krzyniek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a propos paintball_a Poziek dostałem zlecenie na Ciebie
moskal Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a propos paintball_a Poziek dostałem zlecenie na Ciebie jest was wiecej bo robota musi być wykonana w 100%
Aydaho Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a propos paintball_a Poziek dostałem zlecenie na Ciebie Pozia nie ma na forum - ma indywidualne zajęcia ze strzelania samym ....................Chuckiem Norrisem trening wydolnościowy z Rambo i lekcje gotowania z Makłowiczem .............. ups qrewa miałem o tym nikomu nie mówić
Nosfer Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a propos paintball_a Poziek dostałem zlecenie na Ciebie Pozia nie ma na forum - ma indywidualne zajęcia ze strzelania samym ....................Chuckiem Norrisem trening wydolnościowy z Rambo i lekcje gotowania z Makłowiczem .............. ups qrewa miałem o tym nikomu nie mówić ...zapomniałeś dodać o lekcjach kocich ruchów z narwanym tancerzem qr ! To tego mieliśmy nie mówić !! :doh1:
moskal Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Chyba z tym gościem Poziek ma trening wytrzymałościowy :polew:
krzyniek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 co mówicie że Poziek z tym ćwiczy ? [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 13:37_________________________________________________ Chyba z tym gościem Poziek ma trening wytrzymałościowy :polew: myślisz że zamiast bala trzymają Poźka :polew:
Reggi Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Michała nie ma na forum bo się.. zakochał
Al_Capone Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Michała nie ma na forum bo się... zakochał W kim? Wstawił wreszcie lustro do pokoju?
Al_Capone Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,6703879,Krykiecista_zabija_golebia.html Yeah bunny! No trespassing ma cela chopina.
Buba Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a propos paintball_a Poziek dostałem zlecenie na Ciebie Pozia nie ma na forum - ma indywidualne zajęcia ze strzelania samym ....................Chuckiem Norrisem trening wydolnościowy z Rambo i lekcje gotowania z Makłowiczem .............. ups qrewa miałem o tym nikomu nie mówić Beda jaja jak wroci z tych zajec i sie zorientuje ze wszyscy juz wiedza o jego przygotowaniach. i kazdy kropka dostanie :gwizdanie:
Al_Capone Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 No chłopaki, czas sie troche poruszać http://www.games-cologne.de/en/sport/sports/triathlon
rtocki Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dzięki Wawce za spocika, niestety króciutko bo obowiązki damsko-męskie miały priorytet (swoją drogą te burze w centralnej Polsce dały mi dodatkowy argument żeby zostać na noc..., za stary już jestem idę odsypiać)
Lukas Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 A gdzie są wszyscy to moze jakies obrazki jak taka nuda
krzyniek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Adaś laski w hurcie to Kolkov wlepił dwie strony wcześniej
Rekomendowane odpowiedzi