poziek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Proszę o sprawdzenie wszystkich możliwości bo jazda pociągiem się nie opłaca Wąski wpadnij do mnie, zostawisz auto. A jak wrócisz to zabierzesz graty
Korzeń Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Proszę o sprawdzenie wszystkich możliwości bo jazda pociągiem się nie opłaca Wąski wpadnij do mnie, zostawisz auto. A jak wrócisz to zabierzesz graty Pasuje kanapa z kombi do sedana?
poziek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Proszę o sprawdzenie wszystkich możliwości bo jazda pociągiem się nie opłaca Wąski wpadnij do mnie, zostawisz auto. A jak wrócisz to zabierzesz graty Pasuje kanapa z kombi do sedana? P&P
Wąski Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Proszę o sprawdzenie wszystkich możliwości bo jazda pociągiem się nie opłaca Wąski wpadnij do mnie, zostawisz auto. A jak wrócisz to zabierzesz graty
Flyer Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 W moim podziemnym miejsce obok mnie jest od zawsze wolne... mozesz parkowac
poziek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Dokładnie, jak sie leci na T........ to się parkuje u Poźka na podwórku :> Ach, że ja tej waszej skody nie upalałem na polu no :kox:
Kolkov Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 Adecneo, tak jeszcze w ramach sąsiedzkiej pomocy w spamowaniu to pokażę Wam jeszcze ciekawostkę: Kocham to forum! :> :polew:
Reggi Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Siema cycuszki siema ojciec Wujek nie podskakuj bo uruchomię swoje kontakty i znowu będziesz palił koszulki i ruszał skórą przez cały miesiąc
Reggi Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Siema cycuszki Siema pindolku ..a Ty byś ruszył poślada na spota
poziek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Wujek nie podskakuj bo uruchomię swoje kontakty i znowu będziesz palił koszulki i ruszał skórą przez cały miesiąc Teraz to ja :bicz3: szamana :gwizdanie: :kox:
Reggi Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Teraz to ja :bicz3: szamana :gwizdanie: :kox: Zrób to oldschoolowym stylem
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Nowa kolekcja odzieży klubowej >> WIOSNA - LATO 2009 << Serdecznie Wszystkich zapraszam na zakupy
rysins Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Dybry Dzisiaj już się zebrałem i prawie dotarłem na spota - po raz pierwszy zresztą - i kicha, w połowie drogi przypomniało mi się, że to nie Panorama a Promenada a tam parking dla mnie jest niedostępny, a w szczególności trzecie piętro Pozdrawiam spotowiczów! Ja przyjadę się przywitać jak się zmieni miejsce na takie gdzie nie zostawię podłogi
Norbi Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Z tego co pamiętam to niezłe gleby tam wjeżdzały, dałbyś rade
spanky Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Z tego co pamiętam to niezłe gleby tam wjeżdzały, dałbyś rade niezłe gęby też ...
poziek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Z tego co pamiętam to niezłe gleby tam wjeżdzały, dałbyś rade niezłe gęby też ... A ty już zrobiłeś ten tatuaż co chciałeś ? Mówiłeś coś o motylku na lewym półdupku ? :naughty:
rysins Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 z własnego parkingu wyjeżdżam skosem, żeby nic nie oberwać ;( ... ostatnio jak próbowałem to tarłem jak złoto niby trochę podniosłem paździocha do góry:decayed: może dam mojej niech spróbuje - mnie jest żal
Rekomendowane odpowiedzi