Oskaro Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 W sumie mam księdza w Błoniu - załatwiałem tam ostanio chrzest dziecka znajomym - mogę podpytać A wiesz jak wygląda ten stempel ?
T-żółw Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 sąsiad dzisiaj wychodze z fabryki i co widze... spinki na masce z wrażenia dopiero na fotkach zobaczyłem, to faktycznie jakiś kultowy mod stało też R8 ale już fotek nie cykałem
Tukan Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Takie stempel http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/76/Pentagram.png :gwizdanie:
Buba Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 moze byc takie: http://www.swkinga.pl/_images/podp.gif
Reggi Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 W sumie mam księdza w Błoniu - załatwiałem tam ostanio chrzest dziecka znajomym - mogę podpytać A wiesz jak wygląda ten stempel ? To nie stępel tylko podpis księdza Zapytaj się jak możesz
Aydaho Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 sąsiad dzisiaj wychodze z fabryki i co widze... spinki na masce z wrażenia dopiero na fotkach zobaczyłem, to faktycznie jakiś kultowy mod stało też R8 ale już fotek nie cykałem piekny pewnie Klaus sobie zakupil...zlotowka taka slaba
Oskaro Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 To jest mój sąsiad - chcesz oblookać to wpadaj do mnie na mokotów - stoi w garażu - za***ista fura - silnik brzmi niesamowicie[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 21:08_________________________________________________ W sumie mam księdza w Błoniu - załatwiałem tam ostanio chrzest dziecka znajomym - mogę podpytać A wiesz jak wygląda ten stempel ? To nie stępel tylko podpis księdza Zapytaj się jak możesz Spoko - jutro przedzownie - zapytam ile litrów whisky będzie to kosztować [br]Dopisany: 21 Maj 2009, 21:10_________________________________________________
Reggi Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Spoko - jutro przedzownie - zapytam ile litrów whisky będzie to kosztować :wink4 Dzięki , czekam na wieści
Aydaho Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Spoko - jutro przedzownie - zapytam ile litrów whisky będzie to kosztować :wink4 Dzięki , czekam na wieści Raggus jak potrzebny Ci tylko podpis to wpadnij z Danielsem do mnie - podpisze Ci sie tyle razy ile chcesz ps. nawet jak Prymas
ono Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 sąsiad dzisiaj wychodze z fabryki i co widze...spinki na masce z wrażenia dopiero na fotkach zobaczyłem, to faktycznie jakiś kultowy mod good stało też R8 ale już fotek nie cykałem decayed za***isty !! Tak tak spinki są gicio
Oskaro Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Spoko - jutro przedzownie - zapytam ile litrów whisky będzie to kosztować :wink4 Dzięki , czekam na wieści Raggus jak potrzebny Ci tylko podpis to wpadnij z Danielsem do mnie - podpisze Ci sie tyle razy ile chcesz ps. nawet jak Prymas To już może pojedz z grubej rury i podpisz się jako papież :>
Reggi Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Raggus jak potrzebny Ci tylko podpis to wpadnij z Danielsem do mnie - podpisze Ci sie tyle razy ile chcesz ps. nawet jak Prymas Prymasa to Ty będziesz w Bierhalle robił :polew:
Oskaro Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Kup księdzu taki zestaw to podbije Ci bez problemu
Aydaho Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 sąsiad dzisiaj wychodze z fabryki i co widze...spinki na masce z wrażenia dopiero na fotkach zobaczyłem, to faktycznie jakiś kultowy mod good stało też R8 ale już fotek nie cykałem decayed za***isty !! Tak tak spinki są gicio ale powinny spod reflektorow wychodzic
Oskaro Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Ja chce R8 z takimi airbag'ami Adaho - wzielibyśmy ją na zlot - co ?[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 21:35_________________________________________________Albo ten zestaw
Flyer Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Zestawy erste klasse btw, odebralem dzis fure od lakiernika, wyglada na to, ze wreszcie mam porzadnie dobrany i polozony lakier Zdejmowal ktos tylni zderzak w Avancie B6?
Oskaro Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Ja oddaje swój w przysłym tyg. do lakiernika. Zobaczymy co z tego wyjdzie
ono Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 sąsiad dzisiaj wychodze z fabryki i co widze...spinki na masce z wrażenia dopiero na fotkach zobaczyłem, to faktycznie jakiś kultowy mod good stało też R8 ale już fotek nie cykałem decayed za***isty !! Tak tak spinki są gicio ale powinny spod reflektorow wychodzic Dokładnie, to ma zjebane
Rekomendowane odpowiedzi