Tukan Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Biedna eska zimna i obrotomierz zamkniety a tak to siema paniska
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 to było z miesiac temu i jakos zadnych uszkodzen nie zauwazylem po tym. Sie wypilo i odwalilo głupote. Ja juz dawno zapomnialem a Wy jeszcze przezywacie... czytajac takie posty, szczegolnie te ostrzejsze w moim temacie, zastanawiam sie czy to napewno jest w 100% moje auto...
bajk Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 to było z miesiac temu i jakos zadnych uszkodzen nie zauwazylem po tym. Sie wypilo i odwalilo głupote. Ja juz dawno zapomnialem a Wy jeszcze przezywacie... czytajac takie posty, szczegolnie te ostrzejsze w moim temacie, zastanawiam sie czy to napewno jest w 100% moje auto... jeździsz furą na najebce?
PARAF Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 quattro is for rookie :polew: Może i jestem "żółtodziobem", ale juz nie jeden real man wchodził w zakręt o 30km/h za szybko i zaliczał pobocze, albo w gorszym przypadku przydrożny rów lub drzewo .i.KALI.i. ma ponad 260 KM i ESP oraz Quattro w jego przypadku są bardziej niz zalecane. Ja posiadam tylko 150 KM i nie używam samochodu do... tylko do cywilizowanej jazdy i Quattro tez sie sprawdza!!!
Aydaho Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Kutfa ludzie mają pomysły. Przyjechał do mnie klient na zakupy. Prawie jak subaru... maska to bardziej z Evki niz Subaryny ... Omega Evo STI
letallec Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Kutfa ludzie mają pomysły. Przyjechał do mnie klient na zakupy. Prawie jak subaru... maska to bardziej z Evki niz Subaryny ... Omega Evo STI i jeszcze, jak w alfie, nie widac klamek, czyli Omega Evo STI 156 :polew:
AndyN Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Kutfa ludzie mają pomysły. Przyjechał do mnie klient na zakupy. Prawie jak subaru... maska to bardziej z Evki niz Subaryny ... Omega Evo STI Więcej miejsca z tyłu, większy bagażnik
krzyniek Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Kutfa ludzie mają pomysły. Przyjechał do mnie klient na zakupy. Prawie jak subaru... maska to bardziej z Evki niz Subaryny ... Omega Evo STI i można by zrobić stronkę www.omegadoslubu.pl
PARAF Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lUW1xG60NnU&feature=related :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 jeździsz furą na najebce? a czy na filmiku widziałes zebym jechał? auto stało pod hotelem. Odpuście sobie juz ten filmik na forum bo nie chce mi sie komentowac. moje auto, moje imprezy, moja sprawa. krzywdy nikomu nie robie, nie jezdze po alko, nie rozjezdzam ludzi na pasach itd. Paraf boki moja eSą były pierwszy raz i puki co jedyny robione na potrzebe zdjęc. ale kazdy interpretuje to jak chce. aaa z reszta.. pierd ole to. ma ktos ochote wyrazic swoje zapraszam do rozmowy w 4 oczy. ciach bajera z mojej strony.
Carlos Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 A ja dziś rano zapłaciłem podatek od marzeń i od rana oglądam na necie RS4
Nosfer Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Bo wg. niektórych ludzi samochody sa po to, żeby się nimi bujac do sklepu Kali - powiem Ci tak dla otuchy, pier**l te komentarze, jak masz ochotę to katuj dziada ile wlezie po to padło jest, żeby nim jeździć i żeby miec frajdę.. A większość ludzi, ktorzy tam zabierali głos to było typowe nakręcanie jeden drugiego, jaka to tragedia I kazdy się mądrzy co to się nie stało.. Mnie to wali, jak wkleisz filmik jak napierdalasz autem w drzewo, sorry nie autem - eSą to też obejżę i będę miał do tego taki sam stosunek jak d tamtego filmiku.. BTW - Filmik głupi jest jak but i nie obejżałem go nawet do połowy..
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 w pelni sie z Toba zgadzam chociaz z drugiej strony wiem ze w klubach samochodowych tak wyglada reakcja na podobne sytuacje. przykład z a3-club.net i jednego z wypadów na Cargo. Jest tam koles ktory swoja A3 prawie ciagle pali gume jeżdząc w kółko i jak raz do nas podjechal to zdecydowana wiekszosc go zjechala za to. a ja uwazam ze to jego auto i jezeli to mu sprawia frajde w danym momencie to niech sie bawi. Gadalem pozniej z kolesiem i okazal sie bardzo wporzadku typem a wtedy tak jezdzil bo mial lacze na wykonczeniu i chcial je zachetac do konca. Ale ludzie juz mu wlepe przykleili. Jakby to była ich piaskownica i ich zabawki... koniec pier/dole/nia. jak wygram w totka to sobie takiego kupie: a jak nie wygram to sobie odłoże
moskal Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 ale żeście sie chłopaka czepili , żal wam du.pe wszystkim ściska że sobie może z eska robic co popadnie .... :polew: :kox:
Al_Capone Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 jak wygram w totka to sobie takiego kupie: Jedyny słuszny kolor Szkoda, że nie robili ich w Ośce :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Carlos piakna ale brakuje w niej avanta Capone moze i bez ośki ale za to jaka szybsza. wiesz - czerwone najszybsze Summers Cars Party: [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 16:40_________________________________________________Jakie to życiowe:
Reggi Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Jak wygram 40 000 zł to przemaluje Moskalowi parówę na jakiś normalny kolor
Al_Capone Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Pytanko. Jade na wycieczke objazdowa moim starym stryclem m.in. do GB. Z tego co słyszłałem trzeba dostosować reflektory do jazdy tam. Wie ktos gdzie można kupić takie naklejeczki?
Rekomendowane odpowiedzi