moskal Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ps. poziek zmieniłeś imię :gwizdanie: Już dosyć dawno
Reggi Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 100 Lat Piotruś :banan3:[br]Dopisany: Czerwiec 16, 2009, 11:43:04 _________________________________________________ Tak, zagadaj na PW do użytkownika wit.s To ten z przymocowanym uchwytem na ręczniki kuchenne
krzyniek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 "Siema bober, wpadnij na spota dzisiaj i weź Vaga ....... Pozdro.. po takim wstępie to on mu zrobi vagiem z dooopy jesień średniowiecza
boberek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Albo do boberek tylko z nim to trzeba krótko.. Najlepiej na PW napisać mu tak po chłopsku... "Siema bober, wpadnij na spota dzisiaj i weź Vaga bo coś mi się chyba dzieje.. Tylko nie zapomnij !! Mam nadzieję, że potrafisz się z tym uwinąć, bo jeszcze bym z chłopakami pogadał, a nie chce mi się siedzieć w furze przez godzinę.. Pozdro.. Ps.Pamiętaj o Vag-u " TomekA4 - możesz użyć kopiuj/wklej.. _________________________________________________ ps. poziek zmieniłeś imię :gwizdanie: :polew: nosferus zajebałes mnie 100 Lat Piotruś :banan3:[br]Dopisany: Czerwiec 16, 2009, 11:43:04 _________________________________________________ Tak, zagadaj na PW do użytkownika wit.s To ten z przymocowanym uchwytem na ręczniki kuchenne Ragguś dziekuje "Siema bober, wpadnij na spota dzisiaj i weź Vaga ....... Pozdro.. po takim wstępie to on mu zrobi vagiem z dooopy jesień średniowiecza :polew: no nie wątpie w to co napisałeś :polew:
Reggi Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Będzie kto dziś na spocie? Poziek pewnie będzie bo w take pogode hrilla nie rozpali
moskal Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Poziek pewnie będzie bo w take pogode hrilla nie rozpali Na torwarze ma sie wypogodzić popołudniu
Reggi Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Na torwarze ma sie wypogodzić popołudniu Jesteś szybszy niż TVN Meteo.. którą pogodynkę pociskasz ?
krzyniek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Na torwarze ma sie wypogodzić popołudniu Jesteś szybszy niż TVN Meteo.. którą pogodynkę pociskasz ? kreta z tvp1
krzyniek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Boberek to tak z okazji urodzin http://www.grymix.pl/926/daj-jej-klapsa/ inni też mogą spróbować
oZiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Boberek to tak z okazji urodzin http://www.grymix.pl/926/daj-jej-klapsa/ inni też mogą spróbować wciągające :polew:
Oskaro Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Czy jest szansa spotkać w Promenadzie, Klubowicza dysponującego VAGiem? Bry Ja bede mial Vaga jakby Boberek zapomnial NAJLEPSZEGO BOBEREK !!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi