Kolkov Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zmieniłes bryke? Kumpel wczoraj kupił Calibre i przejechał ok 80km, po czym musieliśmy stanąć. Bo przewody mu padły od chłodnicy i chłodnica. Dobrze ze nie odjechałem mu, bo jeszcze telefon mu sie rozładował.. Człowieku mój kumpel kupił sobie Sivika Kupe, normalnie szrot nie z tej ziemii... na szczęście wyluzował i opier... za paczkę fajek
Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Bo przewody mu padły od chłodnicy i chłodnica Ja mam patent na przewód od chłodni.. Taśma izolacyjna i pusta plastikowa butelka
Kowal Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no to ruzmiem - te zdjęcia, które trzeba mi się na szczęście wyświetlają
Italiano Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kolkov , Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci naga baba tańczy!
Kolkov Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kolkov , Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci naga baba tańczy! dzięki
Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Człowieku mój kumpel kupił sobie Sivika Kupe, normalnie szrot nie z tej ziemii... na szczęście wyluzował i opier... za paczkę fajek Ten siwik objechałby Twoje padło jak fure z gnojem
Al_Capone Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 za***iste autko którego nie wymieniłbym na te fajne laseczki których zdjęcia tu często zamieszczamy.. :doh1: Chyba żartujesz.. dobry poślad i twardy cyc to podstawa egzystencji ! Zwlaszcza, ze fura to tylko srodek do zdobycia poslada i cyca
Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zwlaszcza, ze fura to tylko srodek do zdobycia poslada i cyca Półśrodek do zdobycia chwilowego ośrodka przyjemności zwanego ściślej pochwą
MoorPH Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 trzeba jutro DUŻEGO wysłać - 3 banie do wygrania, wystarczy na A4A-R i osobistą asystentkę dla całej warszawskiej ekipy na zlocie. To jutro na zlocie zrzutka i puszczamy systema
Kolkov Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Człowieku mój kumpel kupił sobie Sivika Kupe, normalnie szrot nie z tej ziemii... na szczęście wyluzował i opier... za paczkę fajek Ten siwik objechałby Twoje padło jak fure z gnojem pasem zieleni chyba
MoorPH Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kolkov , Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci naga baba tańczy! Zdrowia szczęscia pomarańczy, niech Ci Adecneo tańczy
Kaśka Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kolkov 100 lat!!!!!!!! i wszystkiego co najlepsze.
MoorPH Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Półśrodek do zdobycia chwilowego ośrodka przyjemności zwanego ściślej pochwą ścisłą pochwą
Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 pasem zieleni chyba :tongue4 Jeeebany.. Na kreska nie chciał stanąć, a tera będzie rzucał żartem na prawo i lewo Czekaj wezne kupete to urwę Ci humor prawie tak samo jak Twoją linkę holowniczą
Kolkov Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kolkov , Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci naga baba tańczy! Zdrowia szczęscia pomarańczy, niech Ci Adecneo tańczy Dzięki ale lepiej nieeee Kolkov 100 lat!!!!!!!! i wszystkiego co najlepsze. Dziękować pasem zieleni chyba :tongue4 Jeeebany.. Na kreska nie chciał stanąć, a tera będzie rzucał żartem na prawo i lewo Czekaj wezne kupete to urwę Ci humor prawie tak samo jak Twoją linkę holowniczą dobra dobra powiedz lepiej kiedy upalamy tą nową bestię
Al_Capone Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ściślej pochwą Brzmi dobrze Tryb rozkazujący
Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 dobra dobra powiedz lepiej kiedy upalamy tą nową bestię :naughty Co tam upalać .. ja ładuje ile wlezie..czyli do 3 tys. obrotów .. bo później wyłącza się lampka ECONO i robi się wir w baku
rtocki Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Powitać Wa-wę, jutro widzę akurat macie spota a wybieram się do stolycy, może wpadnę na chwilę jak znajdę tą Promenadę . A propos ktoś potrzebuje coś nadać albo zabrać z podkarpacia?, to pisać. pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi