krzyniek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 http://odsiebie.com/pokaz/2952478---c000.html i coś na ochłodę http://odsiebie.com/pokaz/2956978---1645.html :polew:
Buba Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 dzisiaj z 1.8t zrobilo sie prawie V8 biT. ujeb... mi sie caly wydech na tlumiku drgan. dzwiek piekny. turbine slychac jak u kolkova. szkoda ze po dluzszej jezdzie auto zaczelo swirowac z obrotami. reakcja ludzi bezcenna
moro99 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 tez tak mialem Mi urwalo w polowie drogi do gdanska ale nic zlego naszczescie sie nie stalo ale dzwiek przy przyspieszaniu ... potwierdzam cud
MRoger Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Czy ktoś z was ma może sztywny hol ew. info gdzie można wypożyczyć ??
krzyniek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 myślicie że miał http://www.youtube.com/watch?v=hsW3elgU1KE&feature=related
Weekendowy Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Gregor potwierdzam żeś zwierz Ragga może nam się zwierzysz z tego, chętnie poznamy szczegóły? Już prawie po 22:00 JaroD
Reggi Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Gregor potwierdzam żeś zwierz Ragga może nam się zwierzysz z tego, chętnie poznamy szczegóły? Już prawie po 22:00 JaroD Stawiaj beczkę w bierhalle i będę się zwierzał Tylko nie zapomnij doliczyc sznycla dla Suliacza i beczkę soli dla Adriana..on lubi se dosolic browar
Nosfer Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Pytanie do Jajogłowych Dlaczego strona w IE wyświetla się prawidłowo natomiast w FFoxie są drobne przesunięcia ? Eeeee... Coś mi się wydaje, że zadałem pytanie typu.. "Moje auto jest słabsze niż zazwyczaj, gdzie tkwi przyczyna ?" :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Dokladnie takie pytanie zadales Tylko ktos na co dzien zajmujacy sie kodowaniem xhtml/css Ci pomoze. Daj adres na PW, jutro w pracy dam jednemu jajoglowemu
Reggi Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Ach te stare dobre czasy ;( Rób zryw z łańcucha to pódziem..najebać się pódziem się się najebać się Pytanie do Jajogłowych Dlaczego strona w IE wyświetla się prawidłowo natomiast w FFoxie są drobne przesunięcia ? Eeeee... Coś mi się wydaje, że zadałem pytanie typu.. "Moje auto jest słabsze niż zazwyczaj, gdzie tkwi przyczyna ?" :gwizdanie: k**wa tu się takich pytań nie zadaje Jak nie wiesz gdzie znaleźć punkt G..lub jak nakłonić koleżankę z pracy do soczystego anala.. ..to tak..a nie jakieś zboczone tematy poruszasz
Nosfer Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 kurfa tu się takich pytań nie zadaje Jak nie wiesz gdzie znaleźć punkt G..lub jak nakłonić koleżankę z pracy do soczystego anala.. ..to tak..a nie jakieś zboczone tematy poruszasz G to jest pikuś, soczysty anal z koleżanką z pracy to pryszcz... ale to c**jostwo mnie rozpierdziela
Reggi Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 ale to c**jostwo mnie rozpierdziela Jedź na miasto i zamów sobie ofertę pięć cięć :D
poziek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 kurfa tu się takich pytań nie zadaje Jak nie wiesz gdzie znaleźć punkt G..lub jak nakłonić koleżankę z pracy do soczystego anala.. ..to tak..a nie jakieś zboczone tematy poruszasz G to jest pikuś, soczysty anal z koleżanką z pracy to pryszcz... ale to c**jostwo mnie rozpierdziela Tia...szczególnie soczysty i anal to jakby oksymoron jest :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi