kokos Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Tylko będzie trzeba przemalować Ale Kokos ma w wiekszym wypasie - wszystkie zaślepki wypełnione przyciskami - ten to jakas bida straszna :> cos takiego mnie interesuje http://cgi.ebay.de/Recaro-Sportsitz-Ergomed-DSE-Sitzheizung-Innenbelueftet_W0QQitemZ230365651302QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubehör?hash=item35a2dce166&_trksid=p3286.c0.m14
moskal Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 chłopaki w gnieździe zapalniczki który to plus ?? bolec czy obudowa ?? nie chciałbym se spalić sibi
lukaszr Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 chłopaki w gnieździe zapalniczki który to plus ?? bolec czy obudowa ?? nie chciałbym se spalić sibi Bolec to "+", wszystko z boku to "-".
moskal Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 chłopaki w gnieździe zapalniczki który to plus ?? bolec czy obudowa ?? nie chciałbym se spalić sibi Bolec to "+", wszystko z boku to "-". senkju
Oskaro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Tylko będzie trzeba przemalować Ale Kokos ma w wiekszym wypasie - wszystkie zaślepki wypełnione przyciskami - ten to jakas bida straszna :> cos takiego mnie interesuje http://cgi.ebay.de/Recaro-Sportsitz-Ergomed-DSE-Sitzheizung-Innenbelueftet_W0QQitemZ230365651302QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubehör?hash=item35a2dce166&_trksid=p3286.c0.m14 No wlasnie o tym mówilem - to jest juz wypas
moskal Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Tylko będzie trzeba przemalować Ale Kokos ma w wiekszym wypasie - wszystkie zaślepki wypełnione przyciskami - ten to jakas bida straszna :> cos takiego mnie interesuje http://cgi.ebay.de/Recaro-Sportsitz-Ergomed-DSE-Sitzheizung-Innenbelueftet_W0QQitemZ230365651302QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubehör?hash=item35a2dce166&_trksid=p3286.c0.m14 No wlasnie o tym mówilem - to jest juz wypas a ty jeszcze nie chlasz ?? :kox:
Reggi Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Bo jak coś to ja płaciłem za foliowanie całej hondziawki 400 złych Gdzie robiłeś? Dobrze chociaż było to zrobione? Jakbyś jeździł na spoty to byś widział Robiłem pod Lublinem już drugie auto.. i ojciec robił paska i przednie w sprincie i jak dla mnie to dobra robota Po chwili przychodzi druga sztuka. I zaczynają sie o siebie ocierać.. a potem wspadzają sobie palce u dupkę :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Robiłem pod Lublinem już drugie auto.. pod Lublinem wszystko jest tańsze u mnie w Grodzisku pod blokiem jest jeszcze taniej ,bo do ceny zakupu folii wystarczy doliczyć sześć bronków :kox: :polew:
malik Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Boberek szykuje powoli swój rowerowy gang gang pedałów
Reggi Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Robiłem pod Lublinem już drugie auto.. pod Lublinem wszystko jest tańsze u mnie w Grodzisku pod blokiem jest jeszcze taniej ,bo do ceny zakupu folii wystarczy doliczyć sześć bronków :kox: :polew: Tą tanią folią to se można napletka obkleic ..kiedyś miałem w MKIII i syf nie z tej ziemi..rysowała się masakrycznie
moskal Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Tą tanią folią to se można napletka obkleic ..kiedyś miałem w MKIII i syf nie z tej ziemi..rysowała się masakrycznie ja miałem w struclu i nie narzekam
migdalek1985 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Oskar nie mają takic spinek. Oddam ci ją we wtorek. Obejrzałem katalogi kilku firm i tylko w aso je dostaniesz
Reggi Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Tą tanią folią to se można napletka obkleic ..kiedyś miałem w MKIII i syf nie z tej ziemi..rysowała się masakrycznie ja miałem w struclu i nie narzekam Moskal...TY i tak jesteś moim idolem za ten za***isty czarny pas na przedniej szybie
Korzeń Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Tą tanią folią to se można napletka obkleic ..kiedyś miałem w MKIII i syf nie z tej ziemi..rysowała się masakrycznie ja miałem w struclu i nie narzekam Moskal...TY i tak jesteś moim idolem za ten za***isty czarny pas na przedniej szybie i 4 szyby opuszczone w dol w zime przy minus 10, na przegladzie technicznym
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Bry chłoptasie Moskal...TY i tak jesteś moim idolem za ten za***isty czarny pas na przedniej szybie w parówie też bedzie , a pierdo.lenia jest z nim wiecej niż z całą resztą :naughty: :naughty: i 4 szyby opuszczone w dol w zime przy minus 10, na przegladzie technicznym trzeba wiedzieć gdzie jeździć na przeglądy :naughty: :naughty: :naughty:
Aydaho Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Tą tanią folią to se można napletka obkleic ..kiedyś miałem w MKIII i syf nie z tej ziemi..rysowała się masakrycznie ja miałem w struclu i nie narzekam Moskal...TY i tak jesteś moim idolem za ten za***isty czarny pas na przedniej szybie i 4 szyby opuszczone w dol w zime przy minus 10, na przegladzie technicznym :polew: :polew: dokładnie
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Tą tanią folią to se można napletka obkleic ..kiedyś miałem w MKIII i syf nie z tej ziemi..rysowała się masakrycznie ja miałem w struclu i nie narzekam Moskal...TY i tak jesteś moim idolem za ten za***isty czarny pas na przedniej szybie i 4 szyby opuszczone w dol w zime przy minus 10, na przegladzie technicznym :polew: :polew: dokładnie chłopcy , nikt wam nie broni jeździć waszymi grzecznymi przeźroczystymi gablotami :polew: :polew: :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 czy wiecie, że dzisiaj jest już piątek? weekendu początek Pisze się ktoś na moją impreze do SPACE'a jutro?
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Moskal...TY i tak jesteś moim idolem za ten za***isty czarny pas na przedniej szybie :polew:
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Moskal...TY i tak jesteś moim idolem za ten za***isty czarny pas na przedniej szybie :polew: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi