MoorPH Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ma ktoś problem z gg? Kutfa krzyczy, że hasło jest nie prawidłowe??!!!??!?! U mnie wszystko ok.
PARAF Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ma ktoś problem z gg? Kutfa krzyczy, że hasło jest nie prawidłowe??!!!??!?! U mnie wszystko git
ono Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zobacz czy wpisujesz dobre http://www.programs.pl/program,295,1.html
wit.s Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ma ktoś problem z gg? Kutfa krzyczy, że hasło jest nie prawidłowe??!!!??!?! Eeee... tam Jak wpisuję Twoje hasło, to działa :D
Korzeń Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zobacz czy wpisujesz dobre http://www.programs.pl/program,295,1.html wchodzi z automatu, nawet przez strone www nie moge wejsc normalnie mnie zbanowali trolce !! spac jutro sie cos wyduma
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 bry ogry [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 06:20_________________________________________________ Moskal Parówko przyjechałem obejrzeć Twojego paździocha a Ty laske położyłeś na Pormke.... byłem w zeszłym tygodniu , wykasowaliśmy z Oskarem błędy w Parówie i wszystko , co bede tam co tydzień śmierdział ??? A na poważnie sytuacja wygląda tak że nie mam auta bo moja Paulinka jeździ do pracy z Grodziska do Piaseczna i ni ch***j mi nie pasuje , postaram sie wpaść jakoś niedługo Powiem Wam że widziałem wczoraj w Piasecznie RS4 B5 , kupił sobie gość mieszkający praktycznie koło mojej firmy , ja pierd.ole jaki pocisk , obejrzałem sobie dokładnie , masakra , i ten dzwiek motoru
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Dzieeen dooobryyy Wstalem sobie i mysle: polece na forum i bede przed moskalem dzisiaj Ale jak widać spóźnilem się. Jak Ty pisałes posta to ja walczyłem z budzikiem a co do RS4 to piekna maszynka, miałem okazje jechać - maaasaaakraaa Po Legionowie jeździ czarne RS4 B5 bez żadnych oznaczeń, zawsze czyste, na feldze od RS6 (5 ramion grubych) wydłubane na ok 490-520 kucy, cos w tym przedziale. To lata a nie jeździ Jak mu raz na dupe usiadłem eSą a koles przycisnął to czulem sie jakbym lanosem jechał. EDIT: http://moto.allegro.pl/item713443685_buggy_grzmiaca_rura.html Kupie sobie i bede miał najbardzaiej wykozaczone audi w klubie - Grzmiąca Rura
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Wstalem sobie i mysle: polece na forum i bede przed moskalem dzisiaj Kali tak szczerze mówiąc żeby być przede mną musiałbys wbić na forum o 6:10 - 6:15
franio Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 a pod klifem stoją dwie rs4 b7 i to na WM- ach, ciekawe bo Mińsku nawet jednego nie widziałem, nawet na spocie
Aydaho Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 widocznie nie potzrebują taniego Vagowania
krzyniek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 a pod klifem stoją dwie rs4 b7 i to na WM- ach, ciekawe bo Mińsku nawet jednego nie widziałem, nawet na spocie bo one nie są z mińska może to być np Sulejówek [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 08:41_________________________________________________ [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 08:42_________________________________________________ widocznie nie potzrebują taniego Vagowania się popsuje to przyjadą pany czy audi też zaleca stosowanie ori płynu do sprysków ?
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 moskal jutro się postaram ale może być ciężko bo o 6 moje oczy odmawiaja mi jeszcze posłuszeństwa chłopacy RS-ami nie przyjeżdżają na spoty bo na paliwo nie mają To nie są tanie rzeczy...
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 moskal jutro się postaram ale może być ciężko bo o 6 moje oczy odmawiaja mi jeszcze posłuszeństwa nie podpuszczaj bo wstanę jeszcze wcześniej :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ale przed 6 się nie liczy. Panowie wybiera się ktoś dzisiaj na cargo? jakis dodatkowy spocik? bo ostatnio słyszałem narzekania, że co wtorek to i tak za rzadko.
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 http://www.allegro.pl/item718488166_audi_a4_licznik_fis_1_6_1_8_1_8t_2_4_2_6_2_8.html chłopy , podejdzie toto do "parówy" ????
Rekomendowane odpowiedzi