnie opier.... Masakra jakaś, coś się w tym kraju chyba zmienia.
lukaszr Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Masakra jakaś, coś się w tym kraju chyba zmienia. Tak, zmienia się wszystko, tylko nie to co trzeba.
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Pany zrobiłem przegląd. Nigdy tak dokładnie nie latali wokół auta. Nie chcieli podbić bo brakowało naklejki na szybie, a jak ją chciałem nakleić pod wycieraczką to szybko mnie opier.... Masakra jakaś, coś się w tym kraju chyba zmienia. Trzeba było do mnie lub Nosferskiego podbić , mamy dobry kontakt w tym temacie
Korzeń Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Pany zrobiłem przegląd. Nigdy tak dokładnie nie latali wokół auta. Nie chcieli podbić bo brakowało naklejki na szybie, a jak ją chciałem nakleić pod wycieraczką to szybko mnie opier.... Masakra jakaś, coś się w tym kraju chyba zmienia. Trzeba było do mnie lub Nosferskiego podbić , mamy dobry kontakt w tym temacie Tak wiem Nic nie znaleźli, więc nie było o co się martwić. Ale żeby zaglądać w bagażnik i spód i szukać czy czasem nie mam schowanego haka?
Rekomendowane odpowiedzi