Korzeń Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 :polew: :polew: mało wrzucam d*p, ale jak już wrzuce to nie ma c**ja we wsi... hehehehehe 2 godziny motór szorowałem, warto było :slina: :slina:[br]Dopisany: 08 Sierpień 2009, 21:09_________________________________________________ Był ktoś na JUTU?? Madonna w sobotę [br]Dopisany: 08 Sierpień 2009, 21:10_________________________________________________ Zobaczcie miny kolesi!!!
truckmaniac Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 [/img] Zobaczcie miny kolesi!!! Ten gruby sobie butelkę podstwił, żeby baru nie zaślinić :polew:
Reggi Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Juz wiem gdzie pojade na wakacje za rok ... :naughty: :naughty: :naughty: Raz byłem. Sorki, ale nie dotrzymam Ci towarzystwa Taka tragedia ? To przynajmniej można podjechac motocykl umyc :naughty: :naughty:
truckmaniac Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Fakt, że już 7 latek minęło, ale poza wszechobecną taniochą nic miłego. Że tak powiem. Syf jak ch.j
migdalek1985 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Za takie teksty http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_audi_a4_19_tdi_162km_349nm-t90843.0.html powinni usuwać z klubu
malik Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Bry http://www.youtube.com/watch?v=64w8SHd9LEY
migdalek1985 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Bry http://www.youtube.com/watch?v=64w8SHd9LEY Masakra tez tak chce
tomaszu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Za takie teksty http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_audi_a4_19_tdi_162km_349nm-t90843.0.html powinni usuwać z klubu Luz, nie każdy musi jeździsz Audicą. Audi to bezpieczny, rodzinny dupowóz, a BMW to drapieżnik. Czasem przychodzi zajawka na RWD.
moskal Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Kupiliśta jakie skwierczące padło czy nie ? moskal co wyszło? Kupił 1.8 T ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9201393&clipboard=add kupili kupili , jechali swiat drogi i kupili :kox: :kox: Panowie koniec domysłów , byliśmy z Poźkiem w Jarocinie po tą miedzianą. najpierw minusy : 1. w dolocie było troche oleju , może turbo puszcza. 2. cieknie również troszke z uszczelki pod napinaczem , 3. podczas jazdy wyszło równiez ze jest coś z prądem , na wysokich obrotach czuc jakby delikatnie przerywał , ale wydaje mi sie ze juz ustało , albo ja nie zwracam na to uwagi. 4. ciężko pali , nie wiem czy to świece , potrafi zakręcić i zgasnąć , za drugim razem pali ok. plusy : 1. środek baaardzo zadbany , prawie jak nowe auto , siedzenia zero wytarć 2. lakier w bardzo dobrym stanie , są dwie opcje , albo ktoś bardzo dbał albo była konkretnie yebnięta i jest świetnie zrobiona , na blachach żadnych przytarć , zderzaki delikatnie poobijane ale to sztuka 3. wszystko od elpidżi pochowane , wskaźnik do tego malutkiego schowka a wlew obok wlewu Pb 4. siedzenia półkubły z wersji 2.6 (miałem takie w mojej starej) 5. kiera z eski 6. przebieg 190.000 chyba faktyczny ( chyba ) 7. nowki wachacze z przodu 8. nowki tarcze wentyl i klocki ogólnie autko bardzo mi sie podoba , bedzie robione na czarno jak moja stara , grille , znaczki lampy , szyby , wszystko czarne , bedzie pieknie pasować do łososiowego koloru auta :kox: no , a na temat zakupu auto i konkretnych rozmów z narzeczoną (zajebistą d*pą) sprzedającego (bo go chwilowo nie było) to by mozna napisać książke :polew: :polew: :polew: przytocze tylko krótką wymiane zdań Poźka z ową Panią : Poziek rozebrał pół dolotu bo gdzieś tam wywęszył olej , zwala pokrywe z filtra , babka na niego patrzy i mówi : przepraszm czy Pan jest mechanikiem ??? a Poziek jej odpowiada : nie proszę Pani nie jestem mechanikiem , ja jestem księgowym :polew: :polew: :polew: i byście musiel zobaczyć mine babki :polew: :polew: albo ją wzieliśmy na przejażdżke i Poziek za sterem ciągnie na kazdym biegu do 5.500 rpm , ta patrzy i sie pyta czy samochód sie nie popsuje bo ona nigdy tak szybko nie jechała :polew: ogólnie wyprawa bardzo udana , jestem panu księgowemu dozgonnie wdzięczny że zechciał mi towarzyszyć
Korzeń Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 No to extra. Fajny wózeczek z turbawką. Szkoda, że jej księgowy nie przewiózł Eveliną...
Oskaro Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 No to extra. Fajny wózeczek z turbawką. Szkoda, że jej księgowy nie przewiózł Eveliną... Podoba mi się - teraz macie z MoorPH'em taki sam kolor fury A co do palenia samochodu to prawdopodobnie to jest kwestia gazu. Moze wypadaloby podjechać na jakąś regulacje. Na lakier koniecznie potrzebujesz Meguiars No i co wyczytałem w ogłoszeniu - dostałeśaż 2 zimówki No i jak księgowy sprawdzi auto to nie ma c**ja we wsi Zrobiła Wam po lodzie po tej przejezdzce ?
adamooo Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 lody przez miesiąc gratis a dla Pana księgowego możliwość wejścia w kakao na przeczyszczenie wylotu
Oskaro Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 lody przez miesiąc gratis a dla Pana księgowego możliwość wejścia w kakao na przeczyszczenie wylotu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Dla Moskala tez, ale tylko Paluszkiem
poziek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Szkoda, że jej księgowy nie przewiózł Eveliną... Nawet nie wiesz jak żałowałem, że nie pojechaliśmy Eveliną po to auto :gwizdanie: Już ja bym ją ładnie przewiózł po tych winklach Fajna pupa była Reglacja gazu nie pomoże na odpalanie bo odpala na benzynie. Ale co robić Moskal już wie.
MoorPH Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 To teraz Moskal czekamy aż zjawisz się w Promce
PARAF Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................
Reggi Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Graty Moskalito ... Zgarniasz cały " towar" w Grodzisku...ale ten w przedziale 3- 6 klasa szkoły podstawowej :polew: :decayed: Kolor troszkę z pupy do czarnego stylingu
moskal Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 To teraz Moskal czekamy aż zjawisz się w Promce mam nadzieje ze dam rade we wtorek ,na pierwszy ogien idzie sciema szyb , potem lampy i reszta[br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 21:55_________________________________________________ 3- 6 klasa szkoły podstawowej takie są najlepsze
Reggi Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 mam nadzieje ze dam rade we wtorek ,na pierwszy ogien idzie sciema szyb , potem lampy i reszta Fela i gleba.. http://moto.allegro.pl/item705915803_audi_s8_manual_zabudowa_audio_alu_20.html :sick3: :sick3:
Rekomendowane odpowiedzi