Reggi Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 oksymoron jest :polew: :polew: :polew: Brzmi jak środek na hemoroidy lub opryszczkę warg sromowych
poziek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 oksymoron jest :polew: :polew: :polew: Brzmi jak środek na hemoroidy lub opryszczkę warg sromowych gadaj z Nosferem i poznawaj tajniki :decayed: :decayed: :decayed:
Kolkov Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 moskalito jak zwykle pierwszy w robocie _________________________________________________ screen z filmu "wściekłe melony - przebudzenie"
Nosfer Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 oksymoron jest :polew: :polew: :polew: Brzmi jak środek na hemoroidy lub opryszczkę warg sromowych gadaj z Nosferem i poznawaj tajniki :decayed: :decayed: :decayed: Ragga pało Oksymoron to jest takie wyrażenie złożone z przeciwieństw "np. śpiesz się powoli" :gwizdanie: Ja nie wiem czym Ty się tam smarujesz, może jakimś Oxymanerem, czy czymś.. Ale na pewno nie oksymoronen :polew:
Nosfer Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Wchodzi biały do biurowca i idzie do windy…. Wsiada…..jedzie…… Na następnym piętrze dosiada się potężny murzyn – 46cm w bicepsie, 140 w klacie, 2m wzrostu (generalnie olbrzym)… I ten Murzyn nagle wyciąga rękę żeby się przedstawić i mówi: Terry Brown…. Biały mdleje…………… Po dłuższej chwili wraca mu świadomość, patrzy a czarny gość pochyla się nad nim i go cuci….. Biały pyta: co się stało??? Czarny odpowiada: przedstawiałem się a ty zemdlałeś…… Biały: co powiedziałeś?? Czarny: Terry Brown Biały na to: Bogu dzięki!!!! Ja usłyszałem - Turn around !!!!!!!!!!!!!!!
Reggi Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Ragga pało :decayed Sssij dzwona słonko Oksymoron to jest takie wyrażenie złożone z przeciwieństw "np. śpiesz się powoli" :gwizdanie Naprawdę screen z filmu "wściekłe melony - przebudzenie" :polew: :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Oksymoron to jest takie wyrażenie złożone z przeciwieństw "np. śpiesz się powoli" :gwizdanie Naprawdę Naprawdę Ragga pało :decayed Sssij dzwona słonko
moskal Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 moskalito jak zwykle pierwszy w robocie ktoś ku.rwa musi tą Polske budować
AndyN Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 moskalito jak zwykle pierwszy w robocie ktoś ku.rwa musi tą Polske budować He he To co? Cykniecie ten mostek w pół roku?
moskal Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 To co? Cykniecie ten mostek w pół roku? termin jest chyba na dwa lata , powinni sie wyrobić w pół roku po terminie j.w.
Flyer Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Pany Gdzie wytne kata w 1.9TDi w wawie sprawnie i niezbyt drogo?
GRazny Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 u mnie powiedzieli że kupa roboty... dojście nieciekawe... plecionka może strzelić ... i 250zł wycięcie :> chyba że chodzi o tego golfa? to pewnie inna bajka...
Aydaho Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Pany Gdzie wytne kata w 1.9TDi w wawie sprawnie i niezbyt drogo? Przasnyska ?
MRoger Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Szarych szeregów .. nawet z auta nie trzeba wychodzić
Flyer Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Powaznie pytam ...bo robimy golfa na srajacego ogniem
AndyN Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Pany Gdzie wytne kata w 1.9TDi w wawie sprawnie i niezbyt drogo? Przasnyska ? To samo chciałem napisać
Rekomendowane odpowiedzi