krzyniek Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 ja nie jadę na spota dziś bo jestem w plecy 100pln i 4pkt Hmm.. Przekroczenie prędkości?? tak o całe 28km/h udanego spota Poziek dla Ciebie też, żeby dooopy były jak zwykle i kiełbasa się nie przypaliła krzyniek Ty piracie !!!! jasne, tak zapier*** że z dwóch pasów zrobił mi się jeden trafiłem na takich służbistów (a przynajmniej ten jeden co mi wypisywał mandat) że jak bym szybciej jechał to chyba bym piechotą do domu wracał
pawelc Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 krzyniek tacy służbiści się trafiają... Ale cztery punkty to jeszcze nie tragedia ...
MoorPH Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 ja nie jadę na spota dziś bo jestem w plecy 100pln i 4pkt Hmm.. Przekroczenie prędkości?? tak o całe 28km/h udanego spota Poziek dla Ciebie też, żeby dooopy były jak zwykle i kiełbasa się nie przypaliła krzyniek Ty piracie !!!! jasne, tak zapier*** że z dwóch pasów zrobił mi się jeden trafiłem na takich służbistów (a przynajmniej ten jeden co mi wypisywał mandat) że jak bym szybciej jechał to chyba bym piechotą do domu wracał To ile Ty masz juz pkt?
krzyniek Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 krzyniek tacy służbiści się trafiają... Ale cztery punkty to jeszcze nie tragedia ... 4 jak 4.... już mi 10 skumulowali w ciągu miesiąca siakiś mam niefart ten starszy policjant był bardziej życiowy i powiedział młodemu żeby mi tylko 100 wpisał, bo ten oczywiście max dawał a i żeby było miło to mi powiedział że jak mi zabiorą PJ za pkt to zabiorą mi wszystkie kat. czy to prawda ? bo nigdy się nad tym nie zastanawiałem
Korzeń Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 ja juz po spocie. dzisiaj bardzo wesoło, nikt nikomu nie jechał (no może troche norbiemu) :polew:
PARAF Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 nikt nikomu nie jechał :polew: nie wierzę... :>
yatkha Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zainteresowali się moim problemem. Juto ostra walka z ASO, odcinek n'ty. Zapraszam do śledzenia wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/b7_brd_utrata_mocy_i_kompetencji_w_aso-t93401.0.html
soolek Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 krzyniek tacy służbiści się trafiają... Ale cztery punkty to jeszcze nie tragedia ... 4 jak 4.... już mi 10 skumulowali w ciągu miesiąca siakiś mam niefart ten starszy policjant był bardziej życiowy i powiedział młodemu żeby mi tylko 100 wpisał, bo ten oczywiście max dawał a i żeby było miło to mi powiedział że jak mi zabiorą PJ za pkt to zabiorą mi wszystkie kat. czy to prawda ? bo nigdy się nad tym nie zastanawiałem Niestety. Lecą wszystkie kategorie...
adamooo Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Cześć. Bardzo ładne zdjęcia muszę przyznać. Mam takie pytanie czy orientując się ktoś gdzie można oddać kierownice do obszycia w okolicach Warszawy http://auto-pokrowce.webpark.pl/pokrowce.htm koleś ładnie robi tylko są problemy z dogadaniem się kiedyś mu robiłem tą stronkę z 10 lat temu
Vini Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Cześć. Bardzo ładne zdjęcia muszę przyznać. Mam takie pytanie czy orientując się ktoś gdzie można oddać kierownice do obszycia w okolicach Warszawy mój koleżka obszywał na Jagiellońskiej-solidna robota,cena 150zł
PIXI Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Ale dziś był spocik .... nawet Lucas przyjechał - pozdrawiam .... póżne rozmowy z Kokos-em i Kolkov-em też ciekawe :gwizdanie: ... a i najważniejsze Aydaho dzięki za ....Ty wiesz za co pozdrawiam serdecznie
MoorPH Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 BRy... A u mnie impreza nadal trwa.. Niewiem ile butelek juz poszło.. Ale ja juz nie pije.. Jutro trasa
moskal Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Siema chłoptasie :naughty: :naughty: już mi 10 skumulowali w ciągu miesiąca nie stresuj sie , ja musiałem jeździć przez trzy miesiące , mając na nkoncie 23 punkty , to jest hardcore
MRoger Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 I tak mało wzięli ...możesz pójść na kursik 6 pkt kasują.
Nosfer Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zainteresowali się moim problemem. Juto ostra walka z ASO, odcinek n'ty. Zapraszam do śledzenia wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/b7_brd_utrata_mocy_i_kompetencji_w_aso-t93401.0.html Pomogli chociaż coś ?
Aydaho Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Ale dziś był spocik .... nawet Lucas przyjechał - pozdrawiam .... póżne rozmowy z Kokos-em i Kolkov-em też ciekawe :gwizdanie: ... a i najważniejsze Aydaho dzięki za ....Ty wiesz za co pozdrawiam serdecznie żaden problem - polecam się
PARAF Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Ale mnie dzisiaj głowa boli... Człowiek okłamuje sam siebie mówiąc, że już więcej nie pije
krzyniek Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 siama I tak mało wzięli ...możesz pójść na kursik 6 pkt kasują. a tak pi razy drzwi ile to może kosztować ?
Rekomendowane odpowiedzi