Al_Capone Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 zszedł...tylko go nie dopuścili do tego pedała A czy pedała to nie wiemy... :gwizdanie: Chyba, że znasz
poziek Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 zszedł...tylko go nie dopuścili do tego pedała A czy pedała to nie wiemy... :gwizdanie: Chyba, że znasz pytam się ciebie chłopcze jakie masz teraz opony i co chcesz z nimi zrobić bo ja zbieram oponki na treningi wiec określ się
A3 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Madonnie to faktycznie się nie da...ale Polscy Raperzy raczej nie otaczają się zgrają ochroniarzy i nie jadą w kolumnie 5 Audi Q7 jak Madonna. Polskiego Rapera można łatwo spotkać na ulicy podejść po koncercie itp, słucham tej muzyki tyle lat byłem na tylu koncertach i nie miałem nigdy problemów z dostępem do między innymi Peji, członków Molesty Ewenement, Donia, Pezet i wielu innych z którymi rozmawiałem. Ten człowiek poprostu chciał zaistnieć i zaprezentować że umie pokazać środkowe palce Peji... Polscy Raperzy są najłatwiej dostępnymi medialnymi ludźmi w całym ogólno światowym show biznesie
Korzeń Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 zszedł...tylko go nie dopuścili do tego pedała A czy pedała to nie wiemy... :gwizdanie: Chyba, że znasz pytam się ciebie chłopcze jakie masz teraz opony i co chcesz z nimi zrobić bo ja zbieram oponki na treningi wiec określ się no przecie napisal ze ma 17stki[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 14:56_________________________________________________ A niech se koles pokazuje co chce. Peja zachował się jak palant skazując go na lincz. "wiecie co z nim zrobić" Jak taki twardy mógł sam do niego zejść [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 14:47_________________________________________________ a co robisz z tymi co masz teraz ? :gwizdanie: :decayed Mam P Zero Rosso 235/40R17. Wulkanizator twierdzi, że "mają już dość" mimo, że kawałek bieżnika mają. Generalnie mówisz-masz tylko nie wiem czy wymienie 4 czy 2. $problem tutaj[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 14:56_________________________________________________Widzisz, załatwiłem Ci oponki. Ujeżdżamy Evę togeder
AndyN Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Zmieniając temat: Co to jest "kolaborat"?
Korzeń Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Zmieniając temat: Co to jest "kolaborat"? dwuklik, prawy przycisk myszy, szukaj w google ;d
Al_Capone Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Widzisz, załatwiłem Ci oponki. Not so fast. Opona za profesjonalną poradę
AndyN Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Zmieniając temat: Co to jest "kolaborat"? dwuklik, prawy przycisk myszy, szukaj w google ;d Kaman, nie psuj nadziei na drobną szyderę
poziek Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Not so fast. Opona za profesjonalną poradę Tak, należy uzywać durex play przy prezerwatywie. Partnerka będzie czuła się bardziej komfortowo. Czy teraz oddasz te 17?
Reggi Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Opona za profesjonalną poradę ..odpowiedz brzmi....wazelina techniczna
franio Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Idzie pogrzeb. Tragarze niosą trumnę przekręconą na bok. - Kogo chowają? - pyta przechodzień. - Teściową - odpowiada jeden z żałobników. - A czemu trumnę niesiecie bokiem? - Bo jak ją przekręcić na plecy, to zaczyna chrapać.
letallec Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Zmieniając temat: Co to jest "kolaborat"? Rosyjski Sacha Baron Cohen :polew:
franio Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu. Kobieta krzyczy przerażona: - Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boję! Na to morderca: - No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam...
PARAF Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Trasa Garwolin - Warszawa dzisiaj w godz. 18:30 - 19:30 :doh1: Co trzeci cymbał założył HID'y do lamp bez soczewek i napierdalał w nibo (a przy okazji jadącym z naprzeciwka po oczach)
moro99 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 http://www.chilloutzone.to/video/guinness-schaukeln.html
Korzeń Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 ktos chce avatar? [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 23:09_________________________________________________ http://www.chilloutzone.to/video/guinness-schaukeln.html :good: :good:
moskal Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 siema dziewuchy [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 06:38_________________________________________________ http://www.chilloutzone.to/video/guinness-schaukeln.html zajebioza :polew:
Rekomendowane odpowiedzi