Oskaro Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Miły spocik był wczoraj. Nie spodziewałem się, że tyle tam Was się zjeżdża. Trochę drętwo dla mnie było bo się wszyscy tak dobrze znacie. Dzięki Oskar za diagnostykę. Wpadaj co tydzien. Pierwsze VAG'owanie jest gratis :> [br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 23:51_________________________________________________JESTEM HARDKOREM ! [br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 23:56_________________________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=M9eHHKLvmlE&feature=related i jeszcze jedno
Korzeń Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Dopisany: 15 Lipiec 2009, 23:41 _________________________________________________każdy uczestnik zlotu musi zabrac prowiant do bagaznika a wyglada on min tak zgadnijcie czyj to bagażnik :gwizdanie: S jak S4
Robert Golebiowski Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 chłopaki rzeczywiscie spotykacie się co wtorek o 19????
Korzeń Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 chłopaki rzeczywiscie spotykacie się co wtorek o 19???? yep
moskal Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 chłopaki rzeczywiscie spotykacie się co wtorek o 19???? podobno sie spotykają bry ogry
migdalek1985 Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Bry ogry Samochodzik w naprawie ;( jak naprawia to podskocze na spocik
wit.s Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 chłopaki rzeczywiscie spotykacie się co wtorek o 19???? yep Nom,tylko uważaj. Raz przyjeżdża Lukas, raz ono, a raz obydwoje. ono to piszczel i mimo ponurego spojrzenia nie ma się co bać jak są razem - cały czas się napieprzają, więc jest hardkor, bo nie wiesz który jest który i wygląda jakby jeden gość czochrał się z lustrem - tacy podobni lukas - tego się należy najbardziej obawiać. A w szczególności nie wolno mu dawać alkoholu do ręki - on twierdzi, że nie pije, ale dajesz mu 0,7 do łapy i jesteś zgubiony ...
poziek Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 chłopaki rzeczywiscie spotykacie się co wtorek o 19???? TAk na parkingu przy TORWARZE. Zazwyczaj jest ze 20 autek. Zapraszam, będzie vagowanko, kiełbaski, wieprzowinki
Suli Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 chłopaki rzeczywiscie spotykacie się co wtorek o 19???? TAk na parkingu przy TORWARZE. Zazwyczaj jest ze 20 autek. Zapraszam, będzie vagowanko, kiełbaski, wieprzowinki :blink: Zaaajebistaaaa wizja Poziu, podziel się tym towarem, który zarzucasz - też tak chcę :drool: [br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 10:30_________________________________________________Okazało się, że mam pęknietą felgę ;( Na dodatek zrysowała delikatnie od środka oponę .
malik Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/27396436/gallery/album/2/1 Już nie ma :no A żałuj :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Okazało się, że mam pęknietą felgę ;( Na dodatek zrysowała delikatnie od środka oponę . przykra sprawa ale mówiłem Suli - piłeś - nie jedź tu naprawią Ci wszystko profesjonalnie http://www.renowacjafelg.pl/
ono Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 ono to piszczel i mimo ponurego spojrzenia nie ma się co bać Wiciu uważaj gówniarzu , bo masz jakieś 300 karniaków ze mną do wypicia,zobaczymy kto piszczel ,hyhy Suli która fela ? Ta z przodu z banią ?
Korzeń Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 ono to piszczel i mimo ponurego spojrzenia nie ma się co bać Wiciu uważaj gówniarzu , bo masz jakieś 300 karniaków ze mną do wypicia,zobaczymy kto piszczel ,hyhy Suli która fela ? Ta z przodu z banią ? Pewnie z tyłu, ta co była zmieniana.
Flyer Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Okazało się, że mam pęknietą felgę ;( Na dodatek zrysowała delikatnie od środka oponę . przykra sprawa ale mówiłem Suli - piłeś - nie jedź tu naprawią Ci wszystko profesjonalnie http://www.renowacjafelg.pl/ Ja polecam - Łucka 12, Jacek Łabsz, ma obok zioma od prostowania i naprawiania kół. Terminy - kilka dni albo od reki...
poziek Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Ja polecam - Łucka 12, Jacek Łabsz, ma obok zioma od prostowania i naprawiania kół. Terminy - kilka dni albo od reki... wszyscy od Evo tam tez robią, twierdzą, że najlepszy zakład od felg w Wawie [br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 11:00_________________________________________________ masz foty ??? :kox: nie pierdziel tylko wpadaj
Flyer Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Ja polecam - Łucka 12, Jacek Łabsz, ma obok zioma od prostowania i naprawiania kół. Terminy - kilka dni albo od reki... wszyscy od Evo tam tez robią, twierdzą, że najlepszy zakład od felg w Wawie Nooo... nikt nie byl w stanie dobrze wywazyc mi kol i ulozyc mi opon zeby nic nie bilo, a tam zrobili mi to w pare h lacznie z prostowaniem 2-och. Zaklad wyglada jak psia buda, ale pozory myla. [br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 11:04_________________________________________________PILNA SPRAWA Musze kupic dzis jakis router wifi adsl, uzywany, cos takiego: http://allegro.pl/item686123936_pentagram_cerberus_router_adsl_wifi_802_11g.html Ma ktos moze jakis sprzet, z ktorego nie korzysta?
moskal Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 nie pierdziel tylko wpadaj daj foty , musze zobaczyć czy warto :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
MoorPH Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Moskal, zdjęcie tych wieprzowinek mialeś na forum kilka stron wcześniej.. Poziu wlasnie dla nich grillije. ;p
Rekomendowane odpowiedzi